Aurinkovarjon alla

 

Jos tällaiset aurinkoiset säät jatkuvat, tulee aurinkovarjolle paljon käyttöä tänä kesänä! Viime kesänä emme tainneet ottaa varjoa esiin varastosta lainkaan, kertonee varmaan jotain viime kesän säästä…
Tänään on pilvisempi päivä, illalla satelikin aika reippaasti – mukavaa ja kaivattua vaihtelua tämä ilman raikastuminen! Monia aurinkoisia päiviä ollaan kuitenkin jo saatu ja viikonloppuna tulikin vietettyä paljon aikaa terassilla:

057

Ilman aurinkovarjoa terassilla ei kauan pystyisi viime päivien kaltaisilla helteillä olla, niin paahteinen paikka on. Varjo luo kuitenkin mukavan viileämmän alueen sohvaryhmän luo ja nyt terassilla voi istuskella mihin aikaan tahansa. Ottaa vaikka pienet päikkärit, kuten eilen puolivahingossa…

062

060

Kolmen metrin aurinkovarjo on hankinta Citymarketista. En muista olimmeko vielä edes muuttaneet tänne, kun sen uutta terassia silmälläpitäen hankin… Niin hyvä tarjous oli etten voinut vastustaa ja hyvä niin!: aurinkovarjolle jalkoineen tuli hintaa vaivaiset 49,90 €. Taisin nähdä samanmoisen varjon nyt alkukesästä jossain liikkeessä tarjouksessa hintaan 119,90 € :P.

050

Iskusta viikonloppuna ostamamme terassisohvaryhmän sadesuojakin osoittautui täydelliseksi, kiitos asiasta aiemmin vinkanneelle lukijalle! Nytkin sohvaryhmä on mustan sadesuojan uumenissa: pääsemme nykyään huomattavasti helpommalla kun ei tarvitse jatkuvasti olla kanniskelemassa pehmusteita suojaan ja takaisin paikoilleen…
Terasseilla siis kaikki kondiksessa, ehkä joitain kukkasia (se terassihortensia kummittelee mielessä edelleen!) vielä lisää. Mutta huomenna vuorostaan pihamietintöjä, sillä saan pihasuunnittelijan visiitille heti aamusta, en malta odottaa! :)

Comments

 1. 4.6.2013 / 09:49

  Ai että tuo teidän pihamaisemanne on sellainen, joka luo tänne ruudun toisellekin puolelle sellaista rauhoittumisen tunnetta. En ihmettele yhtään, että pihalla viihdytte.
  Aivan mahtavaa tehdä tuollaisia löytöjä, alennuksesta löydetyt tuotteet ovat ihan aarteita! Hyvä hyvä. :)
  Itse ostin erään laitteen viime viikolla ja päätin vertailla jälleen hintoja. Olin ihan ällikällä lyöty, miten suuria hintaerot eri myyntipaikkojen välillä ovat. Kallein hinta tuotteelle oli 169,90 € ja halvin 35 €! Ja tämä halvin hinta oli vielä ilmaisella kotiinkuljetuksella!

  • 4.6.2013 / 13:41

   voi, olipas mukava kuulla! tuota maisemaa on kyllä ihana katsella, minä tahansa vuodenaikana :)
   kyllä, tuntuvat alet on huippuja! just kun löytää sellaista alesta, mitä on muutenkin ollut ostamassa. ohhoh, olipas tuossa hintaeroa! vertailu kyllä kannattaa!

 2. Miltä näyttää?
  4.6.2013 / 10:39

  Hei! Voisitko laittaa kuvan myös sadesuojasta?

 3. Sara
  4.6.2013 / 12:43

  Kivan näköinen varjo!

  Mistä olette ostaneet tuon sohvaryhmän? Onko sohvan eri osat kiinnitetty toisiinsa vai ovatko ne irti toisistaan?

  Meillä on nimittäin harkinnassa divaani- tai kulmasohva omalle terassillemme. Aiomme hävittää vanhan ruokaryhmän ja varata tilan löhöilyyn. Tämä ihanan lämmin alkukesä on antanut vähän vauhtia näihin suunnitelmiin. :-)

  • 4.6.2013 / 13:45

   sohva on Maskusta ja osat on irrallaan toisistaan. joka kerta kun ne esille kesän alussa otamme, mietin et pitäiskö kiinnittää ne toisiinsa, mut sit ei kuitenkaan tule sitä tehtyä. ne vois kyllä kiinnittää pohjasta kiinni toisiinsa esim. nippusiteillä! mukavia suunnitteluhetkiä sinne :)

   • Sanna
    7.6.2013 / 18:14

    Hei!

    Kiva toi sadesuoja, pitäisi itsellekin hommata. Sohvat saa kiinni toisistaan metallisilla pidikkeillä, Maskusta olemme ostaneet ne.

 4. Pilvi
  4.6.2013 / 13:25

  Minuakin kiinnostaa se sadesuoja, mutten ehdi etsimään sitä aikaisemmista postauksista. Kivan näköistä teidän terassilla :)!

 5. Rags
  4.6.2013 / 20:34

  Samaa mielta kuin Tipi, naista kuvista tulee aina niin ihana tunnelma. Viihtyisin oikein hyvin tuolla terassilla raitahaalarit seurana. Kaunista ja viihtyisaa. :-)

  • 5.6.2013 / 11:42

   kiitos kovasti <3. kyllähän tuolla aikaa viettää, auringossa kun ei ole itikoitakaan niin paljon :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.