Tänä sateisena iltana…

 

Eilen oli niin kiva ja aurinkoinen kesäilta, paljuunkin aurinko paistoi vielä puoli kymmenen jälkeen, tosin himmeästi mutta paistoi kuitenkin. Kyllä oli rentouttavaa! Tänään on ollut hieman sateisempi päivä, mutta mielestäni mukavaa vaihtelua tällainen ja etenkin kasvava nurmikkomme tykkää! Taidan silti tänäkin iltana pulahtaa paljuun, on siellä ennenkin sateella istuttu, iiiiso valkoinen aurinkohattu päässä :).
Paljusta tulikin mieleeni, että sitä varten täytyy ostaa vielä lämpömittari; tähän asti olemme menneet käsituntuman varassa. Onkin muodostunut sellainen kaksiportainen asteikko: sopivan lämmintä ja sitten tosi lämmintä, ehkä jopa hiukan liian lämmintä.
Eilen iltamyöhällä saunaterassilta sisään tullessani purskahdin nauruun: näin nuoremman kissan keittiön ruokapöydällä syömässä vohvelikeksin murusia ihanan Villeroy & Bochin kulhoni pohjalta :D. Peppu pitkällä herkutteli, voi että nuo rontit osaa naurattaa!

135

Nyt tänä sateisena iltana pitkästä aikaa kuvissa vanhempi kisu, lempipaikassaan (miehen) sylissä :). Olen aiemminkin kertonut, miten miehellä ja tällä kissalla on tässä vuosien mittaan muodostunut sellainen sohvalla lököttely -tuokio aina miehen tultua töistä kotiin. Jos mies ei meinaa heti suunnistaa olohuoneeseen, hyörii kissa miehen jaloissa vaativasti naukuen ja sohvalle vaatien :D. Ja sitten vihdoin, kun mies lähtee olohuoneeseen päin ja istahtaa sohvalle, tuo ihana kissa aivan juoksee perään ja hyppää syliin. Se on niin hauskaa ja hellyyttävää seurattavaa, kerta toisensa jälkeen! Nykyään tuo tapa on kyllä sellainen, että a-i-n-a kun mies on sohvalla tai istuu jossain muualla kuin ruokapöydässä, löytyy kissa hänen sylistään :D.

130

Mies istuu rauhassa paikoillaan ja silittää paljon, joten ei ihmekään että kissa viihtyy. Vai mitä kertoo nämä ilmeet:

137

133

143

145

Koko ajan vain parannetaan asentoa… Ja tuosta altahan ei kukaan henno nousta!

152

154

155

Ohops mites noin pääsi käymään!
Eikä aikaakaan, kun luomet alkaa taas lupsua… Näin se sateinen ilma vaikuttaa siis kissoihinkin!

Tilanteet oli nopeita, joten en ihan ehtinyt kamerani kanssa kaikkiin mukaan, siitä epätarkkuus…

157

158

Täällä on juhannussuunnitelmat aika valmiina, vaikkakin aamut tulevat kulumaan töissä. Huomiseen juhannusaattoon kuuluu mm. veljeni synttäreiden vietto vanhempieni ihanalla kesäpihalla hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta nauttien. Juhannuspäivänä, jos aurinko paistaa, ajateltiin lähteä kumiveneilemään – siitähän alkaa muodostua ihan juhannusperinne!
Toivottelen teille nyt oikein mukavaa ja lämminhenkistä juhannusta, missä ikinä sen sitten vietättekin! Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Comments

 1. Anu
  20.6.2013 / 19:12

  Ihanaa ja rauhoittavaa keskikesän-juhlaa sinulle ja perheellesi..kisuja unohtamatta :)

 2. 20.6.2013 / 19:34

  No nyt on nautintoilmeet päällä. :)) Haha, ihana.

 3. 20.6.2013 / 19:38

  Ihana pikku rentoilija <3 Mukavaa juhannusta sinnekkin!

