Väripari olohuoneessa

 

001

Korallinpunainen tyyny alkoi pistää sohvalta silmään vähän turhan yksinäisenä, mutta onneksi sille löytyi väripari melkoisen helposti 0 eurolla. (Niin ja nuo sohvakuvat on otettu kuukausi sitten, ei meillä enää taljoja näkyvissä ole, nyt on kevät!) Lehtipinon päällimmäiseksi tyynyn kanssa samansävyinen lehti :D

069

071-crop

Jos näistä tyynyjen mukavuuksista puhutaan niin ehdottomasti mukavin on tuo tyyny, jossa on korvat kiinni! Oi miten pehmoinen ja lämpöinen <3. Tuossa tyynyssä on myöskin mukava kehräysominaisuus, ääneen on kiva nukahtaa.

047-crop

070

Satuitteko muuten eilen katsomaan hollantilaisen dokumentin Ryanairista? Oh my. Tämä lentopelkoinen vieläpä tallensi sen, etten varmasti missaa… Tieto kyllä yllätti, jos ihan rehellinen olen. En ajatellut taustalla olevan noin suuria ongelmia. Niille, jotka eivät dokumenttia nähneet, pieni avaus: dokumentissa haastateltiin mm. kasvot piilossa ja äänet muunnettuina kolmea yhtiön lentäjää, jotka kertoivat työntekijöiden asemasta yhtiössä. Siitä, miten heitä painostetaan tinkimään turvallisuudesta mm. lentäen vaarallisen pienillä polttoainemäärillä yms., miten sairaanakin täytyy lentää, miten vuosilomista ei ole tietoakaan… Sanoivat, että asiakkaat eivät tiedä, että sen halvan lentolipun maksavat yhtiön työntekijät.
Nuo tiedot kyllä avasivat omat silmäni ja saivat miettimään, uskaltautuako enää koskaan Ryanairin lennoille. Tuon dokumentin valossa lennot ovat melkoista riskipeliä! Onnettomuus on vain ajan kysymys. Lisäksi, haluanko niillä muutamillakaan euroilla tukea moista liiketoimintaa ja ylipäätään yritystä, joka ei arvosta työntekijöitään laisinkaan… Sitä sopiikin miettiä.

048

Mutta, vakavasta aiheesta huolimatta, nyt toivotamme teille veikeää vappuviikkoa!

050

Comments

 1. Petra / Viilankantolupa
  29.4.2013 / 12:12

  Mainio ilme tuossa viimeisessä kuvassa! Ihana! :) Kuvailemasi dokumentti kuulosti melkoiselta hikipommilta. Toisaalta kutkuttaisi katsoa, mutta toisaalta taas..iik. Onneksi lennän aika vähän.

  • 29.4.2013 / 13:09

   on se sellanen ilmeilijä!
   dokkari veti kyllä ilmeet aika vakaviksi, sekä mulla että miehellä! oli kyllä niin tarkoitettu et mä näen sen, oltiin nimittäin just ku se oli alkanu, lähdössä prätkäilemään. laitoin tv:n äkkiä päälle et tallennan Selviytyjät, niin tuo kanava sattu just meneen päälle ja kiinnitin ohjelmaan huomioni. painoin äkkiä rec ja katottiin se sit illalla, olipahan ohjelma!

 2. 29.4.2013 / 17:34

  Ihanat väriyhdistelmät! ”Korvallinen” tyyny sopii täydellisesti joukkoon :)

  Kiitos dokumenttivinkistä! Kuulostaa kamalalta, mutta jonkun täytyy aina maksaa halvat hinnat :/

  • 30.4.2013 / 09:03

   korvallinen tyyny kruunaa kokonaisuuden :)
   totta, mutta yllätyin kyllä, että ne ihan noin raa’alla pelillä maksetaan :/

 3. Heidi
  29.4.2013 / 18:30

  Tosiasia taitaa olla, että suurimmassa osassa lentoyhtiöitä on matkustajien turvallisuus viety minimitasolle.Huoltovälejä pidennetty polttoainemäärien ohella.Itse lennän edelleenkin helpalentoyhtiöillä muiden ohessa, uskon nimittäin kohtaloon – kun aika on täältä lähdetään,ollaanpa silloin missä vain.Lentopelkoni aikoinaan siihen, kun oikein mietin mitä lentämisessä pelkään.Omalla kohdallani se oli, että kone putoaa ja kuolen. Tajusin, että enhän minä itseäni saa pidettyä hengissä, vaikka suojaisin itseni miten, lähtö tulee kun aika on. Ja niin, upea tosiaan tuo viiruinen tyyny, korvineen kaikkineen :)

