Uudet blogituulet

 

Omaan alkamaisillaan olevaan syksyyni liittyy tänä vuonna paljon kaikenlaista uutta, lähinnä työrintamalla. Olen saanut uusista työkuvioista valtavasti virtaa ja positiivista mieltä. Olen miehellekin tokaissut tämän tästä, etten edes muistanut, että elämä voi olla tällaista! Joka ikinen aamu voin herätä hyvillä mielin, kaksi kuukautta takaperin oli vielä toisin. Eräs teistä ihanista lukijoista kirjoitti minulle silloin näin:

Everyone wants happiness, no one wants pain. But you can`t make a rainbow without a little rain.

Joka kerta kun tuon luen, menee iho kananlihalle. Toivottavasti tekin, jotka tarvitsette, saatte tuosta ajatuksesta potkua!

032

Innokkuutta ja kutkuttavaa tunnetta mahanpohjaan on aiheuttanut myös tämä eräs asia, jonka kerron nyt teillekin:

Blogini siirtyy uuteen osoitteeseen syyskuun alussa, 2.9.2013, ja tapaamme toivottavasti toisemme siellä 3.9.2013..? Ja mikä se uusi osoite sitten tulee olemaan..?

allyouneediswhite.indiedays.comKuvakansiot1-002-crop

Tulen vielä lähempänä tiedottamaan asiasta, mutta nyt jo voin luvata, että muuttoauton kyydissä pysytte tukevimmin blogini Facebook-sivua seuraten! Toki myöskin Bloglovin’ ja Blogilista tulevat päivittymään heti syyskuun alkupuolelta lähtien, mutta yhden blogimuuton lähes puolitoista vuotta sitten kokeneena tiedän, että Facebookiin tuon uuden osoitteen päivittäminen käy nopeimmin. Siellä tulen varmasti kertomaan myös väliaikamuuttotietoja matkan varrelta. Myöskin Pinterestiin ja Instagramiin tulen päivittämään uuden osoitteen heti kun mahdollista.

Miten tämä kaikki sitten tulee näkymään teille lukijoille? Tehän onnekkaina säästytte kaikenmaailman muuttovalmisteluilta ja -kiemuroilta ja näette sitten vain blogini uudessa osoitteessa, samojen tuttujen aihepiirien kera. Kaikki vanhat postaukseni kommentteineen siirtyvät mukana myös. Kissathan käärin ensimmäisinä hellästi kuplamuoviin, joten ei huolta; he seuraavat innokkaina ja uteliaina matkailijoina mukana! Portaalissa olen blogannut jo lähes puolitoista vuotta, joten mitään sen kummempia muutoksia ei sen tiimoilta ole luvassa. Jos on jotain epäselvää/kysyttävää, niin saa ilman muuta kysyä joko täällä tai sähköpostitse, vastaan parhaan kykyni mukaan. Uusi osoite kannattaa laittaa ylös, sillä tämä blogiosoite katoaa kuin tuhka tuuleen eli uuteen osoitteeseen ei tule automaattista siirtoa.

Haikeuttakin on ilmassa; näin tunteellisen ihmisen on joskus aika vaikeaakin irtautua nykyisestä, joten voin suoraan sanoa, että tunnen suurta haikeutta lähteä Bellasta. Samaan aikaan olen kuitenkin innoissani ja jännittynyt, odotan innolla tulevaa. Monenlaista tunnetilaa siis päällä. Tätä päivää olen jännittänyt suuresti, tänään on tapahtunut monenlaista… Toivottavasti pysytte seuranani jatkossakin, sillä jos kissamme ovat tämän blogin suola ja pippuri, niin te olette vähintäänkin sokeri! Elämässä tarvitaan niin suolaisia kuin makeitakin makuja, muuten siitä puuttuu jotain olennaista. Te lukijat inspiroitte mua suuresti kirjoittamaan tätä blogia ja viestinne ovat tehneet niin monesta päivästäni entistäkin paremman! <3

Tämä on jännittävä päivä monellakin tapaa: olen ollut tutustumassa uuteen työhön, sillä ensi maanantaina saan jo tuntumaa aivan mielettömän mielenkiintoisen työn haasteisiin! Loistavaa viikonloppua teille sydämelliset blogini lukijat! Nautitaan elämästä! :)

Auringolla,
Satu
 
***
I’m so excited to tell you, that my blog will be having a new address starting from the beginning of September! My new blog address will be:
allyouneediswhite.indiedays.com

Hoping to see you there on the 3rd of September!

