Viinimietteitä syksyn kynnyksellä

 

Eräs lukija kyseli tässä jokin aika sitten, missä meillä säilytetään viinipulloja ja toivoi samalla, jos voisin tehdä postausta kivoista viinipullotelineistä ja nimenomaan seinämallisista sellaisista. Erilaisten vaihtoehtojen kerääminen olikin haastavampaa kuin olin olettanut! Yllätyin, kuinka vähän vaihtoehtoja tähän tarkoitukseen onkaan. Näiden kollaaseissa olevien lisäksi löysin googlettamalla pari muutakin kivaa vaihtoehtoa, mutta kun klikkasin kuvan alkuperäiseen lähteeseen, se olikin jo poistunut liikkeen valikoimista… Että jos siellä joku tietää lisää kivoja seinämallin viinipullotelineitä, niin ei muuta kuin vinkkiä ja linkkiä kommenttiboxiin, kiitos!

Tähän ensimmäiseen kollaasiin valitsin oman lempparini, joka löytyy Ikeasta :). Usein nämä pelkät tuotekuvat eivät kerro koko totuutta, mutta onnekseni löysin tämän kivan Vurm-viinipullotelineen At Maria’s -blogista. Miten tämä kyseinen viinipulloteline (tai kaksi sellaista allekkain) istuu heidän kauniiseen kotiinsa, näet tästä postauksesta.

Kuvakansiot1-003

Toinen tosi kiva vaihtoehto on mielestäni ylläolevassa kollaasissa näkyvä Iron Designin viinipulloteline. Tuotetta näkyi olevan myynnissä Iron Design Companyn nettisivuilla, tosin hiukan on enemmän hintaa kuin Ikean versiolla. Mutta tuossapa kaksi kivaa vaihtoehtoa; toinen tyyppiä pihistä ja toinen tyyppiä panosta.

Lisäksi keräsin tähän vielä kolme vaihtoehtoa, joista eniten omaa silmääni miellyttää ensimmäinen ja viimeinen:

Kuvakansiot1

Mielestäni näitä kaikkia yhdistää simppeli ja siisti ulkonäkö ja varmasti kaikista saa vaivatta yksinkertaisen sisustuselementin keittiön tai ruokailutilan seinälle.

Meillä on ollut käytössä lähinnä pöytämallin viinipullotelineitä, mutta aika pian tänne muutettuamme kyllästyin siihen tasolla majailevaan versioon ja nostin pullot näiden kaappien päälle:

081

Ihan toimiva systeemi näinkin! Niin ja muuten, tämä viikko voi blogissani olla hieman hiljaisempi, sillä muut asiat vievät nyt niin paljon aikaani. Kivaa viikkoa jokaiselle! :)

Kuvat lainattu Ikea, Iron Design CompanyKori.fiTipico.

Comments

 1. 20.8.2013 / 11:58

  Kivoja telineitä. :) Meillä keittiön kaapistoista yksi kapea yläkaappi on uhrattu paheuksille – heh, siellä siis säilytetään suklaat, karkit, viinat ja viinipullot. :) Aina joskus jääkaapista löytyy myös hanaviini. ;) Kätsyä.

 2. Taina
  20.8.2013 / 16:59

  Viinin säilytyksessä kannattaa aina muistaa,että pullon tulee olla vaakatasossa.Jos korkki on aitoa karkkia sen tulee pysyä kosteana.

 3. Jaana
  20.8.2013 / 17:30

  Hei, mistä olet hankkinut KOTI-sanan vai ovatko irtokirjaimia? Kiitos kun jaat sisustusvinkkejä kauniista kodistasi meille lukijoille.

  • 20.8.2013 / 19:12

   kiitos itsellesi Jaana! :)
   nuo on irtokirjaimia ja oon ostanu ne kolmisen vuotta sitten Kärkkäiseltä.

 4. Rags
  20.8.2013 / 22:47

  Tosi kivoja kaikki! Ma olen etsinyt laatikolle sellaista kivas koteloa, ideoita? :-)

 5. Rags
  20.8.2013 / 22:50

  *kivaa…. Tekstinkorjaus… :-(

  • 22.8.2013 / 19:03

   juuri näin! meillä ei tuonne aurinko paista, mut sieltä siirrellään tasaiseen tahtiin viilenemään, sit ku käyttöä ilmaantuu :)

 6. Hanna
  21.8.2013 / 20:03

  Itse henk. koht. en tykkää ollenkaan viinipulloista esillä ja siten kaikki viinipullotelineetkin ovat minulle kauhistus. Meillä viinipullot säilytetään keittiönyläkaapissa. Jos harrastaisimme viinejä enemmän, joku ikkunaton viinikaappi voisi menetellä, ellei kellariin olisi mahdollisuutta.

  • 22.8.2013 / 19:04

   mua alkoi häiritsemään se tasolla oleva teline. tuolla ylhäällä ovat kivat ku katse ei niihin koko ajan osu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.