Kahvitauko

 

Keskiviikkoinen kahvipaussitervehdys!

077

Viikonloppuna Tampereella ollessani pyörähdin mm. Stockmannilla. Sieltä Villeroy & Bochin hyllyköiltä bongasin tämän kauniin puisen tarjottimen. En mielestäni ole mitenkään orjallinen V&B:n merkin metsästäjä, mutta tarjotin vain sattui olemaan kyseistä merkkiä myös. Näin sen heti mielessäni valkoisten astioiden kaverina ja sehän sopi täydellisesti! Niinpä tämä päätyi pieneksi tuliaisostoksekseni ja onkin päässyt heti käyttöön. Erityisesti näin kesäaikaan tällä on kätevä kanniskella kahvikupposet sun muut terassille nautittavaksi.

073

071

074

076

Tuli tuossa yhtenä päivänä mieleeni eräs kysymys, jonka haluaisin esittää teille! Kysymys kuuluu näin: onko teillä mahdollisesti mielessä jokin kohta meidän kodista, josta haluaisitte lisää kuvia? Jokin huone, nurkkaus, esine, kuvakulma tms.? Sitä itse luonnollisesti sokeutuu omalle kodilleen, kaikki kun on niin tuttua kun kotona päivittäin pyörii… Näin ollen jokin kohta saattaa jäädä vähemmälle huomiolle ja tämänkin vuoksi olisi mukava kuulla teidän lukijoiden mielipide asiaan!
Mielenkiinnolla jään tänne odottelemaan vastauksianne ja nauttimaan cappuccinon lopuista. Niin ja haaveilemaan kesälomasta, jonne tuntuu olevan vielä liian pitkä aika…

075-crop

Comments

 1. 29.5.2013 / 12:19

  Kaunis tarjotin! <3 Itsekin sitä viimeksi ihailin, mutta jäi vielä kauppaan odottelemaan :) Näyttää kauniilta NW- mukin kanssa <3

 2. 29.5.2013 / 12:44

  Kaunis tarjotin! Jotenkin tuosta tulee mieleen joku vanhempi kotimainen design, jostain lapsuudesta 70-luvulta?
  Sen aikaa kun olen ihanaa blogiasi lueskellut, en muista nähneeni kuvia kylpyhuoneestanne. Eli siinä vastaus minun osalta kysymykseesi. :)

 3. Nimetön
  29.5.2013 / 13:40

  mä tirkistelisin mieluusti työhuoneeseen :D onkohan sinne tullut jotain uutta…? joskus taisi olla mietinnät työn alla jos oikein muistan :)

  • 29.5.2013 / 14:01

   kiitos kommentistasi! tarkoitat siis sitä, jossa on mustavalkoraitainen tapetti? huone on lähinnä miehen valtakuntaa (mut on jotenkin häädetty sieltä vaikka sinne pari vuotta sitten pöydänkin itselleni hankin :D), mutta täytyypäs kuvata siellä joku päivä!

   • Nimetön
    29.5.2013 / 14:37

    juurikin se huone! jännä miten meilläkin mies on jotenkin ominu tuon ”työhuoneen” ja ite joudun sit pörräämään läppärini kaa muualla… :D

    • 30.5.2013 / 10:46

     jep, kuulostaa tutulta! itse kuitenkin joudun olemaan kotona koneella miestä huomattavasti enemmän :)

 4. Blondi
  29.5.2013 / 14:12

  Moikka,

  mä näkisin mieluusti kuvia ulko-ovesta ja siitä miltä näkymä näyttää ulko-ovelta sisääntullessa. Samoin keittiön toinen kulku (eteisestä/aulasta?) on mulle pimennossa :) Kiinnostais myös nähdä teidän talon ulkokuori olkkareiden isoihin ikkunoihin päin ja teressiin päin. Tässähän näitä toiveita! ;)