Comments

 1. 16.8.2013 / 15:19

  Ihania uutisia! <3
  Oon onnellinen sun puolesta!Onnea uusiin tuuliin niin työ kuin blogirintamallakin :)

  Aurinkoista viikonloppua ja kisuille rapsut <3

  • 16.8.2013 / 21:52

   kiitos ihana Niina <3 on hieno ominaisuus osata olla onnellinen toisen puolesta! aurinkoista viikonloppua teillekin ja rapsut menee ehdottomasti perille :)

 2. @nne
  16.8.2013 / 15:25

  Aivan ihanaa lukea tuollaista tekstiä, josta oikein hohkaa innostus ja onnellisuus! :) I’m so happy for You!

  Mukavaa viikonloppua teidän koko poppoolle :)

  • 16.8.2013 / 21:53

   voi miten mukava kuulla ja ihana juttu, että se välittyi tekstistä läpi! kiitos paljon kultaisesta viestistäsi <3

 3. 16.8.2013 / 15:25

  Oi, aivan mahtavaa, että olet löytänyt uuden, innostavan työn ja edennyt unelmiesi perässä :) mukana seuraillaan, blogisi oli ihka ensimmäisiä blogeja, joita alunperin aloin seurata!

  • 16.8.2013 / 21:55

   kiitos kiva kaimaseni! katsotaan, mitä kaikkea työrintamalla tulee vielä tapahtumaan, nyt ennen kaikkea nautin hetkestä ja tästä tunteesta :)
   kiitos, kunnia saada sut mukaan jatkamaan tätä matkaa!

 4. 16.8.2013 / 15:33

  Oi ihanaa onnea muutosta ja uudesta kodista <3

 5. Tanja
  16.8.2013 / 15:34

  Mukana pysytään edelleen! Olen koukussa blogiisi ja niin ihanaa lukea aina myös teidän suloisista kisuista:) Onnea uusiin haasteisiin!:)

 6. 16.8.2013 / 15:54

  Paljon onnea uusiin blogituuliin! ♥ Mukana pysytään! :)

 7. 16.8.2013 / 16:25

  Oi että, mukana pysytään tietenkin. Ihana lukea tuollaisia uutisia, joista oikein tihkuu uusi innostus ja hyvä mieli :) Ja tietenkin Kalat ovat haikeina tällaisina hetkinä ;) Onnea uusiin tuuliin!

  • 16.8.2013 / 21:59

   oi oi, ihanaa että sinullekin välittyi tuollaisia tuntemuksia! muistelen, että ensimmäisiin mulle Bloggeriin jättämiisi blogikommentteihin (jokunen vuosi sitten) liittyi myös tuo horoskooppi-pointti ;). Kalat on niin tunteellisia ja herkkiä :D. lämmin kiitos J <3

 8. kissatäti
  16.8.2013 / 16:51

  Jotenkin silloin arvasin, osuin maaliin. Lähipiiri sanoo minulla olevan hyvä vaisto. Olen onnellinen puolestasi :) Joku on joskus sanonut näin. Kun elämä potkii, niin potkaise takaisin niin että tuntuu :)

  • 16.8.2013 / 22:02

   sinulla ON todella hyvä vaisto, osut aina niin nappiin täälläkin :). oon niin iloinen, että olet blogini äärelle löytänyt! <3 kiitos ja minähän olen kuule potkinut :D

 9. AnskuliP
  16.8.2013 / 17:16

  Ihana lukea nuin hienoja uutisia, Onnea kovasti molemmista! Aurinkoista viikonloppua sinne! Mulla menossa viimeiset lomapäivät..

