Lehti tuli puuhun

 

Heikunkeikun ihanat blogimaailmalaiset! Täällä on viikonlopun työt pulkassa ja nyt odotellaan kuumeisesti pronssiottelua, jännää jännää! Meinasi pukata hieman stressiä työasioista, mutta juttutuokio miehen kanssa auttoi. Sen jälkeen nappasin pitkästä aikaa (tai ehkä kolmen-neljän päivän tauon jälkeen ;)) kameran käteeni ja otin muutaman kuvan, joista tässä postauksessa nyt osa. Olipa ihanan rentouttava kuvaustuokio, ihan yllätyin millainen vaikutus sillä oli! Tuli heti parempi ja vapautuneempi fiilis.

019

035

Tänään suunnitelmissa pronssiottelu, sitten moottoripyöräajelua, johon sisältyy mm. visiitti jätskikioskille ja illemmalla vielä pakko katsoa, miten Sveitsi kaataa Ruotsin ;). Tuli tuosta jätskikioskista mieleeni, että toivottavasti siellä ei käy kuten viimeksi äitienpäivänä, jolloin eräs nainen peruutti aikamoisella vauhdilla autoni takapuskuriin, auts! Teki melkoisen kivat naarmut maalipintaan, mutta jälkiä enemmän kyllä ärsytti naisen asenne: ei meinannut edes autosta nousta ja sitten lopulta tokaisi välinpitämättömästi haittaako teitä muka tuollainen

010-crop

Kaivoin kaapista karahvin suloisille neilikoille, kivasti käy maljakostakin!

Ai niin, ihmettelittekö otsikkoa? Pää on suht tyhjä ja kysyin mieheltä, minkä laitan postauksen otsikoksi. Vastaus oli tuo, heheh! Sanoin että ei, joku muu, tuo ei nimittäin oikein sovi mun postauksen aiheeseen… Toinen vaihtoehto oli sitten ny rillataan… OK, lehti tuli puuhun on ihan hyvä! Ja kyllä täällä muuten vihertääkin, niin kaunista!

016

 Nyt pelin pariin, aurinkoista illanjatkoa!

Comments

 1. Äippä
  19.5.2013 / 17:18

  Olipa kiva tarina – otsikosta puhumattakaan :) ja upeat neilikat, jäi hymy päälle, kun tämän luki :)

 2. 19.5.2013 / 18:27

  Ihanat neilikat! Meilläkin on kimppu keittiön pöydällä. Ostin jo viime viikon perjantaina ne ja ovat edelleen ihan virkeitä, vain yhden nuutuneen noukin eilen pois. Uskomattoman sitkeitä!

 3. 19.5.2013 / 19:53

  Ihania kuvia, tuli niin kaunis tunnelma tänne ruudun toiselle puolellekin! Valokuvaus voi tosiaan olla hyvää terapiaa :)

  Ja harmi Suomen kohtalo pronssipelissä, olisi ollut mitali ansaittu.

  • 20.5.2013 / 09:44

   voi kiitos, olipa ilahduttava viesti! <3
   harmillista tosiaan ku Suomi hävisi, hypin ja pompin olohuoneessa rankkareiden aikana :D. harmillista myöskin se, että Sveitsi hävisi :(

 4. Sara
  19.5.2013 / 21:37

  Täällä etelärannikolla lehti tuli puuhun reilu viikko sitten. Kävimme pikkku reissussa ja sen 1,5 vuorokauden poissaolon aikana olivat puut saanet ihanat lehden alut. Mikä ihana tunne! Sitä ei ihan heti kyllästy ihastelemaan. Sekin tuntuu upealta, että ulkona on vielä +20 astetta näin puoli kymmeneltä illalla.

  Matsi meni kyllä vähän huonosti, mutta kohta pitää virittyä MM-matsiin. Voittakoot parempi joukkue! Salaa toivon, että se on Sveitsi. :-D

  • 20.5.2013 / 09:46

   täälläkin tuli muistaakseni äitienpäivän tienoilla, tai silloin huomasin puiden vihertävän :). nyt on jo kunnon lehdet, äkkiä se tosiaan tapahtuu! se tuntuu kyllä joka kevät niin erityiseltä, ihanaa miten luonto muuttuu!
   minäkin olin täysin Sveitsin puolella, mutta Ruotsi teki perinteiset :/. hopeakin on tosin erittäin hieno saavutus!

