Pieni leikkituokio

 

Aurinkoista aprillipäivää! Jokos joku on ehtinyt jekuttamaan tai itse jekun kohteeksi? Tai muistuuko mieleen jokin kaikkien aikojen paras aprillipila? Mua huvittais aina kovasti tehdä aprillipiloja, mutta en ehtisi edes tarinan alkua pidemmälle kun repeisin nauramaan, joten se siitä :D. Olen siis ihan surkea aprillipilailija.

Toisen pääsiäispäivän kunniaksi vielä pääsiäisaiheista postausta tai ainakin pienesti sitä sivuavaa…

086

Meidän kissat on 5- ja 10-vuotiaat, mutta kovin leikkisiä, jos heitä vain leikittää. Luin jostain joskus kauan sitten, että aikuistakin kissaa pitäisi leikittää vähintään kerran päivässä. Ihan aina tuo ei taida meillä toteutua, mutta aina silloin tällöin. Ja joskus erityisesti nuorempi kissa keksii omiakin leikkejään…

Tässä tämä nuorempi yhdessä lempipaikassaan: tuolilla ruokapöydän alla. Kätevä paikka muuten! Pöydän alta näkee ruokailutilan isoista ikkunoista takapihalle ja toiseen suuntaan keittiöön = ruokakupille.

087

Ei tarvita kuin alle minuutti jonkin mielenkiintoisen jutun heiluttelua, tässä tapauksessa pääsiäismunan, ja uteliaisuus vie voiton mitäs sulla siellä on, voiko sitä syödä…

095

096

099

101

Syntyy mukava ääni kun antaa tassulla vähän kyytiä. Ja pakkohan sitä on lopulta vähän maistaakin, se on selvä. Huomatkaa erittäin keskittyneet ilmeet!

102

103

105

107

115

125

116

118

Oho, se tippu. Palvelija ho-hoi!

122

Ei mua ehkä enää huvitakaan. Alkoi väsyttää. Oikaisenpas tähän tuolille.

114

134

136

No ehkä jos pikkasen vielä. Yksi sipaisu.

138

cats

144

145

Mutta kissa kun hän on, vie päikkärit lopulta voiton. Ja kyllä, hän on aivan noin superpehmeä, miltä kuvissa näyttääkin. Kiiltävä, liukas ja silkinpehmeä turkki. Pehmoinen ja pyöreä pumpulipallo, joka on niin ihana rutistaa syliin.

130

131

147

 Kissamaisen letkeää päivänjatkoa!

Comments

 1. Rags
  1.4.2013 / 13:13

  Suloistakin suloisempi 5-vuotias neiti! <3 Olisi niiiin ihanaa ottaa syliin ja rutistaa. Pehmoinen pallero. <3

  • 1.4.2013 / 20:42

   :) se on ihana ottaa syliin, se menee jotenkin tosi jämäkästi pienelle kerälle ja käpertyy tuohon syliin. sitten heti kyllä pyrkii olkapäälle, tätä misua ei pidellä sylissä vauva-asennossa! :D

 2. Tove
  1.4.2013 / 14:08

  Voi, en kestä, että meillä ei ole enää kissaa. Teiän neiti on niin suloinen pallero – aivan tunnen hänet sylissäni kehräämässä. Ehkä joskus vielä meilläkin…

  • 1.4.2013 / 20:43

   voih, toivon yli kaiken että annatte pian kodin jollekin ihanalle kisulle (tai kahdelle ;)). on niin monia ihania kisuja vailla rakastavaa kotia <3. mikään eläin ei missään nimessä korvaa toista eikä ole tarkoituskaan, mutta tuovat vain niin valtavasti sisältöä ja iloa elämään :)

 3. 1.4.2013 / 14:38

  Ihana kisuli ja kivoja kuvia! :)

  • 1.4.2013 / 20:44

   kiitos, tosi mukava kuulla että tykkäsit :))

 4. 1.4.2013 / 17:23

  Meillä 2- ja 3-vuotiaat nuorukaiset leikkii, niin kauan kun ite vaan jaksaa huiskaa heiluttaa. :D Keskenäänkin kyllä ravaavat kilpaa päivittäin.