  • 30.5.2013 / 10:45

   kiitos toiveistasi, mielenkiintoista! osan näistä ainakin toteutan, mutta selkeitä ulkokuvia kodistamme en blogiini valitettavasti laita. olkkarin ikkunat ja terassin voin kuitenkin kuvata takapihalta päin, on ollut aikomuksenakin :)

 5. Rags
  29.5.2013 / 18:53

  Tosi kaunis tarjotin! :-)

  Terassi- ja pihakuvia ei voi nain kesa-aikaan olla yhtaan liikaa, bonuksena kaksi karvaista kaveria touhuissa mukana. Ja kyllahan se tyohuonekin kiinnostaa. :-) Ja se kolmas makkari, mitas siella nykyisin on? :-)

  • 30.5.2013 / 10:48

   eikö olekin kiva!
   kiva kuulla sun mielipide! työhuoneesta tulossa juttua jonain päivänä, samoin siitä kolmannesta makkarista, joka on nyt sellainen rentoiluhuone :)

 6. Maria
  29.5.2013 / 19:46

  Saunasta parempia kuvia, piha ja ulkonäkymät ainakin kiinnostaa..

  • 30.5.2013 / 10:49

   sauna menee toteutettavien listalle, kiitos :)
   kovin selkeitä ulkonäkymiä en blogissa kuitenkaan valitettavasti julkaise, mutta eiköhän sieltä jotain saada.

 7. pirjo
  29.5.2013 / 22:13

  Kaunista ja levollista ja taitava ”kahvikiekura”…

 8. elina
  29.5.2013 / 23:18

  Ulkoa päin mieluusti näkisin kuvia: talon väriä, terassia ja myös puutarhaa. :)

  • 30.5.2013 / 10:52

   jonkinlaisia ulkokuvia tulee varmasti kesän mittaan, mutta mitään selkeitä ulkokokonaiskuvia en valitettavasti kodistamme julkaise. puutarha on vielä sellaisella mallilla ettei siellä ole mitään kuvattavaa :D

 9. Rousku
  30.5.2013 / 13:00

  Onpa ihana tarjotin. :-) Ruokailutilaanne ja vaihtuvia kattauksia katselen mielelläni ja niitä olet paljon kuvannutkin. Se tila on erityisesti mieleeni. Olisi hauska nähdä myös kuva harrikasta, koska se on hauskasti kontrastia ja mielenkiintoa herättänyt asia blogissasi eli minä ainakin yllätyin. :-) Luulen, että meillä on jollain samantyyppistä kuumetta.

  Kiitos blogistasi, tämä on ihanan asiallinen ja selkeä. Ei liikaa mainoksia yms.

  Hyvää kesää. :-)

  • 30.5.2013 / 13:42

   olipa mukavaa ja tosi mielenkiintoista kuulla nämä asiat, kiitos että kerroit Rousku!
   mahtava harrikka-kommentti :D kuvia tulossa ehdottomasti! ajattelin viikonloppuna kuvailla, kun vihdoin olen kotona ja ihan vapaalla, niin on aikaa :). ja arvaas miten mä yllätyin ku mies alkoi tuosta tulevasta hankinnastaan aikoinaan puhumaan, huh! pelkäsin loppujen lopuksi eniten sitä, että kuskikin alkaa muuttua kliseiseksi harrikka-kuskiksi, haha! vielä ei ainakaan muutosta havaittavissa, mitä nyt ehkä vähän parrakkaampaa lookia välillä :D. tosin oli kyllä jo ennen harrikkaa, joten ei huolta!
   kiitos mukavasta blogipalautteestasi, arvostan! aurinkoista kesää sinullekin :)

 10. 30.5.2013 / 13:06

  Minua kiinnostaisi tietää mikä on lempipaikkasi kodissasi? Blogissani on siis haaste sinulle :)

  Kaunis tuo tarjotin. Minulla onkin anopilta lainassa kaksi sellaista vanhaa tarjotinta, jossa on tuota samaa väritystä. Pitäisiköhän itsekin kaivella ne tuolta esille.. :)

  • 30.5.2013 / 13:37

   kiitos paljon haasteesta J! tuo onkin vaikea kysymys, täytyy oikein ajan kanssa pohtia :)
   ota ihmeessä tarjottimet esiin, kuulostavat kauniilta!

