Näin meillä…

 

On muhkeita tyynyjä ja pehmoisia torkkupeittoja, mukavaa sohvaa, lämmintä ja silittävää syliä, mut ajattelin silti oikaista tälle kivikovalle sohvapöydälle. Kas näin:

065

062

Vanhempi kissaneiti on, kuten ehkä muistattekin, sylikissa. Jos syliin ei pääse, tullaan sohvalle ihan viereen, aivan reiteen kiinni. Siitähän ei sitten liikahdetakaan tai saadaan kuvan mukaisia katseita. Siis voisitko nyt olla paikallas ku mä yritän nukkua tässä…

cats

Niin ja tuo möykky tuolla taustalla, sohvapöydällä, kyllä se elossa on. Ei ehkä omaan nimeensä reagoi, mutta ruokakupin kilahdukseen salamannopeasti! Mun ihana pieni ja pehmoinen kippuravarvas, tyynynään lehtipino <3.

066

En tiedä millaista säätä on muuallapäin Suomea; hellettä jollain suunnalla? Täällä Kokkolassahan on nimittäin ihan syksyiset ilmat: vettä sataa lähes päivittäin, tuulee, on pilvistä ja aika synkkääkin. Lämpöasteita ruhtinaalliset +10. Toissailtana oli ensimmäinen ilta sitten maalis-huhtikuun, kun joutui illalla laittamaan oikein valoa olohuoneeseen! Ja eilen sisällä paleli niin, että vetäisin ensimmäisen kerran maaliskuun jälkeen villasukat jalkaani, olipa ihana tunne! Niin ja kissat, heistähän sen huomaa, varsinkin terassi-/paljukissasta, joka viihtyy nyt yllättävän paljon sisällä (sohvapöydällä; joku tämän syksyn juttu?)… Jokohan kesä alkaa olla ohitse vai saammekohan vielä aurinkoisen lämpimiä kesäpäiviä tällekin suunnalle…

Comments

  1. Tipi
    17.7.2013 / 10:22

    Ihanaa, kiitos taas kisukuvista, aivan rapsuteltavan ihania raitapöksyjä! :)
    Meidän kissa on varsinainen vilukissa. Tänä kesänä vaikka on ollut +25 ulkona ja about saman verran sisällä, silti hän vaatii (korostan sanaa vaatii!) lämpövesipullot pesänsä pohjalle.
    Ja yöunet eivät suju (eli kukaan ei nuku) ellei saunan peruslämpö ole reilu +30.
    Miten niin hemmoteltu vanha rouva?

  2. 17.7.2013 / 10:30

    Sama se on täällä, kylmä ilma aivan kuin syksyllä. Toivotaan että sitä lämmintä vielä tulisi edes muutamaksi päiväksi. Meillä ainakin laitettiin illalla vähän lämpöä päälle ku oli sen verra vili ja siskolla oli takassa tuli kun heillä käytiin. Ei sille mitään voi, syksyä kohti sitä kovaa kyytiä mennää.

    • 18.7.2013 / 09:56

      toivotaan, että vielä tulisi lisää aurinkoisia päiviä :). elokuu tuntuu tosin usein jo kovin syysmäiseltä, vaikka aurinko paistaisikin. syksy lähestyy, mut ei se mitään: voi alkaa odottamaan joulua :D

  3. 17.7.2013 / 10:42

    Saan tuotaa samaa silmää Tassumieheltä, jos puhun täällä liian äänekkäästi.

    • 18.7.2013 / 09:57

      joo, tuo äänekäs puhuminen on myös nou-nou, vanhemman neitiseni mielestä… tuo nuorempihan nukkuis tuossa sohvapöydällä vaikka seinät kaatuis vieressä :D

  4. Pilvi
    17.7.2013 / 11:16

    Ihana pallero <3. Kissojen aivoituksia ei aina voi käsittää… Mutta kesä alkaa vielä uudestaan, mullakin loma vasta tulossa!!!!

  5. Niina ja 4kisua
    17.7.2013 / 15:26

    Mä en halua että kesä vielä loppuu!!!! Se on muutenkin niin lyhyt.
    Mulla on kisujen yksi lempipaikoista partsilla oleva pöytä, vaikka vieressä on esim,pehmustetut tuolit ja oikein lampaan karvatalja selkänojissa ;D ja muut kisujen jutut:)
    Aivan ihanat kuvat jälleen kerran kisuleista ;)
    Mukavaa KESÄN jatkoa ;D

  6. Tove
    17.7.2013 / 17:42

    Kiitos taas kissakuvista! :) Kissat ovat ihanan arvoituksellisia: välillä läheisriippuvaisia ja välillä niin itsenäisiä – ja niin suloisia. Viimeisessä kuvassa hän näyttäisi kohta sanovan jotain.
    Ja kesästä puheenollen, kyllä se vielä palaa eikä täällä etelässä ole oikein kunnolla paennutkaan, sillä lämmintä on ollut 17 – 19 astetta. Turussa ei ole myöskään kunnon sateita saatu aikoihin.

    • 18.7.2013 / 10:01

      arvoituksellisuus onkin kissoissa niin kiehtovaa :))
      sais näitä sateita tulla kyllä muuallekin, täällä on vettä saatu jo yli omien tarpeiden!

  7. Äippä
    17.7.2013 / 22:57

    Ihanat kuvat! Alkaa itseäänkin ramasee, kun noita unikekopalleroisia katselee :-)

  8. Neiti Yrjänä
    18.7.2013 / 09:51

    Sama meininki säiden suhteen on ollut myös täällä 150 km Kokkolasta etelään eli vettä, tuulta ja tosi koleaa! Kovasti alkaa tuntua jo syksyltä..
    Jos nuo lehdet pään alla sohvapöydällä on sisustuslehtiä, niin se selittää asian. ;)

    • 18.7.2013 / 10:02

      niin alkaa tuntua syksyltä! eilen onneksi täällä alkoi sitten paistamaan :)
      juu, sisustuslehtiähän nuo, Dekoa sun muita! :D

  9. 18.7.2013 / 22:08

    Joku tykkää äidistä ja joku tyttärestä – niin se menee. Paitsi teillä joku tykkää kovasta nukkuma-alustasta ja joku pehmeästä ja lämpöisestä. Molemmille löytyy siis mieluisat paikat ja se on parasta se!

  10. 21.7.2013 / 08:40

    Voi ihanuus noita kissoja. <3
    Toiset kyllä osaa nauttia elämästä… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.