Leipomista ja siivoamista

 

012

Eilen oli kyllä melkoisen täydellinen ja tehokas perjantaipäivä! Saatiin niin paljon aikaiseksi (työpäiviemme päätteeksi): tehokkaat ja perusteelliset viikkosiivoukset, joiden jälkeen teimme viikonlopun kauppareissun. Sen jälkeen leivoimme kaksi pellillistä suussasulavia herkkusämpylöitä ja niiden jälkeen vielä suklaamuffinsseja, nam! Oli siis aika herkulliset eväät, joiden kanssa istahtaa iltakahdeksalta sohvalle katselemaan ja nauttimaan Suomen Leijonien pelistä. Ja mikä peli, oi oi! Ensimmäinen Leijonapeli tälle vuodelle, jossa oli sitä oikeanlaista jännitystä ja tunnelmaa mukana, oikein nautinnollista kiekkoa! Ja vielä kun voitto tuli niin oli kyllä aika kiva päätös muutenkin onnistuneelle päivälle.

016

017

Huomaa muffinssivuoan supersuloiset koristukset! (Tai ainakin tuo yksi kuvio.)

020

Yksi harmituskin tosin mahtui mukaan: olin tilannut äideillemme äitienpäivälahjat ja ne olivat liikkeestä jo tilauspäivänä lähteneetkin, mutta eivät saapuneetkaan perille :/. Nyt en tiedä ollenkaan, mihin ovat jääneet tai missä menevät ja miten sellaista pikkupakettia, joka tulee suoraan postilaatikkoon muun postin mukana, ylipäätään seuraa? Voi että harmitti ja teki mieli vetäistä pienet itkupotkuraivarit, mutta keksin sitten plan B:n ja sillä mennään! Toki tuo on vain materiaa eikä lahja äitienpäivässä se pääasia ole ollenkaan, mutta harmitti kun itse niin kovasti noista lahjoista intoilin. Toivottavasti saan paketit vielä ja voimme lahjoa äitejämme niillä joskus myöhemmin. Maanantaina täytyy selvittää, mihin tilaukseni on joutunut ja jokuhan tuotteet joutuu ilman muuta korvaamaan!

Mutta nyt mua hiukan hoputellaan (miten niin muka jumitan joskus koneelle???); keskustan liikkeet kutsuu, sen jälkeen ruuanlaitto ja sitten taas nautitaan mm-jääkiekkoa! Loistavaa lauantaita!

Comments

 1. Veera
  11.5.2013 / 12:27

  Hei osaisitko auttaa… Ongelmana on tuulikaappi/eteinen. Olemme muuttamassa uudiskohteeseen, 73 neliöiseen kolmioon, jossa on lyhyt käytävämäinen eteinen. Saisimme vielä nyt rakennusvaiheessa päättää haluammeko tuulikaapin vai emme. Olisiko sinulla antaa vinkkiä? Itse toisaalta haluaisin, mutta toisaalta en. Mietin, tuleeko tilasta liian ahdas ja pimeä, toisaalta leviääkö likaisuus jos tuulikaappi ei ole erillinen oma tilansa ovella. ”Tuulikaapin” jälkeeö eteisestä menee ovet kahteen makuuhuoneeseen, vessaan, kylppäriin ja avartuu keittiö-olohuonetilaan.

  • 11.5.2013 / 18:45

   moi Veera! itse en näe tarvetta tuulikaapille, joten varmaan tuossa tilanteessa päätyisin tuulikaapittomaan ratkaisuun. meillä ei ole mitään ovellista tuulikaappia/eteistä ja koska tila on niin avoin, tulee siitä ennemminkin pidettyä enemmän huolta eikä sotkuja olemattoman oven taakse piilotettavaksi jää ;).
   kannattaa ihan miettiä, mitä hyötyä koet ovella olevan? tai voisiko mahdollisesti rakentaa pienen pätkän seinää rajaamaan tilaa, jos jonkin tilanjakajan haluat? meidän aiemmassa rivarikodissa eteisen ovi oli erittäin, erittäin harvoin kiinni, joten se oli oikeastaan vain edessä siinä aukinaisena. ihan turha.

