Herkullinen pasta-ateria

 

002

Yksi ihana hetki tässä lomapäivien joukossa on ollut se, kun jo kokkailuihin valmistautuneena sainkin nautittavakseni ylläolevassa kuvassa näkyvän herkullisen mansikkaisen kuohuviinijuoman ja mies otti keittiön haltuun. Istuskelin ja nautiskelin, kunnes eteeni tuotiin tämä (melkoisen valtavan kokoinen) herkullistakin herkullisempi annos Pasta Carbonaraa:

004

Tämä oli hieman erilainen versio kuin yleisimmin valmistamamme Spaghetti alla Carbonara; tässä ei ollut ollenkaan kananmunaa, vaan lisänä oli kermaa ja pastana käytettiin Penne-pastaa. Tähän mies laittoi paistettuna sekä kinkkua että vähän pekonia, sipulia, kermaa ja mustapippuria. Annosten päälle vielä ripauksia Parmesan-juustoa sekä rucolaa.

cats

009

Vei kyllä niin kielen mennessään, että toivottavasti saisimme herkutella tätä vielä kerran tässä loman aikana! :P Mutta nyt otan kameran käteeni ja alan kuvaamaan yhtä kohtaa kodissamme – sen nykyilmeen näkemisestä esititte taannoin toiveita. Teille toivottelen mukavaa heinäkuista viikkoa!

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  15.7.2013 / 09:10

  Kyllä sun kelpaa :) Ruoka näytti herkulliselta nam ;)

  • 15.7.2013 / 11:57

   se oli kyllä niin maistuvaa että!
   oli kiva syödä toisen tekemää ruokaa. keittiöhän tosin näytti siltä kuin siellä olisi räjähtänyt pieni pommi, mut sellasta se on :D

 2. Rags
  15.7.2013 / 21:09

  Ihanaa, kun on mies, joka kokkaa. ;-) Meillakin tosin keittio on aina sen nakoinen kuin pommi olisi rajahtanyt siella. :-D

  Pasta nayttaa herkulliselta. Kunhan ilmat viilenee, taytyy tehda itsekin. Kiitos vinkista (aina niin tylsaa miettia ja keksia, mita ruokaa sita tekisi….). :-)

  • 16.7.2013 / 11:45

   suosittelen testaamaan! voi onko teillä hellettä? täällä oli muutama päivä toukokuussa ja siinä se kesä sitten olikin :). täällä meidän suunnalla on satanut enemmän kuin laki sallii…

   • Rags
    16.7.2013 / 20:10

    Ihan totta?! Ma olen kaikille taalla kehunut, miten Suomessa on ollut kuuma koko kesan! :-D Meilla kun oli koko alkukesa niin kauhean kylmaa, vasta nyt heinakuussa (ehka noin viikko sitten) alkoi helteet ja kun siella kylmassa Pohjolassa on vaan niin kuuma…. :-D

    • 16.7.2013 / 21:46

     no ehkä ne ei kuule mistään asian todellista laitaa :D
     Itä- ja Etelä-Suomessa on hellettä ja kuivaa, mut meillä täällä Kokkolan seudulla on kyllä satanu toooosi paljon. tänäänkin vain jotain +10 astetta, heh!

 3. 15.7.2013 / 21:15

  Kokkaavat miehet on parhaita <3

 4. A
  4.8.2013 / 14:19

  Olisi kiva saada blogiin ohje tästä pastasta. Vaikka tämä pasta, joku ihana salaatti ja jälkkäri. Helppoa ja hyvää kiitos :)

  a

  • 4.8.2013 / 21:36

   joo voin laittaa joku päivä ohjeen. tuollaisen ruuan kanssa jälkkärinä toimisi mielestäni parhaiten jokin kevyt kuten kiisseli tai hedelmäannos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.