  • 16.8.2013 / 22:04

   kiitos paljon Anskuli! täällä onkin tänään ollut aivan upean aurinkoinen päivä, toivotaan että saadaan aurinkoa koko viikonlopuksi!
   nauti viimeisistä lomapäivistäsi äläkä vielä mieti töitä :). ensimmäinen päivä töissä voi olla vähän ankea, mutta äkkiä se siitä taas palaa raiteilleen! itse lomailin seitsemän viikkoa, joten puhkun intoa aloittaa työt :D

 10. 16.8.2013 / 17:17

  Onnea Satu positiivisista tuulista!
  Jännittävää oli nähdä kasvosi indiedaysin esittelyssä. Nyt ehkä tunnistaisin sinut kaupungilla, jos joku päivä törmätään ;D Liekkö uskaltaisin vetäistä hihasta..

  • 16.8.2013 / 22:06

   Satu kiittää! siinä yhdessä kuvassa, jota nyt eniten tuolla näkyy, en ole ihan oma itseni, joten en tiedä tunnistaisiko siitä :D mut vetäise vain hihasta, oishan se hassua, mutta hauskaakin :)

 11. 16.8.2013 / 17:31

  Onnea hurjasti, blogin kuin työnkin puolesta! :)

 12. 16.8.2013 / 17:36

  Onnittelut uusista tuulista! Varmasti seuraan blogiasi jatkossakin! Ei se portaali, vaan se blogi. :)

  • 16.8.2013 / 22:08

   ihanaa, kiitos Irina <3. ja olen samaa mieltä: jos blogi on tarpeeksi mielenkiintoinen (en tosin muuten sitä edes seuraisi), lukisin sitä sama missä se sijaitsisi :)

 13. Sara
  16.8.2013 / 17:51

  Onnea uusista kuvioista niin työelämässä kuin täällä blogin puolella! Ilman muuta seurataan sinua sinne Indiedaysin puolelle. :-)

 14. 16.8.2013 / 18:01

  Onnea uuteen osoitteeseen ja myös uusiin työhaasteisiin! Näitä blogimuuttoja onkin ollut aika tavalla ilmassa viime aikoina :)

 15. SanMa
  16.8.2013 / 18:03

  Onnittelut uusista tuulista! Minäkin seuraan ehdottomasti mukana. Olet muuten juurikin sen näköinen, joksi sinut olin pelkän tekstin perusteella kuvitellut, kaunis kuten blogisikin :)

  • 16.8.2013 / 22:11

   voi että, aivan liikutuin tästä ihanasta viestistäsi <3. niin sydäntä ja mieltä lämmittävä, kiitos kiitos kiitos SanMa <3

 16. HannaKoo
  16.8.2013 / 19:04

  Oi, paljon ihania asioita tapahtunut sulle viime aikoina! Minä vakiolukijana tottakai siirryn heti mukaan myös uuteen osoitteeseen :) Mietinkin tässä juuri yksi päivä tällä viikolla, että sinä taidat Bellalaisista olla ainoa, joka ei ole julkaissuut omaa kuvaansa blogissa, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää oman yksityisyyden kannalta. Ja kuinka ollakaan, tänään kasvosi koreilevat indiedaysin nettisivuilla! Rohkea, mutta varmasti aivan oikea päätös! :) Oikein paljon onnea ja menestystä uusien työ- ja blogikuvioiden pariin! <3

  • 16.8.2013 / 22:14

   no niin on, ei meinaa välillä perässä pysyä! :D
   sen verran ujo oon etten taida blogissa alkaa tämän enempää itseäni esittelemään, nyt tuntuu ainakin tältä ja tämä linja tuntuu hyvältä, joten tällä mennään :)
   kiitos ihana onnitteluistasi, arvostan niitä kovasti <3

 17. Blondi
  16.8.2013 / 19:14

  Paljon onnea! Mukana pysytään :)

 18. Rags
  16.8.2013 / 19:39

  Oi ihanaa!! Paljon onnea seka uudesta tyosta etta blogiosoitteesta! Ja ihanaa, etta kisut seuraavat mukana. ;-)
  Vaikutat onnelliselta ja se on kiva kuulla! :-)

  • 16.8.2013 / 22:16

   voi sinä, kiitos ja halaus <3
   kaikki tuntuu nyt kyllä olevan siten miten pitääkin, toivottavasti sinullakin :)

 19. 16.8.2013 / 20:26

  Suuret onnittelut Satu! On niin hienoa nähdä, miten ihmisten unelmat toteutuvat. Olet todellakin paikkasi ansainnut!

