Tukholmasta Helsinkiin

 

057

Muutama kuvamuisto pieneltä kesälomareissultamme… Kuten aiemmin mainitsinkin, seitsemän tunnin maissaolo Tukholmassa tarkoitti aika tiukkaa aikataulua, mutta ehdimme käymään läpi kaiken mitä olimme etukäteen suunnitelleetkin. Etukäteissuunnittelu säästi siis osaltaan aikaa ja jätti sitä myös taukoihin; on aina mukava istuskella kahviloissa ja seurata ohi kiiruhtavien paikallisten arkipäivää. Nauttia, kun on itse lomalla ja kiirettä aiheuttaa vain se, että ehtii piipahtaa kaikissa ihanissa putiikeissa… ;)

cats

045

Suurimmat Tukholma-ostokseni olivatkin jo esittelemäni Mujin säilytyslokerikot, mutta kyllä reitin varrelta jotain muutakin tarttui mukaan. Voisinkin vilauttaa niitä tarkemmin jossain vaiheessa.

cats

Tukholmasta seuraava päivä vietettiinkin sitten Helsingissä ihanan aurinkoisessa säässä. En muistakaan, milloin viimeksi olisin viettänyt vapaa-ajallani Helsingissä kokonaisen vuorokauden! Harvinaista herkkua siis. Tulipa samalla kokeiltua myös se, millaista on ajaa itse autolla Helsingin keskustassa: juu ei mun hermoille, ei! Niinpä siinä neljän ruuhkassa Mannerheimintien yksissä liikennevaloissa huudahdin miehelle kuskinvaihto! ja niin me vaihdettiin. Minä juoksin auton takaa kiertäen nauraa hekottaen ja mies auton edestä muutaman voimasanan saattelemana… Onni onnettomuudessa, että valitsimme kiertää auton eri puolilta! :D Että jos näit tuollaisen tapahtuman ja pienen liikenteen seisahtumisen, soriii!

163

162

169

164

Kaikki kuvat on Pohjoisesplanadin kulmilta, sillä en viitsinyt koko aikaa kävellä kamera kaulassa…

Ajattelin vielä esitellä hieman yöpymispaikkaamme, hotellijuttuja kun palautteiden perusteella mielellänne luette. Tulossa juttua myöskin Mujin lokerikoista paikoillaan, kodin sisustusjuttuja, ostosten (niin sisustus- kuin koru-) esittelyä, lukijoiden toivepostauksia jaaah mitäs muuta! Ainakin joitain kesäisiä fiilistelykuvia, nyt vielä kun kesää jäljellä on… Pompin tapani mukaan aina hieman aiheesta toiseen, sillä mielestäni on tylsää kirjoitella samasta aiheesta monena päivänä peräkkäin. Tosin tämä aiheuttaa joskus sen, että jokin aihe välistä unohtuu, sillä uusiakin aiheita tulee mieleen päivittäin ja jokaiselle aiheelle kun on ne omat kuuluisat motivaatiohetkensäkin niin… :)
Mikä sinun kantasi lukijana on tähän: onko mukavaa kun aiheet vaihtelevat päivästä toiseen vai haluaisitko mieluiten lukea yhdestä aiheesta keskitetymmin?

cats

174

Mutta nyt päivän puuhastelujen pariin, kivaa päivää! Niin ja kyllä se kesä vielä palaa, tällä viikolla jo, kuulin! :)

Comments

 1. 23.7.2013 / 13:11

  Musta on ihan kivaa lukea vaihtelevista aiheista :) Ihanaa tuulista päivää ( ainakin täällä meillä meinaa katto lähteä kohta irti )!

 2. Äippä
  23.7.2013 / 14:27

  Vaihtelevat aiheet..ei voi etukäteen aavistaa, mitä on tulossa kun ruudun aukaisee. Hotelliaihe on just hyvä :-).

  • 24.7.2013 / 11:26

   minäkin tykkään blogien lukijana yllättyä, ois tylsää jos aina tietäis aiheen :). hotellijuttua tulossa!

 3. Maija
  23.7.2013 / 15:47

  Itsekin juuri lähdössä Tukholmaan,missä söitte nuo ihanat salaatit?

