Pienen järven rannalla

 

Kiva keskiviikkopäivä Raahessa takana, juuri kotiuduin. Olette varmaan huomanneetkin, että kovaa kiirettä pitää nyt tällä puolen ruutua… Kiire on kuitenkin onneksi enimmäkseen sellaista kivaa kiirettä, joten mikäs tässä on ollessa. Silti odotan ja vähän toivonkin, että kuukauden sisällä tasaantuu ja eiköhän niin tapahdukin.

004

Tuli tuosta tämän illan pilvisestä ja hieman harmaastakin taivaasta mieleen yksi alkukesän sateinen ilta, kun kävimme erään pienen järven rannalla. Otin muutaman kuvan, tuoksui niin raikas alkukesä! Vettä satoi varovasti ripotellen, muodostaen kivoja kuvioita järven pintaan.

005

007

014

Laituri oli sateella tosi liukas. Odottelin tässä kamerani kanssa, että milloin tuo järvenpohjaan kurkisteleva mies liukastuu, mutta ei niin käynytkään :D.

012

037

cats

036

Tämmöistä tällä kertaa! Nyt jään tänne mietiskelemään tämän illan ohjelmaa; mitähän sitä keksisi..? Ainakin pientä kävelylenkkiä kissojen kera ja kaupasta valtava kasa hedelmiä hedelmäsalaattia varten, jos niillä pääsisi alkuun! Syksyssä on muuten aivan ihanaa sekin, että kaikki kivat tv-sarjat palaa ruutuun, mm. Emmerdale – ensi viikkoa siis odotellessa! Kivaa keskiviikkoiltaa teillekin! 

Comments

  • 28.8.2013 / 18:57

   heheh! mä seurasin kaunareita joskus silloin ala-asteella, kun alkoivat Suomessa näkymään. kovin kauan en seurannut… nykyään sitä on kiva katsella ennen mahdollisia päikkäreitä, se on mun tehokas nukahdusohjelma :D

 1. 28.8.2013 / 20:26

  Mietin tota paikkaa… Kaikki kuvissa näyttää kovin tutulta mutta en saa päähäni mistä kohtaa raahea nämät kuvat olisi otettu. :) No ehkä näen sen kun törmään siihen raahessa liikuskellessa. Tulee myös käytyä raahessa aina sillon tällön morjestaan ystäviä.

  • 29.8.2013 / 13:08

   ups, eli kuvat on Kokkolan seudulta :). kävin eilen Raahessa, mutta kuvat eivät liittyneet tuohon matkaan. ei siis ihme, ettet heti tunnistanut paikkaa :).

   • 29.8.2013 / 22:50

    No eipäs se sitten ollut ihme. Kokkolankin (ainakin keskustan) alue alkaa olla jo aika tuttua seutua. Siellä tulee nykyäään käytyä melkein joka kuukausi. :)

 2. tiitu
  28.8.2013 / 20:46

  Kuvat ei kyllä varmaan ole Raahesta?? Mitä sää täällä??:D Miksi joku tulee Raaheen?ei varmaan kuitenkaan törmätty. ;) tiitu

  • 29.8.2013 / 13:10

   eivät ole. Raahe on mulle tuttu kaupunki, parikymppisenä tuli aika paljonkin vietettyä siellä aikaa :). sukulaisia sielläpäin ja eilen oli yks kuvaushomma. kirjoittelen postausta vielä tällä viikolla!

 3. 28.8.2013 / 21:01

  Emmerdalea minäkin odotan on nimittäin se ohjelma jota katson kun poljen crossarilla :)
  Ja tänään sain ihanan uuden tukan, lyhennettiin aika reippaasti ja otsatukka tuli myös, mukava piristys ja lisää potkua laihiksen jatkolle :)

  Ihanan näköinen paikka!

 4. Anselmi
  28.8.2013 / 21:22

  Emikset on parhaat! :) Vinkkejä, millä saan tallennettua tämän uudistuneen blogin Ompun lukulistalle? Vanha on nimittäin ollut ja nyt se ei enää luonnollisestikaan päivity.. Indiedaysin kautta en löydä muuta kuin sen ”uusia blogeja”-jutun avulla. :P Nyt pääsin Instagramin kautta! ;) Ja osaako joku poistaa lukulistalta linkkejä, vai pystyykö niitä edes? Nimim. Tekniikan ihmelapsi

 5. 28.8.2013 / 21:28

  Kuvat ei ole Raahesta vaan n.120km etelämpää.

  Minä odotan Näkijän viimeistä tuotantokautta ja Olipa kerran sarjan alkua.

 6. 28.8.2013 / 23:12

  Ittelin odotan Emmerdalea jo ruutuun. On yks harvoista ohjelmista joita televisiosta katon.

  • 29.8.2013 / 13:14

   sama täällä, Emmestä täytyy nähdä joka jakso! malttamattomana olen jo aikoja sitten lukenut kaikki juonipaljastukset Britanniasta, mutta se ei intoa lannista :D

 7. Henni
  29.8.2013 / 08:34

  Kaakkois-Suomesta toivottelen aurinkoista torstaita! Pääsin juuri äsken blogisi tämän päiväiseen postaukseen. Aloitin vajaa viikko sitten lukemaan siun blogias, -ihan alusta lähtien, ja voin sanoa että oon nauttinu joka hetkestä ! Kiitos kauniista lauseista sekä upeista kuvista. :)

  • 29.8.2013 / 13:15

   kiitos Henni ja sitä samaa sinulle!
   kiitokset myös niin ihanasta viestistäsi, jolla lähti päivä heti mukavasti aamulla käyntiin! niin kiva kuulla että olet löytänyt blogini pariin, toivottavasti viihdyt pitkään :)

 8. 30.8.2013 / 14:08

  Voih, onkohan tänä kesänä käyty kertaakaan tuon järven rannalla..Mutta kovin samanlaisia kuvia tuli räpsittyä viime syksynä! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.