  Ps. Olinko näkevinäni kasvosi Indiedaysin mainoksessa? ;)

  • 16.8.2013 / 22:18

   kiitos Kerttu! <3 mukavaa, että olet tuota mieltä :)
   heh, taisitpa nähdä… joku totinen torvensoittaja miettii et mitäs täs ny tapahtuu + pari rennompaa kuvaa ;D

 20. 16.8.2013 / 20:46

  Onnea uusiin tuuliin. Matkassa pysytään mihin tahansa blogituulet vievätkin… <3 Asioilla on tapana järjestyä. :)

 21. 16.8.2013 / 20:56

  Olipa jännää nähdä kasvosi näin monen vuoden jälkeen :) Paljon paljon onnea uusista haasteista ja mukavista asioista! Olet sellainen hyvän mielen jakaja, että ansaitset kaikkien parasta ja mukavinta mitä elämä voi tarjota. Onnea vielä! :)

  • 16.8.2013 / 22:22

   no varmasti! se on aina hassu tunne :)
   tiedätkö, melkein sait mut itkemään näillä sanoillasi, piti välillä siirtää katse pois tekstistä ettei niin käynyt :D
   voiko ihanammin toiselle sanoakaan. mitä suurin kiitos sulle ihana ja pitkäaikainen blogiystäväni <3

 22. Äippä
  16.8.2013 / 21:11

  Voi kun hienoja uutisia :-) Onnea joka saralle!

 23. 16.8.2013 / 21:30

  Hienoja uutisia, onnea! :)

 24. 16.8.2013 / 21:54

  Piti tulla uudestaankin vielä onnittelemaan! Mulla meni ihan kylmät väreet tätä lukiessa, oon niiiin onnellinen sun puolesta! <3 Hyvä sinä!

  Tuon saamasi mantran taidan kopsata itsellekin ylös ja kehystää tauluksi :)

  • 16.8.2013 / 22:25

   voi että, ihanasti tehty, kiitos <3. on tosi hieno piirre tuntea onnellisuutta toisen puolesta!
   itsekin olen ajatellut tuon lauseen kehystämistä, niin upea se on. sen muuten silloin aikoinaan mulle kirjoitti J OmaDeco-blogista:
   http://omadeco.blogspot.fi/

 25. 16.8.2013 / 21:54

  Onnea kovasti uusiin tuuliin! <3

 26. tiitu
  16.8.2013 / 22:10

  onnea,onnea!mukavia ,ilosia asioita,tekee vakkarilukijatkin niiiin iloisiksi!!harmittaa,kun en saa useinkaan kommentoitua mitään,vaikka niin paljon sun blogia ”kulutan” :) ja aion jatkossakin kuluttaa ;) aurinkoisia päiviä! tiitu

  • 16.8.2013 / 22:28

   tuhannet kiitokset tiitu! <3 loistavaa kuulla että iloitset mukana :). älä huoli kommentoinnista, ei sitä aina jaksa! lämpimän aurinkoisia päiviä sinullekin!

 27. Anselmi
  17.8.2013 / 00:43

  Isot onnittelut kaikin puolin! :) Uudet tuulet on niiiin kivoja, ja miten niistä saa uutta draivia! Koska blogia (etenkin raitapukuja ;)) on tullut seurattua jo muutama vuosi, ei kai sitä nyt lopettaakaan voi. Hyvälle tuulelle tulee, kun täällä käy ja sitä inspiraatiota saa hirmuisesti! ;) Saako udella työkuviosta, että vaihtuuko sulla ala vaiko muita muutoksia? Itse kaipaan vinkkejä, inspiraatiota ja ennen kaikkea rohkeutta, jotta pääsisi mielekkääseen työhön. Tsemppiä jatkoon! :)