 2. Tipi
  11.5.2013 / 14:54

  Oi mitä herkkuja.
  Eilinen matsi oli ihan uskomaton! En voinut edes katsoa koko ajan. Välillä haahuilin pitkin kämppää, kuuntelin laivojen sumutorvien ääniä ja kuuntelin puolella korvalla. :)
  Harmistus, että äitienpäivälahjat jäivät johonkin matkalle. Tuollainen on niin harmittavaa! Toivottavasti nyt yleensä tulevat perille.

  • 11.5.2013 / 18:41

   oli kyllä niin jännä et huh huh! tänäänkin meinas vähän suu kuivua siinä kolmannen erän alussa :P, mut loppu hyvin kaikki hyvin. nyt täällä paistaa ilta-aurinko ja käyn terassin kimppuun! :)

 3. kopssssssssss
  11.5.2013 / 21:20

  veikkaan että kukaan ei sitä korvaa jos se on postissa hävinnyt. Kauppa ei sitä maksa jos on tilauksen lähettänyt.. paitsi jos sattuisi olemaan ylihyvää palvelua :D mulla on joskus kirjeessä ollut peli hävinnyt postiin ja kauppa sanoi että on sen lähettänyt, postissa ei tienneet missä se on.

  • 11.5.2013 / 21:53

   niin, tässähän on vain liikkeen sana siitä, että on paketit lähettänyt… odotan maanantain postia ja jos ei sielläkään ole, alan selvittää asiaa. kyllähän yrityksellä pitää olla vakuutus tuollaista varten, jos postissa tavara katoaa. on kyllä omituinen tilanne, ei ole ennen osunut kohdalle. onneksi kyse ei sentään ole hirveän suurista rahasummista, silti harmittaa tosi paljon.

 4. Mira
  11.5.2013 / 22:17

  Sama juttu, odotin pakettia äitienpäiväksi, mutta eipä tullutkaan… Ollaankohan tilattu samasta paikasta… Onneksi oli vain itselle;) Omalle äidille tilasien kirjalahjuksen ja se onneksi ehti jo perille.

  • 11.5.2013 / 22:26

   voi kökkö :/
   kerro mistä tilasit, voin jättää sen julkaisematta. kerron sit oliko sama paikka :)

  • 11.5.2013 / 22:47

   kiitti, sain viestisi. tilasin juuri samasta paikasta kuin sinä, mielenkiintoista! olen tilannut sieltä aiemminkin, paketti on saapunut aina kahden vuorokauden sisällä. jos meidän paketteja ei maanantaina näy, niin täytyy alkaa selvittelemään. otitko yritykseen jo yhteyttä? on kyllä melko erikoista, että saman firman useampi paketti hukkuu postiin samalla viikolla… ilmoittelehan saatko omaa pakettiasi!

 5. Mira
  11.5.2013 / 22:52

  En laittanut vielä palautetta, oli niin ystävällinen palvelu kun laitoin tilauksesta sähköpostia perään. Saisi kyllä maanantaina jo tulla, ilmoittelen!

 6. Kaisa
  11.5.2013 / 23:01

  Kissimirrin kuvahan se siellä muffinsivuoassa komeili :) Sama homma täällä, tilasin kuvatilauksen äideille äitienpäivälahjaksi ja sen piti kyllä tulla hyvinkin perille ennen juhlapäivää vaan kuinkas kävikään.. ei tullut ja nyt sitten ihmettelen, missä tilaukseni on, kun asiakaspalveluun en saa yhteyttä näin viikonloppuisin. Kyllä ottaa päähän, mutta tottahan se on, että se on vain materiaa.. ajattelin lahjoa äidit sitten myöhemmin näillä pienillä kuvalahjoilla :)

  • 12.5.2013 / 22:26

   voi, tiedän tunteen! harmillisia juttuja kyllä, mutta tuleehan noita merkkipäiviä onneksi myöhemminkin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.