Aurinko paistaa taas

 

Muistatteko, miten eilen kirjoittelin, että täällä on kelit jo aika syksyiset? Siitä ei sitten mennyt montaakaan tuntia, kun aurinko alkoi paistamaan. Vietimme koko illan ulkona mm. ihanassa meri-ilmassa syöden ja sen jälkeen vielä keskustassa pyörien (kuvia Instagramissani!). Kun saavuimme kotiin, vilutti hiukan enkä viitsinyt sen vuoksi lähteä enää prätkäilemään, joten mies lähti yksin. Linnoittauduin sohvan nurkkaan, puin lämpimän neuleen ylleni ja vedin pehmoiset tätini kutomat villasukat jalkaani. Torkkupeiton alla oli ihanan lämmin katsella ulos vielä aurinkoista kesäiltaa. Niin pieniä asioita, mutta niin suuri vaikutus!
Tässä muutama otos eilisillalta:

cats-crop

Tällä viikolla on uni tullut iltaisin aika ajoissa, näin myös eilen… Jo puoli kymmeneltä tuntui, etten ehkä näe miten tämä C.S.I. Miamin jakso päättyy :). Aamuisin onkin sitten ihanan levännyt olo, näin myös tänään ja ensitöikseni sipsuttelinkin paljain varpain yhteen huoneeseen, josta löytyy tämä uutukainen matto:

029

Matto tuntuu hauskalta paljaan jalan alla! Mutta enempää en ehdi koneella tällä kertaa viipymään, sillä suihkun jälkeen alkaa päivän ohjelman suunnittelu. Saattekin nyt päättää, kummasta aiheesta haluatte kuvia ensin: tästä huoneesta uuden maton kera vai kodistamme ulkoapäin? Alan sitä sitten heti seuraavana vapaana hetkenä toteuttamaan!

Nyt ei muuta kuin loistavaa päivää jokaiselle täällä piipahtavalle!

Comments

 1. 18.7.2013 / 10:14

  Ihana matto! Siispä annan ääneni postaukselle huoneesta uuden maton kera(:

 2. Maija
  18.7.2013 / 11:05

  Täällä myös ääni huoneelle uudella matolla. Ulkokuvia sitten heti seuraavaksi . . .

 3. E
  18.7.2013 / 11:40

  Voisitko laittaa kuvia siitä, miten säilytätte viinipullojanne? Ovatko esillä vai piilossa, entä oletko säästänyt hienoimpia pulloja? Olisi myös kiva jos jaksaisin esitellä omat lempparisi seinämallisista ratkaisuista! :) valkoiseen kotiimme on hakusessa viinipulloteline, jonka saisi seinälle ettei lattia/pöytätilaa kulu. :) kiitos!

  • 18.7.2013 / 17:23

   juu voin laittaa kuvaa joku päivä, on se tainnut joskus tosin jo vilahtaakin :). ei ole mitään erityistä telinettä, vaan ne on keittiössä yhtien kaappien päällä. en säästä hienoimpia pulloja. enpäs ole koskaan tuollaisiin viinipullotelineisiin sen kummemmin tutustunut, mutta voin yrittää tutkia nettikauppojen valikoimaa lähiaikoina! on muutama muu toive työn alla tässä ennen tätä, toivottavasti sulla ei ole kova kiire :)

 4. Äippä
  18.7.2013 / 12:43

  Vaihteeksi teidän kodista ulkoa ja pihasta kiitos, esim. valaisimista :-)

  • 18.7.2013 / 17:20

   ulkona meillä on vain seinävalaisimia ja ne pylväsvalaisimet, molemmista on kuvia jo ollutkin, mutta muita ulkokuvia tulee kyllä. äänet on nyt jakautuneet tasan 2-2 :)

 5. Tuija
  18.7.2013 / 15:04

  Kodista ulkoapäin ehdottomasti :-)

 6. Hennis
  18.7.2013 / 20:24

  Voi että kun olen niin kiireinen ollut edelleen, että blogien lukeminen on jäänyt todella vähiin, saati tämä kommentointipuoli… Tulin kuitenkin tällä kertaa tsekkaamaan, että olisiko täällä asuntomessukuvia, mutta ilmeisesti et tänä vuonna ole käynyt? Tuli vain tämä mieleeni kun oltiin perheen kesken viime viikko Helsingissä ja hotellin respaan jonotellessa joku edelläni oleva kertoi olleensa asuntomessujen pressipäivällä ja muistin kuinka viime kesänä kyselin sulta jotain täsmäkuvia, kun itsellä jäi silloin messut väliin. ;)
  Noh mutta, mukavaa loman jatkoa sinne ja jätän äänestämättä postausaihetta, kun en tiedä koska ehdin taas piipahdella. :)

  • 19.7.2013 / 17:37

   juu jätin nyt ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen messut välistä. mikään ei ollut ihan niin kiinnostavaa, että olisin niin kauas lähtenyt :).
   kiitos, kivaa kesää sulle!

 7. Maria
  18.7.2013 / 21:43

  Ääni matolle ja huoneelle! :)

 8. Nimetön
  18.7.2013 / 22:46

  Matto!!! Näyttää niin hyvältä :)

 9. 19.7.2013 / 00:05

  Oi mä haluisin nähdä teidän kotia ulkoa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.