  • 17.8.2013 / 13:18

   kiitokset Anselmi! :)
   kyllä vain, valtavasti saa kyllä uutta intoa ja energiaa! kiitos palautteestasi, ilahdutti kovasti!
   kyllä, vaihdoin kokonaan sekä työpaikkaa että alaa. moni asia on vielä auki, mutta aika näyttää ;)
   kannattaa miettiä, haluatko opiskella mahdollisesti kokonaan uuden ammatin, silloin kannattaisi jäädä opintovapaalle (tosin jotta se on mahdollista, on työelämää oltava takana vähintään kahdeksan vuotta). usein uusi työ löytyy tehokkaimmin, kun vain ensin lähtee siitä vanhasta. niin minäkin tein, rohkeutta se vaati, mutta voi että miten kannatti! :) tsemppiä sinullekin pohdintoihin!

 28. 17.8.2013 / 03:06

  Paljon onnea posiitivisista tuulista :) Mukaan tullaan!

 29. Hennis
  17.8.2013 / 08:54

  Onnea uuteen blogikotiin! Tää on sulle selvästi mieleinen muutos ja uusi mahdollisuus viedä tätä blogityötä eteenpäin. Et varsinaisesti kysynyt mielipiteitä, mutta itse en mikään id-fani ole ollut, koska sen ensimmäisen aallon mukana moni blogi muuttui itselleni epämieluisaan suuntaan. Tosin entinen ja tuleva blogikollegasi Karla on hieman onnistunut muuttamaan mun mielipidettäni, joten kyllä seurailemaan jään, miten muutto sinuun vaikuttaa. ;) Hassua oli sinulle saada kasvot, mutta se muutos nyt ei ainakaan mitenkään negatiivinen ollut! Onnea siis vielä kerran (kaikkiin) uusiin haasteisiin! :)

  • 17.8.2013 / 13:30

   kiitos Hennis! odotan innolla ja pienellä jännityksellä tulevaa :)
   haluaisin tietää lisää tuosta, miten jotkut blogit ovat mielestäsi muuttuneet tai mikä oli se muutos huonompaan? mun mielestä Karlan blogi on edelleen samalinjainen kuin Bloggerissakin. samaa väittäisin myös omasta blogistani, että tänne Bellaan muutto ei lisännyt blogissani mainontaa mitenkään häiritsevästi. tulevaa en toki osaa ennustaa, mutta tarkoitus ei ole edelleenkään tehdä mainospostauksia liukuhihnalta. mutta jos tarpeeksi mielenkiintoinen tarjous kohdalle osuu, en epäröi tarttua siihen :). ajattelen myös niin, että jos kuukaudessa on postauksia pyöreästi noin 30 ja niistä vaikka 3 mainos-/yhteistyöpostauksia, on määrä täysin kohtuullinen. oletko tästä samaa mieltä? :)
   olipa helpottavaa ja huojentavaa kuulla, ettei muutos ollut negatiivinen! kiitos vielä :)

   • Hennis
    18.8.2013 / 13:25

    Mulla ei missään nimessä ole mitään yhteistyöpostauksia tai mainoksia vastaan. Päinvastoin, on aivan oikein ja kohtuullista, että bloggarit saavat ansioita tuottamastaan sisällöstä niiden avulla. Lisäksi pidän omaa henk.koht. medialukutaitoa varsin hyvänä, mulla on alaan liittyvä koulutuskin. Siitä sen sijaan en pidä, että se varsinainen sisältö jää kaikenlaisten yhteistöiden varjoon. En lähde tässä nimeämään mitään tiettyä blogia, koska se ei minusta ole aiheellista, nuo blogit on vaan vähin äänin jääneet pois lukulistaltani. Tosiaan nyt Karla on esimerkillään osoittanut, että id-blogiksi siirtyminen ei tuota automaattisesti aiheuta ja ei mulla mitään huomauttamista sinunkaan Bellaan siirtymisestä ole, linja on säilynyt hyvin! Ehkä se Indiedaysin alku silloin aiheutti joissakin blogeissa sellaisen vauhtisokeutumisen kaikille yhteistyötarjouksille ja siinä se sisältö jäi jalkoihin. Mutta siis jos saman linjan säilytät kuin tähänkin saakka, niin tää lukija pysyy kyllä tyytyväisenä! :)

