Vappuaatto

 

cats

031

Näissä merkeissä hurahtaa meidän vappumme: perinteisiä vappuherkkuja (kiitos äiti!), ei mitään sen suurempaa. Huomenna Vappupäivänä keskustan vappuhulinoihin, toivottavasti säät suosii. Terasseilla voisi käydä pyörähtämässä ja ilman muuta samalla nauttimassa kesän ensimmäiset tötteröjätskit! Huomenna iltasella, jos ei sada vettä, ajateltiin käydä prätkäajelulla.

Oon nyt kovin innostunut tuosta miehen harrikasta; kyydissä istuminen on huomattavasti mukavampaa kuin mitä vauhdikkaammassa Hondassa oli… Istuin on pehmeä ja tätä jaksan hehkuttaa: mulla on selkänoja! Mikäs siellä on istuskella ja maisemia ihastella! Täytyy vain vielä hankkia paremmat korvakuulokkeet, nykyiset vetelee viimeisiään. On paljon mukavampi ajella, kun voi jutella toisen kanssa kuin autossa. Eli, kiitos uuden pyörähankinnan (jota alkuun niin kovasti vastustin!), musta alkaa aiempia kesiä huomattavasti voimakkaammin kuoriutua esiin jokin prätkähiiri :D. Mahtavaa, koko kesä vielä edessä! Tämä onkin jo meidän kahdeksas yhteinen (prätkä)kesä.

cats

Hyvää Vappua kaikille!

Comments

  • 1.5.2013 / 10:04

   kiitos Irina! :)

 1. 30.4.2013 / 17:23

  Hyvää Vappua S! :) Meillä mies haaveilee myös uudesta pyörästä. Selässä istuminen on minunkin makuun, varsinkin silloin kun on se selkänoja! :D Jahka muutama vuosi menee eteenpäin niin eiköhän meiltäkin prätkä taas löydy.

  • 1.5.2013 / 10:05

   jep, selkänoja on kyllä niin kätevä että! aiemmassa pyörässä jouduin vaan nojaamaan mieheen ja pitään käsiä ympärillä et pysyin siinä vauhdissa ylipäätään kyydissä :D

 2. Niina ja 4kisua
  30.4.2013 / 21:15

  Pirtsakkaa vappua teille :)

  • 1.5.2013 / 10:05

   kiitos Niina! :)

 3. Äippä
  30.4.2013 / 21:36

  Hauskaa vappua! Meilläkin on herkuteltu: nakkeja ja salaatteja sekä simaa ja munkkeja (kiitos työpaikan keittiön tädit). Mukava, kun on tällainen pätkä viikko :) niin ja onnea teidän yhteiselle harrastukselle!

  • 1.5.2013 / 10:06

   kiitoksia, kiva kommentti! tuntuu kyllä hassulta et se viikonloppu on vasta edessä :)

  • 1.5.2013 / 10:06

   kiitti Jenna! :)

 4. Sari
  2.5.2013 / 11:13

  Meillä on myös HD. Istun mielelläni kyydissä (mukavassa selkänojallisessa penkissäni), mutta ajelen myös mielelläni. Nyt on hyvät säät kun aurinko paistaa ja ilmakin on jo suhteellisen lämmin.

  Aurinkoista kevättä! Meillä on jo terassikalusteet jo paikallaan. :-)

  • 2.5.2013 / 17:25

   kuulostaa kivalta. ja kiitos samoin, sais vain tuo aurinko näyttäytyä vähän useamminkin, mutta ehtiihän se :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.