 4. Niina ja 4kisua
  23.7.2013 / 20:03

  Vaihtelevat aiheet on jees :) Kiva aina avata sivusi ja katsoa mistä aiheesta nyt kirjoitat ;) Jatka samaan malliin vaan!

 5. 23.7.2013 / 20:27

  Kivoja kuvia pääkaupungeistamme! Mekin kävimme juuri Tukholmassa ja laitoin kokemuksia blogiin. Myös tämän päivän Helsinkipäivästä tulossa juttua. Itse myös tykkään kirjoitella mistä milloinkin – eihän tämä niin totista hommaa ole :)

  • 24.7.2013 / 11:28

   voi, pitääpäs tulla lukemaan sunkin postaukset aiheesta :)
   vaihtelevat aiheet on hyvä juttu, ei käy tylsäksi!

 6. 24.7.2013 / 11:31

  Kivoja kuvia :) ! Suunnittelen miehelle yllärikolmekymppismatkaa ja katselin juuri päivä Tukholmassa-matkoja, mutta en vielä varannut… Hauska episodi tuo kuskinvaihto :D ! Voisi käydä itsellekin samalla tavalla. Talvella jouduin ajamaan Helsingissä kun kävimme ostamassa sieltä mulle auton ja pakkohan se oli kotiin saada. Mies ajoi edellä ja minä puolihysteerisenä yritin selvitä perässä…

  • 24.7.2013 / 11:52

   voi, onpa ihana ajatus tuollainen yllärimatka! mua kyllä vieläkin niin naurattaa ku muistelen sitä kuskinvaihto-hommaa :D. miestä ei naurattanut silloin juuri yhtään ja se tekee tästä vielä hauskemman :D. ei mua muuten siellä ärsytä ajaa, mut ku kaistat menee miten sattuu ja ratikoita saa väistellä ja se mateluvauhti, huoh… lähes tunnin kestää aivan pieni matka ku kaikki valot on punaisella jne.

 7. 26.7.2013 / 10:01

  Kyllä ne vaihtelevat aiheet ovat mukavia, kiva odottaa että mitähän seuraavaksi tulee.
  Ja niitä ostosten esittelyjä odottelen aina innolla. Ihana nähdä mitä reissuiltasi ostat :)
  Minä ostin lomareissulla Tampereen Stockmannilta itselle uuden ihanan rahapussi ja tais olla mun ihan ensimmäinen vähän tunnetumpi merkki jonka myötä kalliimpikin siis, koskaan en ole niin kallista rahapussia ostanut ja pitihän sitä hetjen miettiä, mutta oon niin iloinen että sen ostin. Tuon minun uusi pikku ylellisyyteni jota täytyy kantaa kuin kukkaa kämmenellä oli DKNY rahapussi, ei siis merkki kalleimmasta päästä, mutta minun budjettiin melko arvokas. Oli vielä kaksi väriä joiden väillä mietin, musta ja vaalean ruskea joka oli sisältä pinkki, no se ruskea oli ihana mutta mietin että jos kyllästyn siihen joten päädyin siihen mustaan, ilman sitä pinkkiä sisusta olisin heti ottanut sen vaaleanruskean.

  Minä oon hyvin vähän käynyt Helsingissä, viime kesänä oltiin lasten kanssa lomareissulla siellä, mutta eihän siinä nyt joka kauppaa pystynyt kiertämään. Mutta ihna kaunis paikkahan se on, olisi kiva nähdä vähän sivumpaakin hesaa, mutta keskustassa pyörittiin vain lasten kanssa. Ehkä sitten kun jos kus pääsen tavoitemittoihini niin lähden ostosreissulle sinne ihan yksin tai ainakin ilman lapsia :)

  • 26.7.2013 / 10:28

   mukava kuulla sun kanta tähän asiaan Hanna! voi mä just Oulun Stockalla ihastelin niitä DKNY-lompakoita (ja muitakin pussukoita), mutta sain onneks hillittyä itseni :P. haaveilin ostavani sen konjakinruskean lompakon, jossa ihana se kultainen logo, mut ku mulla on jo samantapainen Michael Korsilta, en nähnyt tarvetta toiselle… ne oli kyllä tosi kauniita, joten ei ihme että sellaiseen päädyit :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.