Blogini seurantatapoja

 

Muistin tuossa, että hyvänen aika, Bella täyttää tänään vuoden! Juhlintaakin on luvassa (toivottavasti pääsen paikan päälle!), mutta tämä on se virallinen syntymäpäivä :). Vuosi sitten oltiin niiiiiin jännissä tunnelmissa että! Ensimmäinen postaukseni tässä osoitteessa oli nimeltään Bellassa ja se sisältää pienen blogiesittelyn, jos joku uudempi lukija haluaa kurkata. Hurjaa miten äkkiä on vuosi hurahtanut!

cats-crop3

Bella-blogit löytyy myös Facebookista, jos joku ei vielä tiennyt. Sivulle nostetaan kätevästi esiin Bella-blogien arvontoja, alekoodeja eri yrityksiin ym. ajankohtaisia juttuja, joten ei muuta kuin peukuttamaan!

Ajattelin tässä samalla pitkän tauon jälkeen käydä läpi myös oman blogini seurantakanavia. All you need is White löytyy myös Facebookista, tässä linkki. Kaikki postaukseni päivittyvät Facebookiin automaattisesti ja joskus julkaisen siellä myös joitain satunnaisia kuvia/asioita/fiilisjuttuja, jotka eivät välttämättä blogiin päädy. Facebook-seuraajat; toivoisitteko tuollaisia pieniä palasia lisää?

cats-crop

Jos edellinen seurantatapa ei ole mieleesi, voi blogiani seurata myös Blogilistan ja/tai Bloglovinin kautta. Linkit molempiin näihin seurantapalveluihin löydät myös oikeasta sivupalkista (harmaat laatikot).

cats-crop3

cats-crop3

Vuoden alussa liityin Pinterestiin – alkuinnostuksen jälkeen olen ollut palvelun kanssa hieman laiska, mutta ehkä tällekin touhulle löytyy vielä joskus enemmän aikaa! Pinterest ei nyt varsinaisesti blogini seurantakanava ole, mutta mainittakoon nyt tässä samalla :)

cats-crop3

Kertokaahan te hyvät lukijat! Toivoisitteko jonkin seurantakanavan näiden lisäksi vai onko hyvä näin? Entä oletteko olleet tyytyväisiä blogini luettavuuteen/toimivuuteen? Jotain muuta näihin liittyvää mielen päällä? :)

Tänään vietän sellaista puolikasta vapaapäivää, mutta viikonloppu häämöttää jo nurkan takana! Tänään on sekä pizza- että lätkäperjantai – suosikkikisani starttaavat ja saamme (toivottavasti) myös seuraavat pari viikkoa nauttia Leijonien peleistä. Upeeta! Mahtavaa!

Comments

 1. 3.5.2013 / 11:21

  Mitäh, vuoden? Mihin ihmeeseen tää aika on hujahtanut?
  Justhan te aloititte siellä… :)

  • 3.5.2013 / 12:13

   älä muuta sano! time flies :)

 2. 3.5.2013 / 11:25

  Tykkään lukea blogiasi ihan näinkin kuin se nyt on :) Kaunis ja ihana blogi! Ihanaa viikonloppua ja lätkäperjantaita!

  • 3.5.2013 / 12:14

   voi ihana, kiitos Susanna näistä lämpimistä sanoistasi!
   kiitos samoin sinulle :)

 3. 3.5.2013 / 13:08

  Ihana blogi ja mun mielestä nää seurantakanavat ovat just hyvät.
  Itse seurailen pääasiassa Facebookin kautta.

  Täälläkin odotetaan kisojen alkua lippu hulmuten. Toivottavasti Leijonat pärjäävät. Ihanaa viikonloppua!

  • 3.5.2013 / 19:49

   kiitos kiva Anna :) mukava kuulla palautetta!
   täällä menee kohta lämpimät voileivät uuniin ja sitten voipi kisat alkaa! kiitti samoin sinne :)

 4. Jen
  3.5.2013 / 13:47

  Tyytyväinen olen näihin mitä jo on olemassa.
  Pahoitteluni, kun en ole nyt lähiaikoina pahemmin kommentoinut mitään. Täällä silti ollaan ja seuraillaan teidän elämää! :) Hyvää kevään jatkoa ja lätkäperjantaita! :)

  • 3.5.2013 / 19:51

   kiva kuulla että olet tyytyväinen Jen!
   ei tarvitse pahoitella! ymmärrän ettei aina ehdi tai välttämättä jaksakaan kommentoida. toki näitä viestejä on erittäin mukava saada, ne ikään kuin inspiroi bloggaamaan ja kiva senkin vuoksi, ettei aivan yksinään tarvitse täällä jupista :).
   kiitos samoin sinne!

 5. Tipi
  3.5.2013 / 14:30

  Luen täältä normilta verkkosivuilta blogiasi ja näin on hyvä. Facebookiin tulee muutenkin niin paljon päivityksiä, että saattaisivat kivat postauksesi jäädä näkemättä. :) Tosin olen sielläkin tykkääjien listalla.

  • 3.5.2013 / 19:53

   kivakiva! Facebook on munkin mielestä tosi kätevä tässä blogitouhussa, sekä seuraajana että bloggaajana. tykkään sinne aina välillä postailla fiiliskuvia ja muitakin juttuja, sellaisia joista ei ihan postaukseksi asti välttämättä olisi :)

 6. Tipi
  3.5.2013 / 14:55

  Ai niin, mukavaa viikonloppua! Raitapöksyille rapsutukset (voit tietysti itseäkin rapsuttaa korvan takaa, jos siltä tuntuu, heh). :)

  • 3.5.2013 / 19:54

   oi kiitos, samoin sinne suuntaan! kiva että muakin joku muisti :D :D ihana! :D

 7. Rousku
  3.5.2013 / 20:04

  Uskomatonta, havahduin siihen, että olen lukenut blogiasi jo silloin kun siirryit bellaan. Aika tosiaan kiitää. Kauanko olet kaikkiaan pitänyt tätä blogia?

  Tykkään kovasti blogistasi juuri tälläisenä. :-)

  • 3.5.2013 / 20:11

   aina ihana ”tavata” pitkäaikaisia lukijoita, kiitos että olet antanut blogilleni aikaasi!
   heinäkuussa vietetään blogin 3-vuotissynttäreitä ;)

 8. 3.5.2013 / 21:52

  Oi miten ihana sun Pinterest! Aloin heti seuraajaksi, vaikka en kyllä mikään sisustushirmu olekaan… Tässä pikkuhiljaa pitää alkaa miettiä kodin uutta sisustusta ja tuosta saa kyllä ihan mahtavaa inspiraatiota!

  • 4.5.2013 / 18:05

   voi, kiva kuulla että löysit sieltä mieluisia juttuja :))

 9. pirjo
  4.5.2013 / 09:18

  Kiitooosss letkeän mutkattomasta blogista. Sitä lukiessa itsestä pyrkii välillä ulos hih, höh, hmm, huh, vau, jes, slurp, öö ja muita äännähdyksiä. Mukana matkassa! Onnea ja aurinkoista viikonloppua!

  • 4.5.2013 / 18:07

   ihanasti sanottu, lämmitti kovasti mieltä, kiitos!
   ja vielä suuremmat kiitokset siitä korusta, se on niin ihana että! oli koko vapun kaulassa ja keräsi kehuja :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.