3-vuotias

 

Arvatkaa kuka? No tämä blogini!
Täytyi ihan Bloggerin arkistoista tuo päivämäärä tarkistaa, koska viime vuonnakin se meni multa ihan ohi: 24.7.2010 aloitin tämän blogin. Keksin blogille nimen ja itselleni nimimerkin hetken mielijohteesta, ajatuksella kunhan nyt pääsen alkuun, ne voi vaihtaa sitten myöhemmin… Nopeasti tämä kuitenkin koukutti ja vei mukanaan eikä tuollaiset asiat enää käyneet mielessäkään.
Nyt takana on jo kolme blogivuotta ja tuntuu, että tämä muuttuu koko ajan vain mielenkiintoisemmaksi. Ja mikä mut on yllättänyt, on se, että miten paljon muuta tähän bloggaamiseen liittyykään kuin pelkästään tämä, että istun nyt tässä kotisohvalla kirjoittamassa tätä postausta! Sitten taas toisaalta, tämä on sellaista, josta ei oikeastaan voi tietää, miten kauan tämä tulee jatkumaan. Milloin blogi loppuu, tulee tiensä päähän… Se voi tapahtua ensi kuussa tai viiden vuoden päästä. Joskus lempiblogeja lueskellessani mietinkin, että voi kamala sitten jos/kun tätä ihanaa blogia ei enää ole! Tuleeko tilalle joku toinen yhtä ihana? Mutta ei varmasti mikään blogi korvaa toista, sillä mielestäni blogeissa on niin vahvana se persoona blogin takana. Se on blogin sielu.

Mulla ei tainnut alussa olla mitään erikoisia päämääriä bloggaamista ajatellen, en yhtään suunnitellut tai miettinyt tulevaa, elin päivän kerrallaan. Mutta nyt kun mietin taaksepäin näitä kolmea vuotta, täytyy kyllä sanoa että kaikki odotukset, jos niitä selkeitä sellaisia nyt edes oli, ovat reippaasti ylittyneet! Siihen olette erittäin suuresti vaikuttaneet te, blogini lukijat. En tiedä kuinka kauan olisin blogannut ilman teitä, sillä vuorovaikutus teidän kanssanne on mulle niin merkittävässä roolissa.

Niinpä heitän ilmoille kiitoksen: kiitos ajastanne, jota annatte blogilleni ja kiitos seurastanne.

087

Aurinkoista kesäviikkoa jokaiselle! Täällä ainakin näyttää vahvasti siltä, että syksyn (ja joulunodotuksen :D) voi hetkeksi taas siirtää taka-alalle. Nyt ei muuta kuin auringosta nauttimaan!

Comments

 1. 24.7.2013 / 11:16

  Isosti onnea ja ihanaa, että jaksat piristää päivääni kauniilla postauksillasi. <3

 2. 24.7.2013 / 11:21

  Tämä oli ensimmäinen blogi jota aloin seuraamaan. Vieläkin olen ihan koukussa! ;)

 3. 24.7.2013 / 11:39

  Onnea merkkipäivän johdosta! :)

 4. Helena
  24.7.2013 / 11:54

  Onnea! Ja onneksi olet aloitta bloggaamisen! Kiitos siitä! Tämä on mun ensimmäinen blogi jota seuraan (lisäksesi on vain kaksi). Kuten huomaa niin en ole mikään innokas blogien lukija. Mutta tämän blogin postauksia on mukava lukea. Se on kun osaa kirjoittaa tyylillä ja taidolla. Kiitos vielä kerran! Ja toivottavasti saamme lukea blogiasi vielä pitkään!

  • 24.7.2013 / 17:15

   kiitos kovasti Helena! ihanan ilahduttava blogipalaute, lämmin kiitos siitäkin. kiva että jätit kommentin!

 5. Heidi
  24.7.2013 / 12:04

  Onnea 3-vuotiaalle! Minä olen löytänyt Blogisi vajaa vuosi sitten, ja se onkin tällä hetkellä ainoa sisustusblogi joka lukulistalleni on päätynyt :o)

 6. Päivikki
  24.7.2013 / 12:17

  Onnea! ja kiitos itsellesi ihanista postauksista ja varsinkin mahtavista kuvista! :) Eikä heitetä joulua taka-alalle, pikkasen saa ajatuksissa olla joulu kesälläkin! :D Eilen just viimeks kävin täällä kurkkimassa ja fiilistelemässä joulukuvia! Ne on parhaita! t. monivuotinen joulufanaatikko :D

  • 24.7.2013 / 17:19

   kiitos Päivikki!
   voi niinkö :D. tosin mä muistankin, että olet yhtä kova jouluihminen kuin minäkin :). onneks ne joulujutut pysyy täällä vuoden ympäri, niin niitä voi tuolla tavoin lukea milloin sattuu huvittamaan, heh! just viikko-pari sitten fiilistelin miehelle, että eikö olekin ihanaa kun tulee syksy ja voi viettää lämpimiä koti-iltoja takkatulen ja kynttilöiden loisteessa. lisäsin vielä siihen, että sitten ei ole jouluunkaan niin pitkästi ja sain vastaukseksi huvittunutta silmien pyörittelyä :D

