@Instagram

 

Terveiset lauantain viilenevästä alkuillasta! Täällä on tänään kahviteltu useammassakin erässä, välillä nautittu auringonpaisteesta ja välillä vähän hytisty sateessa. Iltapäivällä oli aivan ihanan aurinkoinen ja lämmin hetki istuskella saunaterassin puolella ja lämmittää paljuvettä, tämän kollaasin ylärivin oikeanpuolimmainen kuva onkin napattu silloin:

inst-crop

Lämpenevän paljun tuoksu on kyllä niin ihana kesätuoksu että!
Niin ja kyllä, minäkin sain nyt vihdoin aikaiseksi luoda Instagram-tilin; Anne Malia Muoti mielessä -blogista siitä jokunen viikko takaperin jo vinkkasikin. (Varoituksen sananen tähän väliin: tuo blogi aiheuttaa koirakuumetta!) Löydätte blogini Instagram-profiilin tästä linkistä. Jos haluatte nähdä satunnaisia kuviani milloin mistäkin, niin se onnistuu klikkaamalla seuraa-nappia! Laittakaa ihmeessä omiakin Instagram-linkkejänne, jotta osaan yhdistää teidät siellä ja että ylipäätään löydän teidät sieltä. Itse olen vasta harjoitteluasteella tuon palvelun kanssa, mutta eiköhän se siitä lähde sujumaan! Parin viime päivän aikana olen sinne ehtinyt jo muutaman kuvan napatakin. Vaikuttaa tosi mukavalta yhteisöltä tuo ja kiva seurailla siellä blogimaailmasta(kin) tuttujen ihmisten kuulumisia!

ins-crop

Mutta nyt taidan alkaa kokoamaan pientä eväslautasta ja linnoittautua saunaterassille – paljun vesi alkaa aivan näillä näppäimillä olla juuri sellaista kuin pitääkin! Tämä onkin ensimmäinen paljuilta tälle kesää, se on aina ainutlaatuinen. Mukavaa, että ilma on hieman viileä; paljuun pulahtaminen tuntuu sen ansiosta entistä ihanammalta!

ins

Ehkä täytyy hakea saunaan koivunoksiakin tuoksumaan… Mutta pitemmittä puheitta: kivaa viikonlopun jatkoa!

Comments

  1. 15.6.2013 / 23:58

    Tulin heti seurailemaan instagramissa! Niin koukuttavaa hommaa :)

  2. 16.6.2013 / 16:18

    Kiitos linkityksestä ihana! :) Mukava kun oot nyt instassakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.