Sadepäivän terassihaaveilua

 

017

Koska sateella en aio terassia alkaa pesemään enkä kalustamaan, ajattelin, että näiden viimekesäisten kuvien katseleminen voisi ruokkia malttamattominta innostustani. Toivon mukaan viikonlopun aikana jo päästäisiin terassille puuhastelemaan!

Ehkä kaikista eniten odotan tällaista hetkeä, kun voi istua terassisohvalla kaikessa rauhassa ilta-auringossa ja vain ihastella ympäröivää kaunista, vihreää luontoa, kuunnella linnunlaulua ja vain olla:

038

cats

Blogi- ja kuva-arkistoja selaillessa huomasin, kuinka jäljessä kesä tosiaan tänä vuonna on. Viime vuonna tähän aikaan oltiin huomattavasti lämpimimmissä merkeissä – kiva tehdä tällaisia vertailuja :).

cats

032

Ensimmäisiä tuoreita mansikoita odotan kyllä valtavasti; viime vuonna ensimmäiset mansikat tuli nautittua toukokuun puolivälin jälkeen.

Olen niin innoissani, että kaikki syysistutukseni ovat selvinneet ankarasta ja pitkästä talvesta! Kartiovalkokuusia joutuu ehkä hieman leikkomaan (muutama ruskea, kuivunut kohta suojauksista huolimatta), mutta ei muuta. Tätä asiaa kyllä talven mittaan jännitin, sillä varsinkin tuijat (sekä timantti- että pallotuijat) kannattelivat valtavia lumimassoja läpi pitkän talven. Raasut.

034

023

047

Mukavaa viikonloppua kaikille! Istun tässä sohvalla ja vähän väliä tulee vilkuiltua takapihalle, jossa suuren kiven juurella näkyy sinnikkäitä varsia: krookuksia ja tulppaaneja; päivä päivältä pitempiä. Luulen että sitten, kun siellä ensimmäisen kukinnon näen, taidan tirauttaa pari onnen kyyneltä! :D

Comments

 1. 10.5.2013 / 10:44

  Ihania kuvia. Iski heti kesäfiilis tännekin. Ja tuoreita kotimaisia mansikoita on ihan hillitön ikävä.

  Meillä on ilmeisesti sama terassimateriaali, mutta ruskeana. Jos nykyiset kalusteet saadaan myytyä, niin suunnitelmissa on myös polyrottinkikalusteiden hankinta :)

  • 11.5.2013 / 09:47

   ihana kuulla Anna! kesän yksi paras puoli on ehdottomasti tuoreet marjat, slurps!
   joo ProFi Deckiä on terassit, aivan loistava päätös oli tehdä niistä, vaikka hankintahetkellä aika lailla kirpaisikin… niin loistava vuodesta toiseen: pesu vain ja on taas kuin uusi. niin ja samaa voi sanoa polyrottinkikalusteistakin, niin helppohoitoiset :)

 2. 10.5.2013 / 10:54

  Oh, ihania kesäkuvia. Vanhojen kuvien selailu on tosiaan hauskaa, muuten ei välttämättä tuommoisia asioita tulisi huomattuakaan. Mutta teidän kesäinen terassi näyttää ihan mahtavalta keitaalta, toivottavasti ilmat lämpenevät ja terassille pääsee rentoutumaan pian kesän tuoksujen keskelle!

 3. Rags
  10.5.2013 / 11:30

  Ihania kuvia, tunnelman voi oikein aistia! Teidan terassi on kylla niin vihtyisa ja kaunis.
  Ma katselin just eilen kuvia viime kevaalta ja myohassa se kevat on taallakin. Nyt on onneksi jo aika pitkalle paasty, mutta lampimampaa saisi olla. Tai olihan taalla, mutta ei se kauan kestanyt…

  Kivaa viikonloppua!

  • 11.5.2013 / 09:50

   oi, kiitos kovasti! oli myös kiva kuulla että tunnelman voi kuvista aistia :). täälläkin on melkoisen vilpoisaa, etelämmässä lämpimämpää, mut me vielä odotellaan niitä kelejä… kiitti samoin!

 4. Heidi
  10.5.2013 / 11:55

  Mistä olette hankkineet tuon terassin ruokapöydän? Ihanan näköistä materiaalia.Myöskin tuo karvainen somiste pikkupäudälle syötävän hyvän näköinen.

 5. 10.5.2013 / 20:17

  Ihanat kuvat.
  Todella kodikkaat sohvat teidän terassilla. Haluaisin itsekin moiset!

 6. 11.5.2013 / 13:29

  Voi miten ihania kuvia !! <3 kesäinen fiilis tuli kyllä heti kuvia katsellessa, sieltä ne kauniit terassikelit pian saapuvat :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.