 4. 20.6.2013 / 19:49

  Hyvää juhannusta ja muiskut kisuille<3 :)

 5. Viivitys
  20.6.2013 / 20:06

  Ihana lepäilykaveri! Ja tuollaisesta paikastahan ei nousta, vaikka jalat jo ihan puutuisivat ;o).
  Meilläkin on toisella kisulla ja miehelläni päikkärirutiini. Mies köllähtää usein hetkeksi sänkyyn töiden jälkeen ja ei aikaakaan, kun on kehräävä kaveri vieressä.
  Oikein hyvää juhannusta teille koko porukalle, kissat tietysti mukaanlukien.

 6. Rags
  20.6.2013 / 20:07

  Ihana! <3
  Meidan toinen kisu on ihan samanlainen mun miehen kanssa. :-)

  Kivaa juhannusta teidan perheelle! :-)

 7. 20.6.2013 / 20:38

  No näyttää kyllä olevan ihan paras paikka, niin rentona siinä köllöttelee :) Tulee samalla mieleen mitä omat kisut aina tuumas tehdä ja vähän tippakin alkaa kyllä taas valua silmäkulmasta. Kyllä se vaan kuitenkin niin on et sellanen aukko jäi kun ei enää kissoja ole, tuntuu tyhjältä. Nytkin vaistomaisesti tässä ku istun niin tulee katsottua viereissel tuolille jossa kissa aina nukkuin. Ja sanoin miehelle että meidän Hanne kummittelee ikkunanlaudoilla, kun hyppäsin aina ikkunalaudalle kun halusi sisälle ja kolina oli tietenkin sen mukainen, aina välillä’ pellit kolisee aivan kuin siellä taas joku odottaisi sisälle pääsyä.

  • 23.6.2013 / 15:55

   tiedän tuon tyhjyyden tunteen. meillä oli kultainennoutaja 13 vuotta ja voi valtava mikä tyhjyys ja aukko hänestä jäi! 15 vuotta on jo tuon ihanan koiraherran kuolemasta ja vieläkin koko perhe häntä lämmöllä ja valtavalla rakkaudella säännöllisesti muistelemme <3

 8. Mg
  20.6.2013 / 21:43

  Oi, aika somaa, meillä sama homma vanhemman kissan ja miehen välillä! Se on kyllä oikea isin poika, kaikin puolin.. välillä vahingossa mammankin syli kelpaa. ;)

  Rentouttavaa juhannusta sulle S, mieli avoimena suloiseen suveen! :))

  • 23.6.2013 / 15:58

   täällä mun syli kelpaa, jos mies ei ole kotona tai on hääräämässä jotain :D. niin ja öisin, öisin halutaan mamin viereen, aina <3
   kiitos <3

 9. Kaisa
  20.6.2013 / 21:52

  Kyllä kisuli ottaa ilon irti elämästä, kunpa itsekin osaisi tuon taidon noin hyvin. Niin ihana kissimirri <3

 10. 20.6.2013 / 22:04

  Ihana parivaljakko! :) Meillä kisulainen ollut vasta kaksi päivää, mutta ihan samat elkeet on täälläkin! :D Kun mies löhöilee sohvalla, niin pikkunen menee heti viereen/jalkojen päälle unosille. Jos itse istun niin leikkiä vaan pitäisi. :D Mä niin nään tuon teiän jutun olevan meiän tulevia päiviä. Ihanaa!! ♡ ♡ Ja ihanaa juhannusta teille! :)

 11. tansku
  20.6.2013 / 22:07

  Minkä alan töitä teet? :)

 12. 20.6.2013 / 22:18

  Oi kunpa osaisi aina nauttia hetkistä yhtä täysillä kuin kissa(nne) ja ottaa vaan rennosti ilman huolen häivää – ja voi söpöys miten nuo ’hänen’ ilmeet ovat ihan ykkösiä :D

  Oonkohan kommentoinut tänne aiemmin… eniveis, ihanaa viikonlopun alkua!

