Sunnuntainen sisustustesti

 

Leppoisaan sunnuntaihin kuuluu hitaat aamiaishetket ja siinä kahvi- tai teekupposen äärellä voi tehdä vaikka kivan sisustustestin. Itse vastasin muutamaan sisustusaiheiseen kysymykseen ja sain tulokseksi seuraavaa:

Pohjoinen klassikko

Muurame, Artek ja Lundia muodostavat kotisi kalustuksen selkärangan. Tunnet tyylit sekä suunnittelijat ja maksat mielelläsi laadusta. Klassikkojesi kehykseksi valitset varmalla maulla tasokkaat pintamateriaalit. Haistelet aktiivisesti uusia tyylejä meiltä ja maailmalta lisäillen uutta harkiten. Kotisi on aina edustuskunnossa.

vjm_sisustajakortti4

vjm_sisustajakortti1

Ei nyt ehkä ihan 100 % totuus, mutta kun vertaa tätä tulosta muihin tuloksiin niin kyllä tämä on eniten omani. Tosin tuota Pohjoisen klassikon kuvauksen viimeistä lausetta en allekirjoita… Jos haluat tehdä oman sisustustestisi, onnistuu se tästä linkistäMillaisia sisustajia ruudun toisella puolen?

Kuvat lainattu Värisilmä/TunneTila.

Comments

 1. Tove
  14.4.2013 / 11:12

  Sain täsmälleen saman tuloksen: sisustustyylini runko on juuri tämä. Lundiaa meillä tosin on enää vain kirjaston hyllyinä, sillä niitä on liikaa uusittavaksi. Viimeistä virkettä en minäkään allekirjoita :)

  • 14.4.2013 / 11:51

   kiva kuulla Tove! sitä itse katsoo omaa kotiaan niin kriittisesti, että edustuskunnossa se on kai vain siivousten jälkeen :)

 2. Mg
  14.4.2013 / 11:35

  Viimeisestä lauseesta tulikin mieleeni, että kai oot jo saanut sisustuksen Naked Truth-haasteen? ;)

  • 14.4.2013 / 11:53

   heh, en ole saanut. ja jos sen nyt vielä saisin, en taitaisi toteuttaa. ihan vain siitä syystä et vaikka se on ollutkin ihan mielenkiintoinen seurattava, on se jo aika nähty. blogeissa aika äkkiä jokin aihe kulutetaan täysin loppuun, se on ehkä tämän harrastuksen huonoja puolia :)

 3. 14.4.2013 / 12:29

  Pohjoinen klassikko tupsahti tulokseksi täälläkin, mutta en toisaalta ole kauhean yllättynyt kun muita vaihtoehtojakin kurkkasin. :)

  • 14.4.2013 / 19:40

   ne muut oli kyllä aika erilaisia :)

 4. Niina ja 4kisua
  14.4.2013 / 12:34

  Mä vietin lauantaina sunnuntai lorvailua ;D ja tänään sunnuntaina siivosin sitten koko kämpän/vaihdoin petivaatteet/pesin pyykit. Loppu päivän meinaan ottaa rennosti ;) Mukavaa alkavaa viikkoa :)

  • 14.4.2013 / 19:40

   ahkera! ja käyhän se noinkin päin :)) kiitos samoin!

 5. Rousku
  14.4.2013 / 19:49

  Pohjoinen klassikko täälläkin, ilmankos blogiasi on kiva seurata, koska meillä on selvästi jotain yhteistä. :)

  • 14.4.2013 / 20:03

   hih :) ajattelinkin, että varmasti suurin osa blogini lukijoista lukeutuu pohjoisen klassikoihin :)

 6. Hanna
  14.4.2013 / 22:47

  Eipä olisi testi pahemmin voinut mönkään mennä: mausteinen mystikko, pah! Kotini ja mökkini ovat niin skandinaavisesti sisustettuja kuin olla voi (jopa tylsyyteen saakka): valkoista ja harmaata, piristeenä hyvinkin hallitusti ainoastaan mustaa, keltaista, joskus jopa vaaleanpunaista. Artek, Muurame ja Ikea. Juuri heivaisin mystisimmän kalusteeni eli tummanruskean futonsängyn varastoon odottamaan valkoista maalia (tai kuultovahausta) ja mökille pääsyä.

  • 15.4.2013 / 21:06

   oho, ylläri! ja hei, skandinaavinen sisustus ei missään nimessä ole koskaan tylsä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.