Kaikessa mukana

 

Huomenia! Kiitokset ruohonleikkurivinkeistänne, oli tarkoitus niihin eilen illalla jo vastailla, mutta nukahdin sohvalle ensimmäisen kerran jo puoli yhdeksältä – uusi yritys tänä iltana! :)

Oli pakko näyttää teille tämä kuva, jonka otin parisen viikkoa sitten… Juhannusta edeltävänä viikonloppuna kahvittelimme terassilla parissakin erässä ystävien kera. Heti kun olin saanut kannettua kattaustarvikkeet sun muut keittiöstä terassipöydälle, varasi joku ensimmäisen (parhaan?) paikan:

047

Meidän terassikissa! Jota myös silloin tällöin autotallissa pyöriessään ja hyöriessään ruuvarikissaksikin kutsutaan! Tänä kesänä hän on saanut vielä kolmannenkin lisänimen: paljukissa. Voi omistaisinpa vedenkestävän kameran, saisitte niin mahtavaa kuvamateriaalia! Kissa istuskelee paljun reunalla ihan coolisti, vähän väliä kiertää paljua ja puskee naamallaan paljussa istuvien päitä. Nuolee märkää niskaa ja poskia. Ei ole moksiskaan, vaikka muutama pisara ”vahingossa” roiskuu päälle. Toissailtana oli tähänastisista paras: olin itse jo paljussa, kun mies tuli kaiuttimen kanssa terassille. Samaan aikaan avonaisesta ovesta säntäsi paljukissa kovaa vauhtia paljun luo ja hyppäsi reunalle istumaan :D. Koko tunnin pyöri siinä paljun lähimaastossa ja kun menin suihkuun, tuli samaan aikaan sisälle. Paljuajasta ei siis voi missata hetkeäkään! Paljukissan lisäksi saunaterassilla viihtyy myös vanhempi kisuneitinen, kuinkas muuten. Turkit savunhajuisina tullaan sitten sisälle; on ne osallistuvia, heh!

Mukavaa päivää!

Comments

 1. 26.6.2013 / 08:48

  Hauskoja kissoja teillä. Onko kertaakaan vanhingossa humpsahtanut sinne paljuun? Tohtiskohan enää sen jälkeen paljon reunalla kierrellä :) Onko teidän kissat muuten tottunut pesuun? Meidän kissoja ei oikeastaan pesty, oli semmonen operaatio kyllä että, jos olivat oikein rapaisia niin joutui pestä mut muuten kyllä saivat itse sen hoitaa.

  • 26.6.2013 / 19:51

   ei ole humpsahtanut :D. siihen taitais loppua matikaisen paljuilut jos niin kävis :D
   ei mekään pestä kissoja, se on niiden kauhistus! nuoremmalta joutuu joskus tassut pestä kodinhoitohuoneen hanan alla, sekin on melkoista sätkimistä, mut se on niin ronski et menee kaikkien kuralätäköiden läpi: mitä enemmän kuraa, sen parempi!

 2. Viivitys
  26.6.2013 / 09:22

  Hih, pitäähän paljutoiminnallakin olla virallinen valvoja :oD! Voin kuvitella hänet työntouhussa tärkeänä ja tomerana.
  Hauska piristävä tarina tähän aamuun, ja toi kuva :oD! Hänen arvonsa istuu siinä valtaistuimessaan ja istukoon muut mihin mahtuvat! Mahtavia otuksia :o)!

  • 26.6.2013 / 19:55

   mahtava et nauratti ja piristi! :)
   kyllä nauroin minäkin ku näin kissan juoksevan ovesta paljun luo, aivan ku sitä ois pidetty kiinni ja päästetty sit irti pahantekoon :D
   ”tämon mun tuoli”, sanoo ilme :)

 3. 26.6.2013 / 09:42

  Hahah!! :D Ihan huippuja!! ♡ Ihanaa kun ovat noin mukana! :) Meilläkin pentu kaikessa touhussa mukana ja heti vaimea nauku kuuluu, jos menee näkyvistä ja johan syöksyllä tullaan kun vastauksen kuulee. :D Joten ihmeellistä on se, että jo toisena päivänä alkoi tuoda palloa miehelle ja sitten katse – heitä! Ja viime päivinä jopa mullekin, vaikka selvästikään en osaa sitä palloa yhtä hienosti heittää! :D On noi kyllä niin mahtavia tapauksia!! Ihanaa päivää! :) ♡

  • 26.6.2013 / 19:57

   kyllä, joka asiaan pitää osallistua! leivontaankin :D :D (kaikki kipot pitää tiskata!)
   oi että, onpa ihana tuo pallonheitto-leikki!

