Ensimmäinen terassikukka

 

Kuk-kuu, kuk-kuu, sanoi käki tänä aamuna ja mut herätti! Se on kesä nyt!

026

Kävin toissapäivänä ostamassa vähän kesäkukkia; muutaman Petunian ja olikohan se yksi Marketta… Molemmilla terasseilla on nyt pientä kukkasta, jonkin isomman lattiaruukkuun laitettavan kukan käyn ostamassa myöhemmin. Upeita terassihortensioita näin, joten ehkä se on sitten se!

013

Laitettiin vasta eilen illalla sohvaryhmän pehmusteet paikoilleen ja kohta hipsin tuonne hetkeksi istumaan ja nauttimaan aamupäivän auringosta.

004

Terassin ruokapöytää koristaa lila Petunia. Pääoven lähettyviltäkin löytyy jotain, samoin saunaterassilta. Niistä kuvia jonain toisena päivänä. Olen tässä harmitellut, että postaustahtini tämän toukokuun ajan on ollut hieman normaalia harvempi. Johtuu alkukuun sairasteluista ja kaikenlaisista työjutuista, jotka pitävät kiireisenä näillä näkymin ainakin juhannukseen saakka. Mutta eiköhän jostain raosta löydy taas blogillekin enemmän aikaa!

029

Kun pehmusteet ilmestyivät, ei mennyt muuten montaa minuuttia tähän:

012

024

Siellä sitä nautiskeltiinkin koko loppuilta, vielä silloinkin, kun me muut siirryimme olohuoneen puolelle :). Aurinkoista päivää täältä kauniin linnunlaulun säestämänä!

Comments

 1. 22.5.2013 / 12:44

  Kauniilta näyttää terassilla! Tyttö tuli tuohon viereen ja luuli teidän kisua meidän kisuksi :) Sit ku sanoin että ei tuo ole meidän kisu niin ihmetteli ja kysyi että Miksi? Hih, taitaa olla niin paljon samaa näköä raitahaalareissa :)

  • 23.5.2013 / 21:35

   kiitti J! heh, hauska tyttönen :). laitahan muuten kuvia teidän kisuista, ois kiva nähdä pitkästä aikaa :))

 2. 22.5.2013 / 14:10

  Voi herttinen tuota kisua. <3
  Ja edellinen postauksesi sai taas hymyn huulille. :D

 3. Maarit
  22.5.2013 / 16:18

  Hei! Ja kiitos kauniista blogistasi! Löysin tänne noin kuukausi sitten ja olen nauttinut löydöstä :) kysyisin mielipidettäsi noista puutarhakalusteista. Onko ne ihan taivasalla vai katoksen alla? Kestävätkö hyvin sään vaihteluita?

  • 23.5.2013 / 21:38

   moi Maarit! onpa kiva että löysit tänne ja kiva että olet myös viihtynyt :). tuo sohvaryhmä on polyrottinkia ja tosiaan ihan taivasalla koko kesän. tosi hyvin kestää, nyt käytössä kolmatta kesää ja aina pesun jälkeen kesän alussa ihan kuin uudet! ruokailuryhmä meillä on terassilla vuoden ympäri (niiden tuolit polyrottinkiset), ne on katoksen alla, eivätkä ole menneet miksikään.

 4. Rags
  22.5.2013 / 21:27

  Katsoinkin jo eka kuvasta, etta joku oli sinne ehtinyt jo heti! ;-)
  Kyllahan tuolla kelpaisi kollotella. Viihtyisa terassi ja kauniit petuniat, mutta paras ”koriste” on tuo suloinen kisu. :-)

 5. Tiia
  22.5.2013 / 22:31

  Voi vitsi noita kisuja, melkoisia linssiludeja! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.