Pieniä palasia viikonlopulta

 

109

Viikonloppuun on mahtunut monenlaista kivaa ja mielekästä tekemistä, joista tässä postauksessa nyt muutama palanen. Ystäviä & yhdessäoloa, telkkaria & herkuttelua, tulipas pitkästä aikaa katsottua jopa yksi elokuvakin ja ihan alusta loppuun saakka (nukahtamatta)! Digiboxille on tallennettuna parikymmentä elokuvaa, mutta jostain syystä niitä tulee katsottua erittäin harvoin. Yksi elokuva on sen verran pitkä, ettei sen katsomista tule kovin helposti aloitettua; ajattelen usein, etten kuitenkaan jaksa keskittyä koko parituntista. Mutta tänään on taas sellainen fiilis, että voisi katsoa jonkun leffan, Suomen Selviytyjien jälkeen (oletteko muuten seuranneet?).

105

006

cats

Kaikessa rauhassa saunomistakin on sisältynyt tähän viikonloppuun, sekä perjantaina että lauantaina. Mukavaa vaihtelua toi se, että sauna oli poikkeuksellisesti jo ihan alkuillasta, jonka jälkeen oli mukava aloittaa keittiössä pienet iltakokkailut.

020

024

cats-crop

030

Viikonloppuna on myös herkuteltu (mainitsinko jo herkuttelun ;P) ja leivottu. Mustikka-vadelmapiirakkaa, joista erityisesti vadelmat toi piirakkaan ihanan kirpeän maun, nam! Kirpeyttä tasapainotti sitten Wanhan ajan vaniljakastike. Kiva samalla selailla uusinta Dekoa, johon oli aikaa vasta tänään, ihana mattamusta kansi tämän kuun numerossa muuten! Pari kuukautta sitten tuli pitkästä aikaa tehtyä lehtitilaus (hyvä tarjous) ja onhan se ollut kyllä aika mukavaa vaihtelua noukkia laatikosta kuukausittain kiva lehti :)

104

084

Ja mikäs olisikaan sellainen viikonloppu, johon ei kuuluisi myös jonkin verran siivottavaa… Ainakin perinteisesti (?) siihen perjantaipäivään! Tällä kertaa siivouksia inspiroi kivat uudet saippuat, joita jo klassikoiksikin voisi kutsua ja joita sain blogin kautta. Vessan siivouksen yhteydessä tykkään usein vaihtaa laatikosta käyttöön eri saippuan, vaikka edellinen ei olisikaan vielä loppunut.

069

Onko muita, joille tuo Bliwin kuplasaippua tuo mieleen ihanan nostalgisia lapsuusmuistoja? Bliw on nyt juhlavuoden kunniaksi uusinut kaikki kupla- ja pumppupullonsa, uusissa pulloissa on mm. päivitetyt tuoksuvariantit! Tämä saippuasarja on muuten myös ainoa saippuasarja Suomessa, jonka kaikki tuotteet ovat saaneet Joutsenmerkin.
Pumppupulloista ihastuin erityisesti allaolevan kuvan vasemmanpuolimmaiseen valkovuokko-tuoksuun, aivan ihana ja yllätyin, sillä yleensä kukkaistuoksut eivät ole makuuni! Tämän tuoksu oli kuitenkin jollain tapaa erilainen, ei (mielestäni pistävää) kukkaistuoksua muistuttava lainkaan. Pienet kuplasaippuat ovat karpalon tuoksuisia, herkkuja nekin ja aika syötävän suloisia vaaleanpunaisine sävyineen! Saippuan tuoksuominaisuus on tärkeää tällaiselle tuoksuista pitävälle ja seuraavaksi ajattelinkin testata ainakin mustikka– ja karhunvatukka-tuoksuiset versiot! Käsien ajoittaisesta kuivuudesta kärsivänä on pakko vielä mainita, miten kivan ja pehmeän tuntuisiksi kädet näillä saippuoilla pesun jälkeen jäävät: eivät lainkaan kuiviksi, mitä itse pidän tärkeänä ominaisuutena saippuoissa.

cats

076

Viikolla hankittu tulppaanikimppu vetelee tämän viikon tapaan viimeisiään ja pudottelee jo tasolle terälehtiään:

036

041

087

Sohvan puolellakin otetaan rennosti:

089-crop

Kuten olette varmasti usein aiemminkin kuvistani huomanneet, meidän sohvalla vallitsee useimmiten tällainen rento sekamelska :D. Torkkupeitto, tyyny, tyyny, tyyny, tyyny, kissa, torkkupeitto, kissa, tyyny ja tyyny! Ja onpa tuohon meidän miehenkin kanssa helppo oikaista, kun on tyynyt jo valmiiksi kätevästi kasoissa.

