Lomakukkasia ja -kuulumisia

 

014

cats

Sunnuntai vaihtuu maanantaiksi, ensimmäinen lomaviikko loppuu ja toinen alkaa. Mutta ei vielä, sitä ennen on vielä kokonainen sunnuntaipäivä edessä. Ja tulihan ne heinäkuiset helteet vihdoinkin! Havahduinkin äsken siihen tosiasiaan, etten ole vielä heittänyt talviturkkia tälle kesää – olenkohan ainoa..? Siinä voisikin olla ohjelmaa tälle päivälle.

008

017

Alakuvan tallustelija makoilee tässä vieressäni niin tyytyväisen näköisenä, ihan lötköpötkönä. Lenkki molempien kisujen kera on tälle sunnuntaiaamupäivälle tehty. Kissojen kanssa lenkit on aika rentoja, ei mitään hikiversioita: yhdessä mutkassa oli kiva varjopaikka, johon täytyi muutamaksi minuutiksi oikaista. Molempien tietysti, parin metrin hajuraolla.

005

Taidan tästä pikkuhiljaa alkaa haalimaan rantakamoja kasaan ja suunnistaa jollekin kivalle rannalle. Leppoisaa hellepäivää! 

Comments

 1. 7.7.2013 / 14:42

  Heh, mulla on mennyt jo monta kesää, etten ole uinut kertaakaan koko kesän aikana :) Mukavia hellepäiviä!

 2. 7.7.2013 / 20:47

  Just tuli pari päivää sitten vihdoin karistelua talven pölyt, jotka jo toista kesää oli päällä! ;D Mut kylmää se oli, hui!!! :) Kaameeta että lapsena on syöksyny into piukeana jo toukokuussa veteen.. IHanaa sunnuntaita! :)

  • 7.7.2013 / 21:37

   hyvähyvä! :)
   vanhemmiten on kyllä muuttunut hieman aremmaksi, mut mikä ihana tunne se onkaan uida virkistävässä vedessä, oi että! ei sieltä malttaisi nousta pois ollenkaan :)

 3. 8.7.2013 / 15:08

  Minullakin vielä turkki niskassa – jo toista kesää. Tänä vuonna kyllä ajattelin siitä luopua…. jossain vaiheessa….ehkä :) Aurinkoista lomaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.