 4. 26.6.2013 / 10:32

  Kissat ovat parasta seuraa ;) Jos meillä ”unohtuu” kissat sisään ja itse menee ulos niin virallinen valvoja istuu ikkunassa katsomassa <3

 5. Pilvi
  26.6.2013 / 10:37

  Voi ihanuus <3! Meilläkin Oliviaa sanottiin mm. remonttikilliksi. Toimi laadunvalvojana siis :D. Ja Minikin on kaikessa mukana, jopa vessaan haluaa tulla joskus seuraksi. Lapsuudenkissani tuli veneeseen kun kotilammella soudeltiin. Oli joskus saanut tietysti kalaa sieltä. Ja joskus jopa hypähti liian aikaisin rantaan ja joutui uimaan… Voih!

 6. 26.6.2013 / 15:23

  Heh ihana paljukissa :D Meillä isän kissa on alkanut hypätä tässä meidän pihassa tosi paljon (tämä on sen entinen koti ja nykyään asuu tossa naapurissa) ja nyt se on alkanut tuomaan siihen saalistakin rappusille :) Saa nähdä koska uskaltautuu sisälle asti kun pelkää koiria.

 7. Rita
  26.6.2013 / 16:57

  Voi noita ihania lapsukaisia <33 Minunkin kissat ovat aina mukana kaikessa, mitä kotona puuhaillaan. Ei ole ollut yli kahteen vuoteen yksinäistä hetkeä, kun aina kaksi silmäparia seuraa :D

 8. Rags
  26.6.2013 / 18:08

  Voi miten ihana! Ja ihana vanhempi neiti myos. <3
  Kaikessa taytyy olla mukana, juu… :-D Ihana asento nuoremmalla kisulla kuvassa, hankin tuli kahvittelemaan… :-D

  • 26.6.2013 / 20:02

   kissat ajattelee et mistään ei tuu mitään ilman heidän valvontaa, joten parempi olla läsnä :).
   kissa odottelee tuolilla et kannan hänelle herkkuja pöytään :D. tokikaan ei jäänyt tuolille istumaan, kun syötävää ilmestyi… pitihän niitä nuuhkaista…

 9. E K
  28.6.2013 / 01:02

  Paljukatit -tarina oli loistava! Sinun on hankittava meille kuvamateriaalia, niin söpöltä tuo kuulostaa. Mitenkäs helteillä? Nauttivatko kellien auringossa?

  • 28.6.2013 / 09:51

   kiva kuulla! täytyy jostain saada vedenkestävä kamera vaikka lainaan :)
   eivät nauti auringossa makoilusta kuumalla, varjopaikat on ehdottomat. vain talvipakkasilla nautitaan auringosta ja kevään alkumetreillä :)

 10. anneli
  28.6.2013 / 06:27

  Paljukissan tarina oli mukavaa luettavaa :) Meillä kissa lähtee mukaan tohon naapuriinkin kun käy vasikoita katsomassa laitumella,, seuraa kuin koira mukava :) Ja joka paikkaan tulee mukaan muutenkin kodin askareissa,, yöt haluaa olla ulkona mutta aamulla sitten tulee syliin kun kahvia juo koneen äärellä ..

  • 28.6.2013 / 09:48

   heh, ihana kissa teilläkin! on ne niin seurallisia ja aina pitää osallistua joka juttuun, eilen matkan varaamiseenkin miehen kainalosta käsin :D

 11. Marika
  28.6.2013 / 16:39

  Hih, miten ihana paljuilija ;) Voin niin kuvitella sen tilanteen. Meidän vanhempi kissa tykkää olla mökkilaiturilla ja muutaman kerran kehrännyt ja kellinyt siinä kiepillä niin tyytyväisenä, että on melkein molskahtanut järveen, mutta kissan ketteryydellä ei tietystikään ole näin ehtinyt käymään. Tämä kissaneiti myös on meillä ihan kaikessa mukana ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.