Pieniä pääsiäispaloja

 

117

Näin upean värisiä pääsiäisoksia sain eilisiltä trulleilta; ihania pieniä väripilkkuja kotiin! Yhteen pajunkissaan oli langalla solmittu mukaan kiva runo:

Pääsiäisen pajunkissa, yksin istuu aatoksissa,
nostaa ylös pikku päätä, viel’ on ympärillä jäätä.
Silloin lämmin ääni pien kuiskaa:
Sinut kotiin vien.
Lasten laulut siellä raikaa,
ilmassa on kevään taikaa.

cats

cats

112

101

Parhaita pääsiäiskarkkeja on nämä pastellinsävyiset suklaamunat, suklaiset pääsiäispatukat sekä ihanan värikkäät pupujussin kevätrakeet, jotka tais kadota parempiin suihin niin pian ettei edes kuvaa ehtinyt ottaa…

040

Viikolla kirppikseltä eurolla mukaan tarttunut musta maljakko pääsi käyttöön, maljakko on hassusti hieman vino. Maljakon vieressä on Kählerin kynttilänjalka, aika uusi hankinta sekin.

072

cats

011

020

014

Kiitos kaikista kommenteistanne, joita olette viime aikoina blogiini jättäneet, niitä on aina niin mukava saada! Vastailuni viimeisimpiin kommentteihinne nyt hieman viipyy, sillä harmillisesti tämä päivä menee pitkälti sängynpohjalla kipuillen. Joka tapauksessa; rentoja pääsiäispyhiä kaikille!

Comments

 1. Sara
  31.3.2013 / 15:05

  Ihania kuvia! Nyt on varmasti kiva kuvata, kun luonnonvaloa riittää pitkälle iltaan.

  En muista, olenko aiemmin kysynyt, mutta miten teidän kissanne pysyvät erossa leikkokukista? Aika monessa tutussa kissaperheessä vältellään niitä. Kun meille aikanaan tulee kissoja, en kyllä halua luopua leikkokukista…

  • 1.4.2013 / 12:52

   kiitos Sara! on kyllä ihan erilaista kuvata kuin vuoden viimeisimpinä kuukausina :)
   no erityisesti meidän vanhempi kisu on kukkien/rehujen perään, nuorempi ei niin paljoa välitä. molemmat kyllä tietää tasan tarkkaan ettei niihin saa koskea, mutta mutta ;D silti on niin mukava käydä maistelemassa aina silloin tällöin, varsinkin öisin. on onneks paljon kukkia, jotka ei oo kissoille myrkyllisiä, joten ei vaaraa vaikka maistelevatkin. esim. tulppaaneista puhutaan et ovat myrkyllisiä, mutta se on se tulppaanin sipuli se myrkyllinen osa! et kun ottaa vaan kunnolla selvää asioista niin aika monia kukkia voi kotiin ihan surutta tuoda :) vanhempi kisunen haukkas kerran koko tulppaanin kukan suuhun, olihan se sen jälkeen puoliksi riekaleina kieltämättä aika persoonallisen näköinen :D
   luulen et virhe on se, että kukkia jemmataan kissoilta: silloinhan ne kiinnostaa vielä enemmän kun ovat niin kiellettyjä! reippaasti pöydälle vaan nuuskittavaksi. kyllä ne kissatkin niihin kyllästyy, näin on meilläkin käynyt usein. ei niitä aina jaksa maistella :) ei siis missään nimessä tarvitse kukista luopua kissojen takia, kunhan vähän kiinnittää huomiota myrkyllisyyteen eikä häiriinny vaikka lehtiä muutamat hampaanjäljet silloin tällöin koristaakin. ja kissoillehan voi kasvattaa omaa ruohoa jota voivat maistella!

   • Sara
    1.4.2013 / 21:18

    Kiitti valaisevasta vastauksestasi ja omien kokemuksiesi ja tietämyksesi jakamisesta. :-)

    Lapsuudenkodissani oli aina kissoja eikä äitini koskaan mitenkään varonut erityisesti kukkien kanssa. Tuskin hän edes mielsi, että osa kukista voi olla myrkyllisiä. Joskus kyllä nähtiin, että kattimatit olivat tonkineet vähän ruukkukukkien multaa, mutta ei sen vaarallisempaa.

    Meidän tulevat kissamme saavat luvan tottua kukkiin pienestä pitäen, sillä kielletty hedelmä tosiaan kiinnostaa kaikkia.

    • 1.4.2013 / 22:49

     hyvä periaate tuo, noin itsekin olen tehnyt! samoin koriste-esineiden kanssa: mitään en ole kissojen tieltä pois siirtänyt ja kahden kissan kanssa vain eräs kynttilänjalka on särkynyt :). edellisessä kodissa meillä oli olkkarissa korkea hyllykkö ja siellä matikaiset joskus käveli lähes katonrajassa koriste-esineiden joukossa sulassa sovussa. ei kissat itsekään halua mitään rikkoa, siitä tulee kamala ääni ja säikähdys :D

 2. 31.3.2013 / 17:04

  Tykkään ihan samoista pääsiäiskarkeista! Miksei Pupujussin rakeita voisi olla aina? :D

  • 1.4.2013 / 12:44

   älä muuta sano :D

 3. 31.3.2013 / 20:30

  Karvakuonolainen(-set)kin päässyt kuvaan! :)

  • 1.4.2013 / 12:43

   ilman muuta! <3

 4. Rags
  31.3.2013 / 22:29

  Niin ihania kuvia! Ja tuo tyyny…. so gorgeous!! Ja kisut… <3

  • 1.4.2013 / 12:43

   voi kiitos, tosi mukava kuulla :))

  • 1.4.2013 / 12:42

   kiitos Anna ja Sebastian! ja samoin sinne :)

 5. Nimetön
  2.8.2013 / 18:01

  Moi!
  Onko nuo sinun aalto maljakot 95mm vai 120mm korkeudeltaan? :)

  – Anni

   • Nimetön
    3.8.2013 / 10:25

    Ihmettelemättä yhtään mitä toikin nyt tolla tiedolla tekee vastaa hän ;) Kiitos!

    • 3.8.2013 / 10:31

     :D tämän blogin pitäjänä törmää monenlaisiin kysymyksiin; tuo ei ollut vielä edes ihmetystä aiheuttava :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.