Kysyttävää mieheltä?

 

022

Syyskirpeää torstaita! Muistattekohan lähes parin vuoden takaisen postaukseni Mies vastaa!? Saitte silloin esittää miehelleni kysymyksiä, koskien lähinnä kodin sisustamista, rakentamista ja bloggaamista; kuulla ikään kuin hänen puolensa asioista. Minä muistan tuon postauksen erittäin hyvin, se on omasta mielestäni yksi mielenkiintoisimmista postauksista blogissani ja sitä on hauska silloin tällöin palata lueskelemaan. Ennen kaikkea muistan kuinka mukava sitä oli yhdessä tehdä! Esititte todella hyviä kysymyksiä ja niinpä sitten eräänä marraskuisena iltana miehen kanssa istuimme alas ja aloin ”haastattelemaan” häntä. Oppi ehkä vähän jotain uuttakin toisesta, kun kuuli hänen mielipiteensä asioista, joita ei ollut aiemmin niinkään otettu puheeksi.

 

cats-crop11

 

Innostuinkin valtavasti, kun sain tässä jokin aika sitten lukijalta nimimerkillä kissatäti toiveen:

Löysin mukavan juttusi Mies vastaa! 20.11.2011. Mikä olisi jatko-osa, kun tästä on jo aikaa? Paljon on kotiin tullut uutta, pihahommat ja nyt mökkikin.

 
Niinpä ajattelin, kun mieskin antoi heti suostumuksensa, että nyt teillä olisi mahdollisuus jatko-osaan, jos vain löytyy jotain kysyttävää! Kysymysten aihepiiri voi olla tuo sama kuin edellisessä vastaavassa postauksessa tai sitten voitte kysyä ihan jotain muutakin, jos on jotain mielen päällä. Tässä linkki tuohon edelliseen Mies vastaa! -postaukseen, jos haluatte käydä sen lukaisemassa (vaikka tässä nyt pari screen shotia postauksesta vilahteleekin).

cats-crop12

 

Joten ei muuta kuin kysymyksiä miettimään ja näpyttelemään! Ajattelin, että kysymysten esittämisaikaa voisi olla ihan reilusti, muistuttelen asiasta vielä pariin otteeseen ja sitten kun tuntuu siltä, että kysymyksiä on riittävästi, alamme puuhastelemaan niiden parissa. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi! Odotan jo enemmän kuin innoissani! :)

 

Comments

 1. kissatäti
  13.9.2013 / 10:02

  Kiikissä on! Minkälainen lämmitys/ilmastointijärjestelmä teillä on? Teet käsittääkseni paljon itse, miten olet oppinut? Kotinne on julkinen (talon pohjapiirustus, matkat). Mietityttääkö turvallisuusasiat (täällä ryövättiin myynnissä oleva talo, elikä kaikenlaisia seuraajia riittää)? Mikä olisi unelmiesi motskarimatka vaimosi kanssa? Seuraatko vaimosi blogia? Teillä on kaikki hyvin, toiset ihmiset ovat kateellisia suorastaan ilkeitä. Vaimosi saa varmasti tälläistäkin palautetta, käsittelettekö näitä yhdessä? Mitä mieltä olet nykyisestä rakentamisesta (hometaloja)? Tietty pakko kysyä, ostatko vaimollesi kukkia? Sinulla on ihana vaimo, joka tuottaa paljon iloa toisten elämään sinä sen tiedätkin :).

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   13.9.2013 / 21:01

   Vautsi, todella hyviä ja mielenkiintoisia kysymyksiä! Odotan itsekin innolla parin kysymyksen vastausta ;). Ja sydämellinen kiitos noista viimeisistä sanoistasi, ihan kyyneleet tuli silmiin <3

 2. Äippä
  17.11.2013 / 19:06

  Moi,
  tällaista tuli mieleeni kysyä mieheltäsi:
  – Millä herkkuruualla tms. syömisellä hemmottelet puolisoasi
  – Mikä puolisosi valmistama ruoka saa sinulta jalat alta :)
  – Minkälaisesta musiikista tykkäät
  – Nimeä mieluinen joulubiisi
  – Mikä on mieluisin huone kodissanne
  – Mikä on seuraava remontti- tms. kohde talossanne, vai onko kaikki jo valmista
  – Miltä tuntuu tulla isäksi – paljon onnea odotukseen! Mukavaa, kun jaatte sen meidän kanssa :)

  • 18.11.2013 / 16:16

   Mahtavia kysymyksiä, kiitos! Enpä olisi itse hokannut moisia kysyä, joten onpa mukava kuulla, mitä hän näihin vastailee :)).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.