  • 20.5.2013 / 21:20

   ne on kyllä niin kivoja ja paljon eri värivaihtoehtoja! säilyvät pari viikkoa et näiden kans saa kyllä kunnolla rahoilleen vastinetta :)

 5. Rags
  20.5.2013 / 18:30

  Ai kun ihana otsikko! :-D Harmitus tuo autojuttu. Ai haittaako muka??
  Kivoja kuvia taas, neilikat on ihania kylla!

  • 20.5.2013 / 21:21

   joo, meinasin sanoa et ei mua haitannu ennen ku sä kysyit :D. siis haloo… ehkä jos ite oisin peruuttanu vaikka johonki betoniporsaaseen ni ok, ois harmittanu ehkä tunnin verran, mut et joku muu aiheuttaa sen niin… vähän kauemmin :)

 6. Veera
  20.5.2013 / 21:11

  Hei antaisitko jeesiä koskien kylpyhuonetta ja erilliswc. Lattiat mustaa pientä laattaa, seinät valkoista leveää laattaa, suihkun päätyseinä mustalla laatalla (?). Molempiin tulee mattavalkoiset kaapistot. Onko musta vai valkoinen taso parempi? Entä laatikostoja vai kaappeja?

  Kiitos!

  • 20.5.2013 / 21:26

   moi Veera! kuulostaa ihanilta teidän kylppärivalinnat! voi olla et itse laittaisin suihkun päätyseinän ihan samalla seinälaatalla kuin muuallakin tai sitten, jos on pakko valita pienemmän kokoista laattaa, jotain samantapaista valkoista kuin muutkin valkoiset laatat?
   heräsi heti lisäkysymyksiä et mitä materiaalia ajattelit tason? onko enemmän tilaa ylä- vai alakaapistoille? että millainen tila kyseessä, kummat olisi sitten käytännöllisimmät? itse suosin laatikoita, sellaisia meillä vessassakin koko veskin leveydeltä. on kätevää kun ei tarvitse kurkotella kaapin perälle asti, vaan voit kätevästi vetää koko laatikon sisältöineen ulos ihan käden ulottuville. näin koko laatikon sisus tulee myös tehokkaasti hyötykäytettyä.

   • Veera
    21.5.2013 / 16:52

    Joo päätyseinä on mahdollista laatoittaa myös samalla valkoisella, olisi ehkä raikkaampi ja toi tilan tuntua? Huomasin, että teidln wc seinät ovat maalatut, kertoisitko kokemuksia ja miksi päädyitte laatan sijasta maaliin? Itse harkitsen koko laatoituksen, kalusteseinän laatoituksen ja koko maalaamisen välillä, hmm, vinkkejä?

    Meidän wc tulee olemaan melko samanlainen kuin teilläkin on, yhdelle pitkälle seinälle kalusteet, pönttö lyjyeen päähän, toisella pitkällä.seinällä oviaukko. Neliöitä wc noin 4,5 m2 eli pieni erilliswc. Lattioiksi tulee joka tapauksessa sekä wc että kylpyhuoneeseen musta pieni laatta. Värimaailma koko asunnossa hyvin valkoinen kera mustan, esim keittiö valkoinen mustalla tasolla.

    Kiitos laatikko ja kaappivinkeistä! Kylpyhuoneessa on pieni kodinhoitotila, pesukone ja vesipiste ja taso. Siellä myös siivous- ja pyykkikaapit. Sinne ajattelimme kaappeja. Wc puolestaan laatikoita, täytyy vain huomioida vielä leveydet ja korkeudet.

    Aurinkoista päivää!

    • 21.5.2013 / 22:06

     meillä ei tosiaan vessassa ole laattaa muualla kuin lattiassa ja hyvin on toiminut. halusin vähän sellaisen huonemaisen veskin eikä ns. märkätilaa. vessa toimii samalla laittautumispaikkanani, joten se on kiva tuollaisenaan. meidän wc on myös sen verran suuri, että mielestäni senkin vuoksi tuo oli parempi ratkaisu. pienemmän veskin voisin hyvinkin kokonaan laatoittaa. jotain neutraalia laattaa valitsisin. teillä voisi hyvin toimi kokolaatoitus tai sitten tuo kalusteseinän laatoitus vessassa. tasoiksi valitsisin vessaan ja kodinhoitohuoneeseen valkoisen.

