Herkät kukkaset kotia kaunistamassa

 

086

Sunnuntaista aamupäivää täältä meiltä! Ja ihanaa alkanutta kesäkuuta! Tuli eilen vietettyä täysin tietokoneeton päivä, kun ei ollut työjuttuja eikä mitään, joten jäi sitten blogikin väliin. Tietokoneeton päivä teki kyllä hyvää, en muista milloin viimeksi on tullut moinen vietettyä (jos ei kuukauden takaisia sairasteluita oteta huomioon). Meillä ei tänä vuonna ollut mitään valmistujaisjuhlia, joten eilisen ohjelma muodostui ihan muista asioista.
Meinasin tälle päivälle toteuttaa niitä teidän toivomuksia, mm. keittiökuvia, mutta kuvat jääköön koneelle odottamaan jotain toista päivää; sunnuntaihin sopii mielestäni nyt paremmin nämä ihanat pionikuvat. Olipa kiva sipsuttaa aamusella keittiöön ja nähdä heti ensimmäisenä nämä kaunottaret pöydässä!

060

061

Innostuinkin näystä niin paljon, että kuvia tuli otettua aikamoinen läjä… Valkoiset ja tällaiset hempeän vaaleanpunaiset pionit on mun lemppareita, niin kauniita! Jopa kukkien varret maljakossa näyttävät upeilta, niin hentoisen kauniilta:

101

cats

Eilinen lauantai alkoi täydellisillä torihetkillä. Nyt vihdoinkin pääsin viettämään, ainakin osittain, sitä jo viime kesänä Kesäkeittiötä ja kesäfiiliksiä -postauksessanikin haaveilemaani toripäivää :D. Kävimme nauttimassa kahvit ja mansikkaleivokset eräässä kahvilassa torin laidalla, jonka jälkeen kiertelimme torilla kauniista auringonpaisteesta nauttien. Torilta tarttui mukaan tuoreita mansikoita sekä juuri tämä ihastuttava kimppu:

076

Yksi kukkavarsi on hieman taittunut, joten täytyy varmaan katkaista se kokonaan ja laittaa kukkanen johonkin pikkumaljakkoon.

085

Kävimme eilen Iskussa ostamassa terassisohvaryhmällemme sadesuojan, jota täytyykin tänään testata, jotta tiedämme, onko se varmasti sopiva. Kuin tilauksesta alkoikin eilen illalla sitten satamaan vettä, vesi tuli kyllä tarpeeseen! Olin ihan unohtanut, miten ihanalta kesäinen vesisade tuoksuu: sateen aikana ja sen jälkeen <3. Kissat nautti viilenneestä ilmasta terassikatoksen alla, pehmustekasojen päällä nukkuen :)

087

cats

103

Päikkäritkin tuli eilen nukuttua; iltapäivällä sateen ropistessa ikkunaan = täydellistä! Sen jälkeen oli mukava aloittaa lauantai-illan ohjelma ja lähteä lempiravintolaan herkuttelemaan. Mutta nyt autotallista kuuluu koko ajan voimistuva brombrombrombrombrombrombrom eli siis heitän pikaisesti ajokamppeet niskaan ja hyppään kyytiin – aivan huikean mahtavaa sunnuntaita teillekin!

Comments

 1. 2.6.2013 / 11:24

  Voi kuinka kauniita kukkia ja kuvia. Ihanaa sunnuntaita! <3

 2. Satu Satunen-blogista
  2.6.2013 / 11:49

  Kaunista sunnuntaita! Pionit ovat lempikukkiani, toivottavasti onnistuisin joskus niitä meidän pihassakin näkemään :)

  • 2.6.2013 / 21:14

   kiitos! pionit kuuluu munkin lemppareihin :). vanhempieni pihalla kasvaa juuri näiden kuvien sävyisiä, toivottavasti jonain päivänä omallanikin!

 3. 2.6.2013 / 19:52

  Kivaa sunnuntaita! Pionit on kyllä ihania <3

 4. Tipi
  3.6.2013 / 13:10

  Pionit ovat ihania! Lapsuudessani äidillä oli pihalla ainakin yksi pioni. Väriä en enää muista, täytyypi kysäistä muuten. :)
  Mekin kävimme viime viikolla vähän päristelemässä. Näillä keleillä ei oikein tee mieli laittaa 20 kg:ta nahkavarustetta päälle. Kumma juttu. :D

  • 3.6.2013 / 14:53

   Heh, turhan kuuma ois kyllä kovin paksuilla varusteilla. Mut pieni tuulenvire tuntuu kyydissä ihanalta!

 5. Neiti Yrjänä
  3.6.2013 / 22:03

  Voi taivas, kun nuo pionit ovat niin kauniita! Oikein harmittaa, että ne kukkivat vain niin lyhyen ajan. Olemme menossa avopuolisoni kanssa syyskuussa naimisiin, häiden teema on vintage ja olisin NIIN halunnut kukka-asetelmiin pioneita. Vielä en ole ehtinyt tutkailemaan, mikä muu kukka asetelmissa voisi olla samantyylinen, yhtä herkkä ja romanttinen, meidän vintageteemaan sopiva!

  • 4.6.2013 / 09:20

   eikö olekin! pioni on kyllä just sellainen tosi herkkä ja romanttinen kukka, vähän samantyyppinen kuin hortensia. ihanalta kuulostaa teidän häät :)

 6. Rags
  3.6.2013 / 23:06

  Pionit on ihan mun lemppareita, ja just tuon varisena! Kauniita! Harmi vaan, kun sesonki on niin lyhyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.