 7. 24.7.2013 / 12:23

  Onnea 3-vuotiaalle! Ja kiitos, tämä on ollut mullekin niitä ensimmäisiä blogeja, joita olen seurannut. :)

 8. 24.7.2013 / 12:42

  Onnea! Kun noin vuosi sitten löysin blogisi, luin sen milteipä yhdeltä istumalta alusta siihen päivään ja edelleen luen jokaisen postauksen <3

  • 24.7.2013 / 17:21

   kiitos Syhi! voi, tuo on mukava tunne kun löytää jonkin mielenkiintoisen blogin: millään ei malttaisi lopettaa lukemista :)).

 9. Neiti Yrjänä
  24.7.2013 / 12:58

  Onnea uhmaikäiselle! :)
  Ja kiitos kaikista niistä kauniista ja inspiroivista kuvista ja kirjoituksista vuosien varrelta kissaneitejä unohtamatta! Tätä lisää!

 10. Nuppu
  24.7.2013 / 13:22

  Onnea :) Poikkeuksetta on ollut hymy huulilla näitä postauksia lukiessa. Oikea hyvän tuulen blogi. Kisupostaukset ovat aivan omaa luokkaansa <3 Toivottavasti jaksat jatkaa. Olen tätä blogia jo niin hehkuttanut, että olen saanut kaverinikin koukkuun ;)

  • 24.7.2013 / 17:23

   voi miten ilahduttavaa kuulla, kiitos Nuppu!
   oon niin iloinen, että olet viihtynyt blogini parissa niin pitkään! <3

 11. Äippä
  24.7.2013 / 13:38

  Onneks olkoo! Toivottavasti et koskaan lopeta :-) Jännästi sun sisustusmaku on iskostunut mun ajatuksiin, etttä usein jotain muiden sisustusta katsoessani ajattelen, että eihän sitä nyt noin voi laittaa.. :-)

  • 24.7.2013 / 17:28

   kiitos! sinäkin lukijana kulkenut mukanani jo pitkän matkaa, mikäs sen mukavampaa! :)
   hauska tuo loppukommentti :D

   • Äippä
    24.7.2013 / 19:01

    Muistan aina, kun ekoja kertoja kommentoin, enkä muistanut laittaa nikkiä, ja tulin korjaamaan. Sanoit, että kyllä sinä minut tunnistit :-) Tuntui kivalta :-)

    • 24.7.2013 / 23:16

     niin tosiaan! säännöllisesti kommenttia jättävät kyllä jäävät piankin mieleeni. ja monilla, kuten sinulla, on sellainen tietynlainen tyyli/tapa (vai miksi sen sanoisi…) kirjoittaa, josta tunnistan itse kirjoittajan :). näin sitä vain toista oppii tälläkin tavalla tuntemaan, heh!

 12. Miia
  24.7.2013 / 13:56

  Hui onko siitä jo niin kauan! En enää muista millon ensi kerran blogiisi eksyin, mutta ainakin reilut 2 vuotta olen lukenut :) Onnea kolmivuotiaalle ja olkoon ne tulevatkin vuodet yhtä antoisia! :)

  • 24.7.2013 / 17:29

   sinäkin niin tuttu nimimerkki (tai aiemmin taisit olla M), mutta muistan sut joka tapauksessa :)
   kiitos onnitteluistasi! :)

   • Miia
    29.7.2013 / 11:36

    Niin olin, mutta meitä ”M” nimimerkkisiä vilisee blogeissa ihan hurjan paljon, niin halusin _vähän_ erottua :) Kiva kun muistit, vaikka välissä tuleekin kommentointitaukoja, kännykällä ja tabilla luettaessa en jätä kommentteja ja koneelle päästyä ei sitten aina muistakkaan :/

    • 29.7.2013 / 11:55

     totta! tunnistavuutta auttaa kun näkee sähköpostiosoitteen, sitten osaa heti yhdistää sen oikeaan nimeen/nimimerkkiin :)

 13. SanMa
  24.7.2013 / 15:06

  Onnea blogillesi!

  Sinun blogisi on ensimmäisiä seuraamiani blogeja ja voin sanoa, että itselle mieleisten blogien seuraaminen on ollut minun kotiäitivuosien pelastus. Saan mm. sinun blogista potkua arkeen ja sellaista virtuaalista seuraa samanhenkisten ihmisten kanssa, mitä ei muuten niin paljon olisi :) Kiitos sinulle, toivottavasti jatkat vielä pitkään!

  • 24.7.2013 / 17:31

   lämmin kiitos :)
   blogi onkin mielestäni parhaimmillaan silloin, jos siitä saa sekä inspiraatiota että hyvää mieltä sekä vielä vuorovaikutusta samanhenkisten ihmisten kanssa!