     • Veera
      21.5.2013 / 22:17

      Kiitos viestistäsi! Tuosta valkoisesta tasosta… Miksi se näyttää jotenkin”halvalta” ratkaisulla, aonakin se mattasävyinen. Ehkä omaa kuvittelua vain, koska kyllä toisaaltatoisten valkoisettasot ovat näyttäneet upeilta. :)

      itse ehkä päädyn kuitenkin tummaan tasoon. Olisiko sinulla heittää vinkkiä blogista,jossa olisi valkoinen laatta kalusteswonällä ja muuteö valkoinen maali?

      Mitä mieltä olet vetimistä? Sopiiko valkoisiin kalusteisiin valkoisetvetomet? Toinen vaihtoehto on harjattu teräs. Suoralinjaiset vetimet tulevat keitiöön, kylppäriin, wc. Kustannusten takia myös keittiöön.

      Kiitos,kun jansat vastailla!

      • 21.5.2013 / 22:22

       niin voihan se valkoinen taso toki olla kiiltäväkin! ja jos on muitakin vaihtoehtoja kuin laminaatti, niin sitten esim. corian? huipputyylikäs!
       en kyllä valitettavasti osaa vinkata tuollaista blogia.
       laittaisin valkoisiin kalusteoviin jotkin muut kuin valkoiset vetimet, esim. meillä on alumiiniset (kivan vaalea mattapinta, johon ei jää sormenjäljet). tai sitten nuo teräksiset, joita olit jo miettinyt :)

 7. Sanna
  20.5.2013 / 21:34

  Pakko kommentoida blogiasi yleisesti tämän episodin vuoksi: Tyttäreni 1,5 v. ajoi mut tietokoneelta ja meni itse istumaan sen ääreen asiantuntevan näköisenä käsi hiirellä. Tämä seurausta siitä, että olen viimeiset pari iltaa istunut kaiken vapaa-ajan blogiasi lukien aikajärjestyksessä! Koukuttavaa! Siitäkin huolimatta, että sisustustyylini on melko erilainen, kuin myös tyylini muutenkin (analyyttinen, rationaalinen, epätunteellinen, en hemmottele miestäni, eikä hän osta lahjoja/kukkia minulle, en osta koskaan kosmetiikkaa yms). Kyllä on upea vaimoke miehelläsi! ;)(ja tämän sanon ihan heteronaisena :) Rupesin jopa kyseenalaistamaan omaa nykytoimintaani; minne lastensaamisen ja talonrakentamisen organisoinnin jälkeen katosi se laittautuva herkempi nainen.. Se on kaivettava esiin yleisen elämänlaadun vuoksi! Kiitos sinulle! (Kiitos myös sähkösuunnittelupostauksesta, joka oli erinomainen ohje rakennuttajille)

  • 20.5.2013 / 22:43

   voi kiitos Sanna! et usko miten hyvään saumaan tämä viestisi tuli = täydelliseen! toi mun maanantai-iltaan (tai no varmasti koko viikkoon) niin paljon hyvää mieltä, hymyä, iloa ja naurua :D. ihan miehellekin piti tämä näyttää. mukava myös kuulla, että sähkösuunnittelupostauksesta on ollut hyötyä!
   lämmin kiitos sinulle ja toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin. terkut tyttärellesi; kenties tuleva bloggaaja? :)

 8. pirjo
  20.5.2013 / 22:04

  Miehelle terveisiä: erilaisen vänkä otsikko ja rauhoittava tuki ja keskustelukumppani. Kukapa ei tarvitsisi mielen ravintoa (keskustelua, osallistumista (ja osallistamista) sekä esteettistä ”luomuravinnetta” (kukkia ja valokuvia) – piristäväthän ne näin virtuaalisestikin.

  • 20.5.2013 / 22:31

   ah, niin ihana ja tyhjentävä kommentti, kiitos Pirjo! on kyllä mukavaa, että toinen puolisko on tuollainen rauhallinen, järjellä ajatteleva jalat maassa -tyyppi, tämä blondi kun menee 100 % tunteella (nooh ehkä hitusen järjelläkin kun vain muistaa…) ja temperamentilla :D. terkut meni perille! :)

 9. 20.5.2013 / 22:38

  Täällä on samanmoisia terttuneilikoita maljakossa, nämä sinun hempeän pinkit ovat suloisia! Ja tosi kauniita kuvakulmia :)

  • 20.5.2013 / 22:45

   nuo possunpunaiset on kyllä niin söpöjä ja sopivat kivasti valkoisten ja vaaleankeltaisten kaveriksi. voi kiitos kuvakulmapalautteesta! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.