Sonyn kaiuttimen voittaa…

 

Sanna, joka jätti kommentin:

Näyttääpä tosi kivalta ja kätevältä! Minulle kaiutin olisi juuri kokonsa puolesta täydellinen pieneen yksiööni! Tarvittaessa sen voisi laittaa kaappiin piiloon, jos ei koko ajan halua esillä pitää (sielläkään ei paljoa tilaa veisi!) Tällä hetkellä minulla on ikkunalaudalla vain vanhat, rumat, punertavanruskeat stereot, jotka olen yrittänyt piilottaa verhon taakse :D värikin sopisi siis täydellisesti valkoiseen, moderniin sisustukseen :) käyttöä olisi myös muualla kuin kotona sisätiloissa. Kaveriporukan kanssa kun ollaan lähdössä festareille, laivalle tai mökkeilemään niin olisi mitä kätevin kapistus tämä pieni kannettava kaiutin, jonka saisi helposti pakattua mukaan! Hyvää kesän jatkoa! =)

220

Suoritin arvonnan random.org:n avulla, voittajalle kilahtaa sähköpostia ihan tuota pikaa! Kiitos paljon kaikille kivoista osallistumiskommenteistanne, niitä oli hauska lueskella ja voi kunpa arvottavia kaiuttimia olisi ollut enemmänkin, moni tuntui olevan sellaisen tarpeessa :). Kiitokset myöskin muutamista aivan ihanista blogipalautteistanne, jotka todella lämmittivät mieltä. Oli mukava samalla kuulla uudemmistakin lukijoista, kiva että jätitte jälkenne!

Täällä on otettu päikkärit sateen ropistessa ikkunaan, kisu kainalossa tottakai. Kylläpäs uni maistui! Hyvää juhannuksen aloitusta kaikille!

Comments

 1. Veera
  20.6.2013 / 22:15

  Hei kysyisin mielipidettäsi kylpy- ja kodinhuoneeseemme, koska sinulla tuntuu olevan hyvin samantyylinen maku kuin itselläni.

  Meille on tulossa uudisrivarikolmioon 7 neliöinen L-mallinen kylpy-ja kodinhoitohuone. Samassa on myös 2 neliön kokoinen tervaleppäsauna. Koko tilaan on tulossa valkoiset kiintokalusteet, musta lyhyt taso lavuaarin kohdalle, hieman kirjava musta 10*10 laatta, seiniin iso kiiltävä valkoinen laatta. Päänvaivaa aiheuttaa SUIHKUN TAUSTASEINÄ. Vaihtoehtoina on-ei tehostettä eli valkoisella isolla laatalla sekin, harmaa 10*30 laatta koko taustaseinään, harmaa 10*30 pelkän itse suihkun taakse ns raidaksi lattiasta kattoon tai samat vaohtoehdot isolla harmaalla tai 10*30 mattamustalla. Tuo matttamusta on alkanut kiinnostaa, mutta mietityttää pienentääkö se tilaa tai tuleeko liian synkkä. Muuten koko asunnon väritys on valkoinen-musta. Vinkkejä! :)

  • 23.6.2013 / 16:20

   heippa! mulle tuo päätös ois helppo: samaa laattaa kaikkiin seiniin :). ihan siksi, ettei tilasta tule levoton sekamelska vaan selkeä ja yhdenmukainen. samanlainen seinälaatta myöskin toisi tilaan lisää tilantuntua, omasta mielestäni :). toki vaikea sanoa näin paikan päällä käymättä, tämä siis ihan näin mutu-tuntumalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.