    • 18.8.2013 / 19:24

     ok. mun mielestä blogin muu sisältö jää mainosten varjoon vain silloin, jos mainoksia on määrältään enemmän kuin niitä muita postauksia. mut tähänkin varmasti löytyy mielipiteitä yhtä monta kuin on ihmisiäkin. jokainen bloggaajahan saa ihan itse päättää, mihin yhteistöihin mukaan lähtevät eli ainakin Bellassa ja ID:ssa osallistuminen niihin on täysin vapaaehtoista :)
     mutta jää nähtäväksi, miten mun käy!

     • Hennis
      21.8.2013 / 13:17

      Mielipiteitä on tosiaan monia, mutta mun mielestä kyllä blogin painopiste on vahvasti muuttunut, jos nyt vaikka esimerkiksi aikaisemmin on ollut postauksia se 30/kk ja niistä kolme yhteistyötä ja portaaliin siirtymisen jälkeen vaikkapa joka toinen tai joka kolmas on jonkinlaista yhteistyötä. Ja jos ne jäljelle jäävätkin ”omat” postaukset muuttuvat sisällöltään heppoisemmiksi, niin kyllä siinä väistämättä tulee lukijalle sellainen tunne, että ne mainokset painavat päälle. Mutta kuten sanottu, niin en tätä hirveästi pelkää sun kohdalla! :)

 30. 17.8.2013 / 09:45

  Onnittelut uusista tuulista – niin blogi- kuin työrintamalla! :) Tuo lukijasi kirjoittama lausahdus on kyllä niin osuva – ja erityisesti näin syksyn korvilla: sitä sadetta yleensä riittää, mutta toisaalta syksyyn liittyy lähes poikkeuksetta kaikkea uutta ja jännittävää :)

  • 17.8.2013 / 13:31

   kiitos paljon! :) syksy on tosiaan omalta osaltaan aina kuin uuden alku! juontaa varmaan juurensa tuolta koulumaailmasta :)

 31. 17.8.2013 / 10:24

  Uutta odotellessa :)
  Ihanan innokas kirjoitus ja hauska kuulla, että elämässäsi tapahtuu kaikkia ihania asiota. Ja ihan varmasti tulen seuraamaan jatkossakin blogiasi, tietenkin sillä eihän ilman blogiasi osaisi enää elää ;) Blogisi oli ensimmäinen jota aloin oikein kunnolla seuraamaan, aiemmin vain joskus vähän selailin muita blogeja, mutta sinun blogisi tulee kyllä oikein luettua.
  Sirryitkö ihan uuteen työhön, vai jatkako samaa alaa tai samassa paikassa? Onnea kuitenkin uusista työkuvioista ja blogin uudesta kodista :)

  • 17.8.2013 / 13:34

   voi miten ihanasti sanottu, kiitos Hanna <3. mukava aina kuulla, miten ihmiset ovat tänne päätyneet :)
   vaihdoin täysin sekä työpaikkaa että alaa. kiitokset! :)

 32. Irma
  17.8.2013 / 10:58

  Onnea uuteen tulevaisuuteen, elämä on usein luopumista, kun ovet sulkeutuu takanasi, uusia ovia avautuu edessäsi :)

 33. Anselmi
  17.8.2013 / 21:59

  Kiitos kannustuksesta! Opintovapaaseen ei vielä ihan työvuodet riitä, jos ne lasketaan valmistumisen jälkeen.. Mutta ehkä muulla tavoin pääsisi käsiksi uusiin kuvioihin. Kouluttautumista omalla ajalla tai suora haku uuteen työhön. ;) Oi, miten hieno olis kokea se tunne että : ”vitsi mä rakastan mun työtä”! On vaan niin hienoa kuulla toisten kokemuksia työn/alan vaihdosta ja voisin kysellä asiasta vaikka kuinka ja paljon! :) -Free your mind and your ass will follow-

