Kaksi näkymää keittiöön

 

036

Viime viikolla esititte muutamia toiveitanne siitä, mitä haluaisitte meidän kodista nähdä tai onko mahdollisesti jotain, joka on jäänyt hiukan epäselväksi. Aloitetaan Blondin esittämällä toiveella, jossa hän mm. mainitsi, että keittiön toinen kulku eteisestä/aulasta on jäänyt pimentoon. Pitempiaikaisille lukijoille näkymä saattaakin olla tuttu eli aulasta käsin keittiö näyttää tältä:

cats

Keittiömme sijaitsee siis heti pääsisäänkäynnin vieressä, joten painavia ostoskasseja ei tarvitse koko talon läpi raahata. Sijainti käy hyvin ilmi tästä viimekuisesta kuvastani:

015

Tämä toinen kulku keittiöön taitaakin olla blogissa enemmän nähty. Tätä kautta kuljetaan, kun keittiöön tullaan olohuoneesta tai terassilta, joka jää tässä kuvassa ruokailutilan oikealle puolelle.

010

006

001

Viimeisen kuvan ilmeestä huolimatta pirteää alkanutta kesäviikkoa! :)

Comments

 1. Tipi
  3.6.2013 / 13:08

  Hah, samanlainen imuri on minullakin keittiössä. Ovelasti juuri verhon takana, että taatusti unohdan käyttää sitä ja kykin sitten rikkakihvelin kanssa selkä kaarella lakaisemassa pikkuroskia. Jotenkin se imuri on aika ponneton… Temperamenttini vaatii suurtehoimuria yhtä kätevässä koossa! ;)
  Rapsuterkut raitapöksyille!

  • 3.6.2013 / 14:56

   Mun siivoustemperamentti vois muuten olla hurjempi :D. Musta toi imuri on ihan ok, ei toki normi-imurille vedä vertoja.

 2. 3.6.2013 / 20:57

  Voih, meillä oli kotona tuollainen punainen imuri, mutta salamanisku hajotti sen, kun oli ukkosen aikoihin jäänyt lataukseen. :/ Se oli kätevä, jos ei koko taloa tarvinnu siivota.

  • 4.6.2013 / 09:17

   tuo on kyllä pikaputsiin tosi kätevä! täytyy vain muistaa aina päästää akku tyhjäksi ennen lataamista ja ottaa se laturin johtokin heti latauksen jälkeen seinästä irti (täytyykin heti tarkistaa asia!)… näin akun saa kestämään pidempään :)

 3. Rags
  3.6.2013 / 23:07

  Kiva nahda tasta kuvakulmasta keittiota. Ja nuo raitapoksyt… niin ihanat. Just samanlaisia ajatuksia taalla maanantai-aamuisin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.