 14. 24.7.2013 / 16:06

  Onneksi olkoon 3-vuotiaalle! Taisin eksyä tänne ekan kerran loppuvuodesta 2010, mutta Bellaan muutettuasi ”löysin” blogisi uudelleen ja sen jälkeen olen roikkunut taustalla. Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista!

 15. 24.7.2013 / 16:29

  Onnea paljon 3-vuotiaalle <3 Olen tainnut ollakin melkein alusta asti mukana :) Ihana blogi ja blogin pitäjällä lämmin sydän <3

  • 24.7.2013 / 17:33

   kiitos ja niin olet! kauan ollaan toisemme ”tunnettu” ja puolin ja toisin vierailtu :). kirjoitat aina niin kultaisesti, kiitos J <3

 16. 24.7.2013 / 17:57

  Onnea 3-vuotiaalle. Minä tosin olen tuntenut hänet vasta alle vuoden, mutta hyvin on tultu juttuun ;)

 17. Viivitys
  24.7.2013 / 17:58

  Onnea blogille! En muista milloin blogiisi ekan kerran eksyin, mutta heti tästä tuli yksi lemppareista :o).

 18. Tove
  24.7.2013 / 19:18

  Onnea 3-vuotiaalle! Tämä on yksi lempiblogeistani. On mukava seurata kauniita kuvia kodistanne ja erityisesti kisuleista.:)

 19. 24.7.2013 / 19:50

  Onneksi olkoon, 3 vuotta on hieno saavutus! Itse aloitin blogien lukemisen (varovaisen) vasta vajaa vuosi sitten ja keväällä omani kirjoittamisen. Ja kyllä siihen innostukseen olit osasyynä mm sinä ja blogisi :) Nähtäväksi jää millaisia lukijamääriä omani saa ja kuinka kauan se ’elää’. Sinun blogisi on kuitenkin varmasti monelle lukijalle se ykkönen ja ihanat, ilmeikkäät kisut ihan lemppareita!

  • 25.7.2013 / 11:14

   voi kiitos Anne! mahtava kuulla, että olemme toimineet innoittajina oman blogisi perustamiseen :)
   kiitos kovasti blogipalautteesta <3

 20. Rita
  24.7.2013 / 20:13

  Onnea 3-vuotiaalle :)) Keep up the good work!

 21. 24.7.2013 / 21:56

  Paljon onnea 3-vuotiaalle! Alusta asti on mukana seurattu ja täällä pysytään edelleen tiukasti :)

 22. Marja
  24.7.2013 / 23:16

  Onnittelut saavutuksestasi! Itse täysin tänään 31v…

 23. Terhi
  25.7.2013 / 08:37

  Onnea 3-vuotiaalle!! Kirjoitat oikeastaan ainoaa blogia jota tällä hetkellä yritän seurata edes jotenkuten (oma aika erittäin kortilla rakentamisen/muuttamisen ja perheen takia) ja erittäin paljon tsemppiä olen saanut katsellessani kuvia kauniista kodistanne. Kissaihmisenä rakastan myös kissa-aiheisia juttuja. :) Kiitos!

  • 25.7.2013 / 11:18

   kiitti Terhi! :)
   et usko miten ilahduin tuosta! kaikkea hyvää ja paljon voimia jatkoon, tuo on yksi raskaimmista hetkistä elämässä, mutta kuten monessa muussakin asiassa: lopussa kiitos seisoo :)

 24. kissatäti
  25.7.2013 / 11:24

  Onnea! Kiitos myös aina ihanasta palautteestasi, onnessani täällä lueskelen. Mukava on aina kurkkailla mitä teillä puuhaillaan. Kissoillasi on myös tärkeä osuus blogissasi, nehän kertovat välillä, että nyt ei mitään sisustella, vaan kissaillaan perusteellisesti koko kansan iloksi. Kiitos!

 25. 26.7.2013 / 10:09

  Onnea ihanalle blogille ja juuri samoin ajattelen kuin sinä, että kamala jos suosikkiblogi loppuisi, joten toivottavasti jatkat blogiin kirjoittamista vielää pitkään.
  Tämä onkin ainoastaan ainoa blogi jonka luen kunnolla ja joka postauksen, muita tulee joskus vain vähän selailtua. Blogisi on niin ihanan raikas ja pirteä, että kun ekan kerran tähän törmäsin ja aloin lukemaan niin luin joka ikisen kirjoituksen aloituskohdasta taakse päin :) Aika monta iltaa siinä meni kun lapset oli mennyt nukkumaan niin minä istuin koneen äärellä ihastelemassa ja lukemassa.

  Kiitos ihanasta blogista sinulle :)

  • 26.7.2013 / 10:31

   voi kiitos paljon ihanista sanoistasi Hanna! oon niin iloinen et oot löytäny tiesi tänne :)) mukava kuulla, että löydät täältä luettavaa!

 26. 26.7.2013 / 19:12

  Onnea 3-vuotiaalle! Kiitos, että olet jakanut meidän lukijoiden kanssa monia ihania ja kauniita hetkiä elämästäsi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.