092

Mutta turha kuvitella, että tämä toinen torkkupeitto tästä jalkojen päälle joutaisi. Se on varattu.

098

101

Niin kiva ja rento viikonloppu – toivottavasti teilläkin! Nyt on mukava aloittaa uusi viikko (ja uudet kujeet?). Mukavaa viikon vaihtumista!, jota ennen toki koko sunnuntai-ilta nautittavana! :)

Comments

 1. 14.4.2013 / 19:57

  Teidän viikonloppu on niin ihanan rennon kuuloinen. :)
  Ja kisuja katsellessa myös näyttää ihanan rennolta…

  • 14.4.2013 / 20:09

   sellainen se on ollutkin ja tällaisen tarpeessa olinkin :). nuo rontit on kyllä sellaisia rentoilijoita että! kiva että jätit kommenttia :))

 2. 14.4.2013 / 20:58

  Minä vaan aina jaksan ihastella tuota teidän ihanaa kotikylpylää :) toivottavasti omasta tulee yhtä ihana. Päätettiin valaa pesuhuoneen ja saunan lattiat sellasella varmaan jotain pikasementtiä se oli, joka tais olla jo seuraavana päivänä pintakäsiteltävissä. Onhan se aika paljon kalliimpaa, mutta tässä tapauksessa sen arvoista ettei tarvitse viikkoja odottaa lattian kuivumista.

  Ja nuo kisut sitten, ihanan laiskasti siellä köllötellään :)

  • 15.4.2013 / 21:09

   toivotaan että toiveesi oman tulevan kotikylpylänne suhteen toteutuu :). tuo tuo kyllä omaan arkeen kivaa luxusta.

 3. 15.4.2013 / 09:31

  Oi, kuulostaa ja näyttää oikein ihanalta ja rennolta viikonlopulta ja ihanat kissat <3 Selviytyjiä olen alkanut seuraamaan vasta nyt, kun taktikointi ja oikea pelaaminen on alkanut vihdoin :D

  • 15.4.2013 / 21:10

   kiitos Viivi :)
   harmi, että Selviytyjistä tippuu kaikki mielenkiintoisimmat henkilöt jo nyt pois, höh!

  • 15.4.2013 / 21:11

   kiitos Susanne! kylppäri on kyllä meidänkin mielestämme yksi kotimme parhaimpia ns. osa-alueita :)

 4. Tipi
  15.4.2013 / 11:21

  Ihania kuvia! Kuvista on nähtävissä selvästi, että koko perhe (karvatassut myös) on nauttinut viikonlopusta. Tuli tännekin oikein hyvä mieli kuvista, kun teillä on ollut rentoa. :)

  • 15.4.2013 / 21:12

   voi kiitos, tosi kiva että tuollainen välittyi kuvista :) ja että fiilis tarttui!

 5. Pauliina
  16.4.2013 / 15:44

  Mistä oot hankkinut nua ihanat maljakot? :)

  • 17.4.2013 / 08:28

   tarkoitatko tuota mustavalkoraitaista maljakkoa? tilasin sen Story North -verkkokaupasta :)

   • Pauliina
    17.4.2013 / 09:44

    Juu juuri niitä :) Todella upea! =)

    • 17.4.2013 / 10:00

     se on Kählerin Omaggio-maljakko, jos haluat googlettaa muita jälleenmyyjiä.

 6. Rags
  17.4.2013 / 19:14

  Mukavan kuuloinen viikonloppu! Ihanat kollottelija siella sohvalla ja hauska tuo kuva, missa vanhempi neiti on sylissa vauva-asennossa. Voi pienta babya! <3
  Kylppari on ihanan tunnelmallinen!

  • 18.4.2013 / 10:44

   :D kisu tykkää tuosta vauva-asennosta, nuorempaa ei taas saa siten syliin ei sitten millään!
   kiitti sulle kivasta kommentistasi <3

 7. Jenni
  22.4.2013 / 14:43

  Kuinka paljon tuo mustavalkoinen maljakko on euroissa? :)

  • 22.4.2013 / 14:53

   katsoin hinnan tuolta Story North -verkkokaupasta: 43,20 puntaa. tämän päivän valuuttalaskurilla euroiksi muunnettuna se on 50,47 €.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.