Kevät & linnunlaulu

 

Sen kunniaksi, että viimeisen viikon aikana lähes kaikki lumet on sulaneet, pari kevätaiheista videota! Ensimmäinen video, jossa olemme kissojen kanssa lenkillä, on aiemminkin vilahtanut blogissani, se on viime vuoden helmikuulta. Nuoremmalla kissalla on hieman ärsyttävä tapa vaania lenkeillä vanhempaa kissaa ja kulkea hänen edellään ihan meidän vieressä. Tästä hieman suivaantuneena vanhempi kisu tulee yleensä jonkin verran jäljessä, yrittäen vältellä kaverinsa hyökkäyksiä. Tällä videolla ihana ja iloinen linnunlaulu vie nuoremman huomion ihan täysin ja vanhempi näkee tilaisuutensa tulleen – ohi! :D
Huomatkaa ihmetellen pyörivä pää! Mitä mitä, tsirp tsirp? Joko se on kevät?

Ja sitten; aurinkoisen lauantain kunniaksi jokakeväinen lemppari – hän on täällä taas, kevät! <3

Comments

 1. Eeva
  20.4.2013 / 13:28

  Voi että on ihania kisuja. Ovat ihan kuin meidän Juuso-riiviö, tuommoisia ”pikkukoiria” (älä kerro heille tätä vertausta) jotka seuraavat ja juoksentelevat perässä. Kivaa ja aurinkoista viikonloppua sulle ja koko poppoolle!

  • 20.4.2013 / 14:55

   en kerro :D ihana tämä kommentti, sai nauramaan! kiitti Eeva, piristi päivää :). ihanaa viikonloppua sinnekin!

 2. kissatäti
  20.4.2013 / 19:58

  Formulat vauhdissa! Katselin tuota videoo naureskellen, niin oma vanhin formula kurvaisi paikalle. Tipuja, missä, missä sisälläkö? Pettynyt vähän oli, kun ei tipua missään, ei niin missään. Tulipahan vanhaan rouvaan vipinää. Hyvää viikonloppua.

  • 21.4.2013 / 10:51

   voi ihana, olipa kiva että sielläkin kisu iloitsi videosta :D kivaa sunnuntaita!

 3. Tipi
  22.4.2013 / 07:22

  Hahaa, ihana kisuvideo! Siellähän hölkätään lumessa kuin hevoset. :D Meitin vanha rouva kavahtaa lunta, ei askeltakaan siis. Nyt kun ruoho jo näkyy ulos vongutaan jatkuvasti ja kun sinne päästään, rouskutetaan heinää. Rouskutuksen tuloksen kissaihmisiän tiedämmekin… Noh, sehän on joskus heille tarpeellista, mutta yök!

  • 22.4.2013 / 13:09

   hevoset :D nämä on valmiita lenkille, oli keli mikä hyvänsä, jopa vesisateella ressukat <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.