  • 1.4.2013 / 20:45

   nämäkin jaksaa kyllä leikkiä, erityisesti laservaloa jahdattais vaikka kuinka monta kertaa päivässä…
   nuorempi tykkäis myös leikkiä vanhemman kans, mut vanhempi vähän pelkää ku toinen on niin päällekäyvä ;D

 5. kissatäti
  1.4.2013 / 17:39

  Ihania raikkaita kuvia, kisua parhaimmillaan. Tuo palvelija oli paras, juuri näinhän se menee. Kiitos sinulle kuvista ja aidoista kommenteista, voi miten hyvillämielin täällä katsellaan.

  • 1.4.2013 / 20:55

   voi kiitos, ilahdutit mua kovasti tällä kivalla kommentillasi! varmasti luin tätä vähintään yhtä hyvillä mielin kuin sinä tätä postausta.
   oli melkoinen urakka käydä nuo kuvat läpi ja muokata pienemmiksi ym. tähän postaukseen, mut halusin nuo kaikki parhaat palat tänne talteen :). blogiani lukee myös moni ystäväni, sukulaiseni ja perheenjäseneni ja hekin tykkäävät seurata kissojen kuulumisia tätä kautta :)

 6. Niina ja 4kisua
  1.4.2013 / 17:41

  Äitini muistutti että on aprillipäivä ja yllytyksestä laitoin Facebookkiini kommentin että mulle tulee perheenlisäystä viidennen kisun muodossa ;) ja oranssi sellainen. Olen puhunut ystäville oranssista kisusta vaikka kuinka kauan ja osalle jekku mennyt läpi kuin häkä ;D Yksi ystävä kysyi jo koska saa tulla katsomaan kisua…Hyi mua ;D Mua kisut hakee OIKEASTI leikittämään heitä ;) Kukaan ei varmaan usko moista mutta ovat niin tottuneet että määrättyinä aikoina leikitään , halusi mami tai ei hihihihi.Aivan ihana kuvasarja murmelista :) ”Lapset” on terveitä kun leikkivät ;D

  • 1.4.2013 / 20:51

   oih, oispa ihana perheenlisäys! <3
   uskon helposti tuon että hakevat sua leikittämään! meillä nuorempi tekee joskus niin että tekee tarkoituksella jotain kiellettyä ja sitten kun komennan, juoksee ihan hullun lujaa karkuun :D siitä tiedän että leikkiä se haluaa… yritän kuitenkin pitää siinä tauon ettei yhdistä sitä leikkiä pahantekoon ikään kuin "teen pahuutta ja saan palkaksi leikkituokion", mutta varmaan aika huonolla menestyksellä ku samat temput jatkuu nyt kuudetta vuotta :P

 7. 1.4.2013 / 17:43

  Hymy huulilla katselen aina näitä kissa-kuviasi :). Kummallakin kissalla näyttäisi olevan niin ilmeikkäät kasvot, voin niiiin kuvitella mitä niiden päässä mahtaa liikkua :) (itsellänikin on siis ollut kissa <3).

  • 1.4.2013 / 20:47

   oi, ihana kuulla Tiia! kissojen kasvoilta voi kyllä lukea monenlaista, eivät turhia tunteitaan peittele :D

 8. -Tintti
  1.4.2013 / 20:43

  <3

 9. 2.4.2013 / 07:54

  Aivan ihania kuvia! <3 Hyvin kuvastavaa kissan leikeistä täällä on tuo, missä leikkikalu tippuu ja huhuillaan palvelijaa paikalle. Näin se meilläkin menee. Jaksetaan heti leikkiä, kunnes totean itse että se olen minä, joka juoksee esim. paperipallon perässä ja noudan sitä. Kissa seuraa katsellaan tapahtumaa. Että se siitä! :D
  Aprillipiloja en tehnyt, itseltä menisi myös pokka! Mutta meillä on pääsiäisenä sellainen traditio, että minä piilotan miehelle suklaamunia ja hän etsii niitä soma kori (joka pitää ehdottomasti kuulemma vuorata pääsiäisaiheisella liinalla, hah) kädessä. Jotkut eivät vaan koskaan kasva aikuisiksi ja se on hyvä se.
  Reipasta maanantaita sinne!