  • 18.8.2013 / 09:04

   mielestäni siihen lasketaan kaikki tekemäsi työvuodet eli ei tarvi olla edes samasta työpaikasta. itse nimittäin keväällä selvittelin tuollaistakin vaihtoehtoa…
   kannattaa laitella hakemuksia moneen paikkaan, aktiivisuus palkitaan jossain vaiheessa ihan varmasti! aluksi voi myös ajatella, että kunhan löytyy alkuun edes toinen työ, vaikka se ei välttämättä heti se unelmien työpaikka olisikaan, niin siitä saa jo intoa ja uutta energiaa. uusilla asioilla on usein sellainen vaikutus! :)
   ei kannata siis vain odotella vapaita työpaikkailmoituksia, uskon että useimmiten se työ löytyy niiden ulkopuolelta.
   tämä lauseesi:
   ”Oi, miten hieno olis kokea se tunne että : ”vitsi mä rakastan mun työtä”!”
   oli aivan kuin mun suusta yhteen aikaan… itse pidin työstäni, mutta taustalla vaikutti eräs toinen tekijä.
   tulehan kertomaan sitten KUN olet edennyt asiassa :))

 34. Satu
  18.8.2013 / 00:09

  Blogiasi on kiva seurata, koska siinä on aitoa tunnetta, arkea ja ripaus ylellisyyttä. Hyviä vinkkejä olen myös saanut … Ja ne kisut tietty :)

  • 18.8.2013 / 09:06

   olipa loistavasti kiteytetty, kiitos! miten iloiseksi tulinkaan tuosta :) mahtava kuulla, että olet saanut vinkkejäkin!

 35. 19.8.2013 / 09:01

  Oi paljon Onnea Satu, tuplaonnittelut! Tottunut kirjoittaan S, hih ;) Ihana kuva ja esittely oli sinusta siellä!
  Niin se asiat järjestyy <3

 36. Anselmi
  19.8.2013 / 12:14

  Erilaiset vaihtoehdot on tosiaan mielessä, kunpa vain ns. saisi sen ”jään” murrettua. Ja niinkuin joku mulle totesikin, eipä siinä mitään ainakaan menetä jos hakemuksia laittaa menemään.. Pakkohan ei ole ottaa vastaan, jos jää mietityttämään. Tovin olen jo kerinnyt ajatusta kypsytellä ja koska joka päivä (kyllä, myös näin kesälomalla) tulee asiaa jollain tasolla väänneltyä ja käänneltyä, on se merkki siitä, että jotain on myös tapahduttava. Itsensä henkistä psyykkausta! ;)

  • 19.8.2013 / 19:05

   ei tosiaan menetä! päinvastoin :)
   tiedän niin nuo tunteet, mitä nyt käyt läpi. tsemppiä tsemppiä, asiat aina järjestyy :)

 37. Miia
  19.8.2013 / 19:04

  Oi, onnittelut rohkeudesta :) Tuo sanonta kyllä pitää paikkansa, minkä joku lukija oli sinulle lainannut! Mahtavaa että sait asiat järjestettyä ja mukana seurataan tottakai :)

 38. Anselmi
  19.8.2013 / 21:52

  Niin niillä asioilla on tapana. Sen yritän pitää mielessä. :) Toki pitää ottaa itseään vielä niskasta kiinni, jotta pääsee vauhtiin! Kiitos kannustavista sanoista ja hirmuisesti inspiraatiota uusin tuuliin! :)

 39. Marika
  20.8.2013 / 08:11

  Onnea ystäväni <3

 40. 20.8.2013 / 13:44

  Hurjasti paljon onnea uusista tuulista :)
  Mukana tullaan varmasti ♥

 41. Niina ja 4kisua
  28.8.2013 / 18:17

  Onnea uusista haasteista ;) Perässä tullaan uuteen blogiisi kuin tauti heheheh :)

 42. 28.8.2013 / 19:09

  Paljon onnea sekä blogimuuton, että uuden työn johdosta. Mukana aion ehdottomasti pysyä jatkossakin. Toivotaan, että muutto menee ongelmitta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.