Sohvaryhmän sadesuoja

 

Aamuisessa postauksessani mainitsinkin terassisohvaryhmän sadesuojan, jonka ostimme viikonloppuna. Tässäpäs siitä nyt lukijoiden pyynnöstä muutama kuva. Sadesuoja on väriltään musta ja ostimme sen Iskusta.

011

Tämä meidän suoja on kooltaan suurin, mitä saatavilla oli. Hiukan jännitti, onko koko varmasti sopiva, mutta turhaan! Suoja jäi loistavasti hieman löysäksi, joten sen laittaminen on helppoa eikä mitään venymistä tai kiristelyä pääse tapahtumaan. Kuitenkin tarpeeksi napakka, jotta pysyy hyvin paikoillaan.

003-crop

Neljästä osasta koostuva sohvaryhmä sekä kaksi nojatuolia saadaan nopeasti suorakulmion malliseksi näin ja sitten vain suoja päälle:

049

Ihan kaikki eivät ole tyytyväisiä peittämisestä – missä päikkäripaikka? Ja vesilammikoitakin! Mitä sä ajattelit nainen???

007-crop

Tämä matikainen on selvästi treenannut tätä moittivaa ilmettään, onnistuu jo aika hyvin vai mitä!

008

Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä tuohon suojaan, hirmuinen tarjonta noista ei tunnu olevan, joten kiva että löytyi tämä suht vähällä vaivalla. Jokin pressu olisi varmasti ollut huomattavasti edullisempi, mutta niitäkin löytyi vain metsänvihreinä (metsänä toki ihan jees väri) ja ensimmäisellä ukkosmyrskyllä se olisi ehkä lentänyt taivaan tuuliin… Hyvä näin!

Comments

 1. Tiia
  4.6.2013 / 21:10

  Hihii, Toi kisun ilme X)

 2. 4.6.2013 / 21:31

  Johan oli tuima ilme :)
  Meidän toinenkin kissa jouduttiin saattamaa viikonloppuna kissojen taivaaseen, ei pystynyt enää syödä ja oksensi verta ja oli laihtunut aika paljon. Meidän 4v. tyttö itki kauan aikaa, että kun hänellä on ikävä kissaa ja ketäs hän nyt silittää, vaati jo että pitäisi olla uusi eläin niin saisi silitettävän kaverin. Yritä siin sitte itse olla itkemättä ettei lapsi itkisi enempää. Vaikeaahan se oli jo joutui sanoa, että kyllä äitilläkin on kissa kova ikävä. Ja heräsin kyllä seuraavana aamuna erittäin turvonnein silmin. Millään en olisi halunnut kissasta luopua sillä se kerkesi olla meillä melkein 11 vuotta, joten perheen jäsen oli, mutta täytyi vain pitää mielessä, että parempi kissan on nyt olla kun ei satu. Ei voinut syödä enää vaan aina naukaisi lujaa ku varmasti otti kipeää jonnekin.
  Kissa pääsi toisen kissamme viereen etupihalle hautaan, täytyy istuttaa jotain kivaa kukka hautojen päälle.
  Kyynelhän se tässäkin taas vierähtää kun kissaa ajattelee :(

  • 5.6.2013 / 13:10

   voi ei miten surullista :'( kyyneleet silmissä täälläkin! lämmin osanottoni suureen suruunne Hanna! <3
   itsellänikin käy kyllä monia kertoja (lähes päivittäin) mielessä, että vanhempi kisu täyttää syksyllä jo 11… en ikinä ole hänestä valmis luopumaan enkä osaa edes kuvitella sitä päivää, kun häntä ei enää ole :'(. elämästä tulee puuttumaan todella, todella iso palanen. 11 vuotta on pitkä aika yhteistä elämää, monia monia yhteisiä hetkiä <3. mutta ilman muuta pitää päästää eläin ikiuneen, jos sairaus vie voiton. kamala ku tuli nyt itkettyä! voimia teille. ehkä jonain päivänä teillä on kissanpentu tai kaksi siellä silitettävänä :)

 3. Pilvi
  4.6.2013 / 22:19

  Tuo suoja toimii varmasti myös siitepölyä vastaan, pitääpä hommata meidänkin terassille. Sade ei pääse katetulle terassille, mutta kaikki muu moska, pöly jne.

  Voi tuota killiä! Se on niin kuin meidän edesmennyt Olivia, kaikissa kuvissa näyttää vähän vihaiselta vaikkei oikeasti ole <3. Mutta hei, siitä lätäköstähän suojan päältä on kivempi juida kuin juomakupista, eiköstä niin :P?

  • 5.6.2013 / 13:12

   kyllä, niin toimii!
   juuri noin, usein tuollainen hassu kurttuilme, mutta sydän niin lämmin ja hellä, täyttä kultaa koko kissa :)
   jep, minä ainakin joisin tuota tuoretta sadevettä :D

 4. 4.6.2013 / 22:53

  Ihania nuo teidän kisut <3

 5. 4.6.2013 / 23:09

  Mikä porautuva katse!! Ihana!! :) Meilläkin siitepölyä saa olla kokoajan pyyhkimässä, joten tuo suoja ois kyllä loistava sitä estämään! :)

 6. 5.6.2013 / 07:42

  Jopa on paheksuva ilme. Ettäs kehtasitkin laittaa pihalle lätäkönkerääjän! :D
  Voi kun täälläkin sataisi, hirmuisen kuivaa ja pihakin jo kellastuu.

  • 5.6.2013 / 13:15

   yritti katseen voimalla saada mua siirtämään sen pois :D. vettä sais kyllä tulla tasaisesti silloin tällöin! siitähän tykkää kaikki ihmisistä eläimiin, luonnosta puhumattakaan.

 7. 5.6.2013 / 07:51

  Hah hah. Toi ilme on niin paras! :D

 8. Aikku
  5.6.2013 / 10:06

  Voi mieletön tuon kisumirrin katseita! On kyllä NIIIN paheksuva että… :)
  Kiva tuo pressu, hyvä että löytyi sopiva! Mä otan pienestä polyrottinki sohvaryhmästämme aina pehmusteet ja tyynyt katoksen alla olevaan boxiin. Kyllä se tavallisilla pressuilla peittäminen olis työlästä ja kovilla tuulilla tuskin todellakaa pysyis paikallaan! Onko tuossa millaiset painot/kiristykset?

  • 5.6.2013 / 13:18

   jep, parasta paheksumisilmettä kehiin :D
   meillä noissa sohvissa on sen verran paljon pehmusteita et huh mikä työ oli niitä eestaas roudailla! tuo suoja ei ole millään kiinni, pysyy ihan noin eikä tuuli saa sitä liikkumaan, on sen verran kookas että painaakin jonkin verran. siinä on kyllä alareunassa metallirenkulat, jos haluaa jonkin narukiinnityksen laittaa. meillä se on kuitenkin tarpeeton.

 9. 5.6.2013 / 22:06

  Ei ollut tilannut vesilätäköitä päikkäripaikalle, ei. Pääsisiköhän tuolta helman alta kuitenkin sohvalle?

 10. 6.6.2013 / 09:19

  Kivoja sun killit.pidätkö niitä vapaana vai hihnassa ulkona? Onko teidän terassin laudoitus tehty komposiittilaudasta? Hyvän värinen on.

  • 6.6.2013 / 11:09

   ovat vapaana ulkona meidän kanssa, hihnaan en laita koskaan. lisäksi pihalta löytyy kissatarha :)
   juu, on tehty UPM ProFi Deckistä.

 11. 7.6.2013 / 10:38

  Eih, mikä ilme! Mitäs nyt menit sen peittämään ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.