Onni ja ilo

 

Vihdoin on viikonloppu käsillä! Tätä perjantaita olen odottanut :). Ei mitään erikoisia viikonloppusuunnitelmia kuitenkaan, ihan vain kotoilua ja ulkoilua. Erittäin todennäköisesti se odottamani ravintolaillallinen on kuitenkin ohjelmassa ja sitähän onkin mukava odottaa! Yöelämää enemmän pidän juuri tällaisista ravintolaillallisista; kotikaupungista löytyy kaksi suosikkipaikkaa ja niissä käymme säännöllisesti lähes vuorotellen. Kesäiltaisin tulee silloin tällöin testattua myös lähikaupunkien ruokaravintolatarjontaa. Parasta on syödä pitkän kaavan mukaan kaikessa rauhassa rupatellen.

085

Viikolla postissa asioidessani huomioni kiinnittyi erääseen postikorttiin, jossa luki jotain sen suuntaista kuin että Onni on niitä harvoja asioita elämässä, joita ei veroteta. Se jäi jotenkin mieleeni ja on ollut mielessä siitä asti. Hyvin todettu! Mies on tällä viikolla hieman hymähdellyt, kun olen muutamaankin otteeseen nauranut eräälle pienelle kommellukselle (joka tapahtui miehelle viime viikonloppuna, nyt sen muisteleminenkin naurattaa :D). Sanoin sitten hänelle, että elämässä täytyy ottaa kaikki ilo irti niistä aivan pienistäkin asioista ja nauraa niille ihan niin kauan kuin sitä naurua vain riittää! Allekirjoitan siis täysin tuon postikortin tekstin; onnea ja iloa tarvitaan, ei niitä kannata säästellä ja mikä parasta; ne tosiaan saamme pitää ihan kokonaisina ilman verolohkaisuja :)

083

Lause Happiness is where we find it, but rarely where we seek it sopii tähän seuraavaankin: olen nimittäin tällä viikolla iloinnut mm. eräästä pienestä blogimaininnasta, josta herttainen lukijani Hanna minua infosi. Koti ja Keittiö -lehdessä esiteltiin tosi kaunis koti, jonka asukas Tiina oli nimennyt minun blogini yhdeksi suosikkiblogikseen, kaunis kiitos kunniasta! Ilahduin tästä tosi paljon ja miten valtavan upeiden blogien joukkoon olinkaan päässyt:

080

Nyt täällä kuumeisesti ja innoissani odottelen, että isäni kurvaa pihaan uuden sängynpäätymme kanssa. Kyllä, se todellakin valmistui näin ennätysnopeasti! Emme miehen kanssa kumpikaan päässeet sitä tänään noutamaan, joten onni että isäni pääsi, muuten päädyn kotiin saaminen olisi siirtynyt yli viikolla. Iloa tähän viikonloppuun tuo siis myös makuuhuoneen uusi ilme! Jos en vielä viikonloppuna ehdi sitä kuvaamaan, niin teen sen viimeistään ensi viikolla, kun pääty on ehtinyt asettua taloksi :)

Keväisen keltaista viikonloppua jokaiselle;
aurinkoa & narsisseja, iloa & onnea!

Comments

 1. 22.3.2013 / 11:02

  Ai miten ihanan iloa pursuva blogikirjoitus! <3 Tätä tarvitsin juuri nyt sillä meillä mies ja neitokainen oksutaudin kourissa. Itse kuulostelen vatsaani koko ajan, että mitä tuleman pitää. Toivottavasti yksi edes pysyisi tolpillaan, sillä kauppaan pitäisi toipua.

  Ihanan rentouttavaa viikonloppua teille! <3

  • 22.3.2013 / 13:49

   voi ihana juttu, mukava että oli mieleen <3
   pikaista paranemista sinne! toivottavasti itse vältyt taudilta. kiitos kovasti tästä ihanasta kommentistasi :)

 2. 22.3.2013 / 11:06

  Ihana hyvän mielen postaus! ♥ Tästä on mukava jatkaa aurinkoista perjantaita ja vapaan viikonlopun odottelua, joka iltasella alkaa töissä puurtamisen jälkeen. Iloiset fiilikset täälläkin, ja todellakin, kaikesta sydämestään pitää ja kannattaa niistä isoista, pienistä onnenaiheista elämässä iloita! ♥

  • 22.3.2013 / 13:50

   tuli niin hyvä mieli tästä lämpimästä kommentistasi, kiitos S <3 täällä aamun auringonpaiste on vaihtunut aika sankkaan lumisateeseen :D
   ihanaa viikonloppua teidän perheelle!

 3. 22.3.2013 / 13:20

  Positiivisuutesi on aina yhtä mukava asia. :) Voi kun osaisin olla edes vähän samanlainen…
  Oikein mukavaa viikonloppua ja makoisia hetkiä ravintolassa. Enjoy!

  • 22.3.2013 / 13:53

   voi kiitos Tipi! <3 kyllä sun kommentit ainakin välittää ihanan positiivista ja lämminhenkistä fiilistä eikä sellaisia osaa kirjoittaa kuin sen kaltainen ihminen :)
   kiitos kovasti, samoin sinulle!

  • 23.3.2013 / 09:23

   kiitos Irina! sitä samaa sinulle 8)

 4. 23.3.2013 / 12:47

  Tämä kirjoitus piristi minunkin päivääni :)

  • 23.3.2013 / 14:00

   todella mukava kuulla :)

 5. marjo
  25.3.2013 / 21:54

  hei, missä teetitte sängynpäädyn?:) Meidän täytyis teettää ruokailuryhmä ja pitäisi löytää Kokkolan seudulta tekijä. :)

  • 26.3.2013 / 07:35

   Aaltopuulla. myöskin Kasipuu tekee huonekaluja ja ehkä vielä jotkin muutkin firmat, mutta tuosta ensimmäisestä on mulla eniten kokemusta. jos haluat lisätietoja niin voit laittaa mulle vaikka sähköpostia! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.