 11. 30.5.2013 / 19:20

  Olen yrittänyt tiirailla missä pidät kissojen hiekkalaatikkoa (kodinhoitohuoneessa?) kun meilläkin kaksi asustaa. Meillä hiekkalaatikko on työhuoneessa mistä hiekka mukavasti työpäivän aikana leviää olohuoneeseen ja kylppäriin.. En tarvitse kuvaa, mutta kerro jos on vinkkejä millä hiekan saa pysymään edes samassa huoneessa laatikon kanssa :D Haaveissa on hankkia robotti-imuri ;)

  Haluaisin tietää millainen näkymä sinulla on kun astut ovesta ulos. Vai onko vastapäätä heti naapurin talo? Meillä on pääovea vastapäätä naapuri ja heidän todella upea piha :)

  • 31.5.2013 / 10:31

   kodinhoitohuoneessa juu! en ole vuosiin käyttänyt kissanhiekkaa, juuri tuon leviämisen vuoksi. vaihdoin sen aikoinaan puupelletteihin, aivan loistavia! vievät myös hajut tehokkaasti eivätkä kulkeudu laatikosta metriä kauemmaksi, suosittelen ehdottomasti :)
   kiva toive sulla, voin toteuttaa. tosin näkymästä suuren osan vie autokatos ja sen alla oleva autoni :D

 12. Henna
  30.5.2013 / 20:41

  Moi

  Haluaisin nähdä talon ulkoapäin,malli yms.

  • 31.5.2013 / 10:27

   voi, kuten tuossa ylempänäkin muutamaan otteeseen kirjoitin, en valitettavasti julkaise kodistamme kovin selkeitä ulkokuvia. jonkinlaisia on kyllä jo ollutkin, mutta voin laittaa muutaman otoksen lisääkin. sellaisia, joista saa ainakin jonkinmoista käsitystä :)

 13. 30.5.2013 / 21:07

  Minua kiinnostaisi kovasti teidän kotinne sisääntulo, siis ulkopuolelta. Toki toteutettuna niin, että saat säilytettyä yksityisyyttänne riittävästi :).

  • 31.5.2013 / 10:28

   ok kiva tietää! joskus sellaisia kuvia on ollutkin, esim. loppuvuodesta, mutta katsotaan jos tulisi tässä kesän mittaankin :)

 14. 5.6.2013 / 15:44

  Aivan ihana tarjotin. Täytyypä itsekkin eksyä Stockmannille joku päivä :) Ja kuten jo mainitsitkin, sopii juurikin välipalan kuljettamiseen ulos :)

 15. Nimetön
  7.6.2013 / 12:53

  vieläköhän tänne sais esittää toivetta :) niinkin häiriintyneeltä kun saatankin nyt kuulostaa niin olis kiva nähdä teidän wc, se isompi :D lähinnä kun muistelen että siellä on aika paljon sitä tasoa, niin kiinnostaa miten/millä sisustelet sitä? itseltä puuttuu joku geeni mikä auttaisi laittelemaan näitä sisustusjuttuja kauniisti esille…

  • 7.6.2013 / 20:19

   juu kyllä saa :). ei ollenkaan häiriintynyt toive! laitanpa tämänkin korvan taa, tuun aina täältä tasaisin väliajoin poimimaan juttuja toteutukseen, mutta hetki saattaa toteutusten kanssa vierähtää ;).
   tosin vessan tasolla ei oikeastaan mitään sisustusjuttuja ole: yksi kori ja pari Vitriini-rasiaa, muu tasotila on varattu laittautumiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.