 13. Suvi Kirjavainen
  20.6.2013 / 22:35

  Ihania loikoilu kuvia:)
  Hyvää juhannusta:)

 14. 20.6.2013 / 22:50

  Kissat ne osaa ottaa elämän rennosti. Me ihmisetkin voitaisiin joskus ottaa niistä opiksi. Hyvää juhannusta.

 15. 20.6.2013 / 23:27

  Voihan kissanpäivät :) Ei voi noista kuvista erehtyä, kissa nauttii olostaan. Nuo kissojen tavat ja tottumukset on hauskoja – meidän jo edesmennyt ihana Eppu-kissamme oli jotenkin täysin leimautunut mieheeni ja suurimpana kiintymyksen osoituksena pesi aina miehen leuan :) Oikein välillä purikin kun niin tomerasti pesi… Tämä nykyinen kissamme Otto puolestaan on tottunut saamaan nokareen Oivariinia jokaikinen ilta… mullahan on tapana syödä iltaisin (telkan ääressä) hapankorppuja oivariinilla – mulla on siis aina kaveri odottamassa omaa nokarettaan :)

  Aurinkoista (hope so!) juhannusta ja kissoille rapsutuksia!

  • 23.6.2013 / 16:32

   heh, meillä on ton vanhemman kisun kans toi sama :D. hän sipaisee aina pari kertaa mun leuasta :). nuorempi kisu on taas sellainen et ku pesee esim. mun kättä niin puraiseekin samalla, se on mukava aamuisin kun ei ole vielä herännyt ja käy noin: siinä kyllä herää :D
   kiitos Marja! ja kiitos sähköpostistakin, luin sen heti mutta en ole ehtinyt vastaamaan.

 16. 21.6.2013 / 09:40

  Voi noita kissan ilmeitä! <3
  Meillä kissa pitää minua talon komentoorana ja pappa (siis mies) on se, joka ainoastaan paapoo. Tämä ei tarkoita että kissa mitenkään vieroksuisi minua!
  Edesmennyt kissamme (raitapöksy sekin) aina erityisen mielissään olleessa kuolasi. :D
  Mukavaa juhannusta Teille sinnne!

  • 23.6.2013 / 16:34

   ihania tapoja teidän kissoilla! :)
   kissat on niin ihania, ei olisi elämää ilman niitä <3
   kiitos Tipi!

 17. Nimetön
  21.6.2013 / 12:14

  Hauskaa Juhannusta!

 18. -S-
  21.6.2013 / 12:48

  Superihana kisu!! Meillä on 15kg painoinen koira, joka tykkää juuri samalla tavalla makoilla jalkojen päällä. Eihän siitä raaski liikahtaa, ja jos liikahtaa, pikkukoira odottaa kärsivällisesti uutta ”uhria”. Hyvää juhannusta!

  • 23.6.2013 / 16:35

   heheh, tiedän tunteen ettei raaski :D. nämä meidän kisut painaa onneksi vain kolmisen kiloa kipale :)

 19. 21.6.2013 / 13:00

  Oi voi ♥ Oikein lokoisaa juhannusta teille!

 20. Niina ja 4kisua
  22.6.2013 / 09:03

  Mukavia juhannuspäiviä teille :) AIvan sydämmellisen ihania kisu kuvia :) Toinen nauttii niin paljon paijauksesta ;) Täällä on tuollaiset ”sylittelyt” harvassa ja melkeinpä yhden kisun varassa.

  • 23.6.2013 / 16:36

   kiitos Niina! tämä kisu on kyllä niin sylissä viihtyvää sorttia että! se on hauskaa, koska kahtena ensimmäisenä vuotenaan ei viihtynyt sylissä juuri lainkaan :)

 21. 15.7.2013 / 10:35

  RRRakastan blogeja, joissa on ihania kissakuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.