  • 3.4.2013 / 10:36

   niinpä, kissa ei ole koira :D
   ai että, mahtava pääsiäistraditio teillä :D
   kiitos, kivaa viikonjatkoa!

 10. Lukija
  2.4.2013 / 09:16

  Hei! Hieno kisu! :D Noista kuvissa näkyvistä keittiön tuoleista tuli mieleen, oletko vielä hankkimassa uusia tuoleja, joskus muistan lukeneeni sellaista? Minulla on samanlaiset tuolit, ja etsin myös uusia. Olisiko antaa vinkkejä? Olohuone meillä on samaa tilaa ja siellä on vaalea Söderhamn-sohva Ikeasta. Keittiön pöytä on tammea, joten olen miettinyt että jotkut kevyen näköiset tuolit voisivat jatkossakin olla hyvät? :)

  • 3.4.2013 / 10:43

   :)
   joo kyllä uusien tuolien hankkiminen tulee eteen jossain vaiheessa, mutta ei nyt ihan lähikuukausina kuitenkaan. tässä samalla olen kuitenkin jo miettinyt ja puntaroinut uusia tuoleja, että tulee varmasti sitten ostettua oikeanlaiset :)
   tuo teidän kokonaisuus kuulostaa kauniilta! voisin tehdä postausta erilaisista tuolivaihtoehdoista tämän viikon aikana?

   • Lukija
    3.4.2013 / 14:03

    Kiitos vastauksestasi! Tuolipostaus olisi kiva ja ajankohtainen ehkä muutamalle muullekin lukijalle. Itsekin olen pohtinut uusia tuoleja jo pitkään, että välttyisi virhehankinnalta ja toiveissa on hieman laadukkaammat(mutta kuitenkin edulliset) tuolit, heh, helppo yhtälö… :D

    • 3.4.2013 / 15:58

     ihan samoja ajatuksia täällä! laadukkammat tuolit kiikarissa, tosin näyttää siltä ettei sellaisia ja vielä mielekkäitä kovin edullisesti saa :P

 11. Maija
  2.4.2013 / 16:18

  Moikka!

  Veikeä kisu. :)

  Yritin etsiä aiemmista postauksistasi tuota teidän upeaa lattiaa. Vinkkaisitko, mitä ja miltä valmistajalta se on. Itsellä menossa juuri lattiapohdinnat ja taisin nyt löytää etsimäni…

  Kevätterkuin.

  • 2.4.2013 / 21:41

   moi Maija!
   lattia on Kaakelikeskuksen kautta tilattu laminaatti: Haro Tritty 75, sävy white oak. tsemppiä valintoihin! :)

 12. 2.4.2013 / 17:22

  Voi ihanuuden ihanuus! Tuommoisenhan melkein vahingossa pussaisi ihan puhki ♥

  • 3.4.2013 / 10:37

   :) niin on kyllä käynytkin muutaman kerran <3

 13. 2.4.2013 / 21:35

  :D Palvelija ho-hoi! Repesin. Tuota kuuluu täällä meilläkin tuon tuosta. Ihana postaus.

  • 3.4.2013 / 10:38

   :) kyllä nää osaa!
   teidän Tassu Talkoomies oli aivan yli-ihana taas <3

 14. 4.4.2013 / 09:00

  Voi mikä nassukka! =) Mun edellinen kissani jaksoi leikkiä vielä 10-vuotiaanakin. Tämä meidän murmelihan täyttää vasta 2vee, niin vauhtia kyllä piisaa, sekä yksin, että leikitettävänä. Nyt heräilee tuolla kirjahyllyn päällä..

  • 4.4.2013 / 12:04

   niin jaksaa meidän vanhempi kissakin, kovin on leikkisä sille päälle sattuessaan ja mittariin tulee syksyllä 11 vuotta <3 :)
   silityksiä kisulle sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.