  • 30.4.2013 / 09:12

   juu varmasti, mutta en usko että muissa yhtiöissä on aivan tuonkaltaista touhua. joku ois muuten jo tullu julkisuuteen noiden seikkojen kanssa. toki oon tiedostanu, et halpalentoyhtiöt säästää kaikesta mahdollisesta, myös turvallisuusseikoista, mut en kyllä tienny et tilanne ois noin paha. esim. että heti kun kone aloittaa nousukiihdytyksen, tietokone ilmoittaa, että polttoainetta on vaarallisen vähän. tuo on jo aikamoinen juttu mielestäni.
   minäkin uskon kohtaloon, mutta jostain syystä tämä pelko vaientaa järjen äänen enkä osaa ajatella noin järkevästi kuin sinä, vaikka samaa mieltä olenkin ja nuo asiat täysin tiedostan :D. vaikea selittää! mutta tosi hyvin kirjoitit, täytyy yrittää aina pitää pahimman pelon iskiessä nuo sanat mielessä :)

 4. 29.4.2013 / 19:44

  Veikeää Vappua myös teille! Ja nelijalkaisille karvanassuille rapsutuksia.

  • 30.4.2013 / 09:04

   voi kiitos! ja rapsut menee perille! :)

 5. Birre
  29.4.2013 / 20:11

  Mua on jo jonkun aikaan hiukan hämmentänyt sellanen asia, kun tuo teidän sohvan väri vaihtelee. En ole vanhimpia postauksiasi lukenut, joten en tiedä oletko asiasta joskus maininnut. Onko teillä siihen vaihtopäälliset vai mitenkä asian laita? :O

  • 30.4.2013 / 09:06

   ihanko totta, olipa hauska kuulla! :D nimittäin mitään vaihtopäällisiä ei ole, vaikkakin vaaleanharmaita sellaisia toivoisinkin, heh. kolme vuotta ollut ihan samansävyinen tuo sohva. voiskohan kuviin vaikuttaa ihan päivänvalon määrä ja se, mistä se valo suuntautuu, koska kuvat on otettu eri kellonaikaan..?

   • Birre
    30.4.2013 / 19:19

    Hahaa, sainpa makeat naurut ja ihmetykset! :D Mun on täytynyt sitten erehtyä huonekalusta tai sitten sohvan päällä on ollut tyynyjä tms ja olen nähnyt väärin :) Mutta hyvä kun tää nyt selkis :D

    • 1.5.2013 / 10:01

     ai jaa :D sano ihmeessä, jos vielä tulee vastaava juttu vastaan niin selviää mullekin, mistä oli kyse :)

 6. 29.4.2013 / 20:34

  Heti pisti silmään tuo herkullinen marjapuuronväri tyynyissä ja lehdissä. Olen jäänyt koukkuun kevään tullen pastelleihin ja värikkäämpiin väreihin :)

  • 30.4.2013 / 09:08

   on kyllä kiva sävy! mä oon ite tykästyny eniten just tuohon korallinpunaiseen ja sit minttuun ja haaleaan vaaleanpunaiseen, vaikka kahta jälkimmäistä ei meidän kotoa löydykään :)

  • 1.5.2013 / 10:00

   hauska ilme tosiaan :) kiitos Kerttu!

 7. 1.5.2013 / 02:07

  Olis mielenkiintoista nahda tuo dokumentti. Itse en oo lentanyt rynskilla pariin vuoteen just noita turvallisuusasioita mietittyani (muutenkin melko vastenmielinen yhtio) ja finnair tullut yleensa valittua.

  Ja kisutyyny, heh, ihana :-)

  • 1.5.2013 / 10:02

   mulla ei oo sinänsä ollu mitään huonoja kokemuksia Ryanairista, mut eipä asiakkaat kaikkea näekään…
   kisutyyny on ihan paras <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.