Mistä teidän kylpyhuoneeseen mennään?

 

Otsikon mukaisen kysymyksen tässä taannoin minulle esitti blogini lukija Hanna. Niinpä otin eilen muutaman kuvan, jos ne hieman selventäisivät asiaa:

003

Ruokailutilasta näkee suoraan kodinhoitohuoneeseen, jos oven on jättänyt auki. Tässä kuvassa vasemmalle kulman taa jää olohuone:

004

Halusimme kodinhoitohuoneen kylpyhuoneen viereen helpottamaan arjen toimintoja enkä voisi olla tyytyväisempi tähän päätökseen. Kodinhoitohuone toimii kätevästi kylpyhuoneen ja vaatehuoneen välissä, on myös hyödyllinen ns. pukeutumishuoneena sauna- ja paljuiltoina. Kodinhoitohuoneen ulko-ovi johtaa saunaterassille, josta paljumme löytyy.

007

Kylpyhuoneeseen emme halunneet vessaa, joten toinen kotimme WC tehtiin kodinhoitohuoneen kulmaukseen. Kunnon mini-WC :).

009

Tästä kuvasta näkyy hieman myös olohuonetta eli sekä kodinhoitohuone että kylpyhuone sijaitsevat olohuoneen seinän takana:

014

Fiksut miehet keksivät tehdä tuosta kyseisestä seinästä normaalia äänieristetymmän ja hyvä niin! Mitään saunan/suihkun ääniä ei olohuoneeseen kantaudu. Ainoastaan jos poreamme on käynnissä ja ihmisiä olohuoneessa, voi olla tarpeen sulkea kodinhoitohuoneen ovi. Poreammeet kun eivät ole sieltä hiljaisimmasta päästä…

Tässä näkymä kodinhoitohuoneen ovelta ruokailutilaan:

016

Näkymä olohuoneesta vaatehuoneeseen (jonka kynnyksellä seisoin ottaessani tämän postauksen kolmannen ja neljännen kuvan) sekä keittiöön. Ja mm. tuon vaatehuonenäkymän vuoksi tuo ovi on kiinni silloin, kun meillä on vieraita ;).

cats

Että tällainen pieni keskiviikkokierros! Mukavaa päivää teille! 

 

Comments

 1. 11.9.2013 / 13:35

  Olipa kiva postaus. Nyt hahmottaa ihan eritavalla tilaa kun näki tämän kuvasarjan. Tähän voisinkin jatkokysymyksenä heittää, että miten teillä on kissanhiekkalaatikko sijoitettu? Onko laatikko millainen? Tässä olisi meille kissallisille sisustajille oikeasti ihan mielenkiintoinen postausaihe… ;)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   12.9.2013 / 09:15

   Voi mukava kuulla että tykkäsit! Meillä on kissoilla pellettilaatikko tuolla kodinhoitohuoneessa, se on tuossa lattialla ulko-oven ja altaan välissä. sellainen tummanharmaa suorakulmion mallinen… Käyttävät vain äärimmäisissä hätätapauksissa, muuten tarpeet tehdään ulos :).

   • Anne
    13.9.2013 / 12:25

    Entäpä löytyykö teiltä kissalle raapimispuuta ja jos löytyy, millainen ja mihin olette sen sijoittaneet? Näkyykö tuossa kylppärikuvassa kenties raapimispuu?

    Meillä sisäkissalle juuri ostettiin kattoon asti ylettyvä raapimispuu, ihana ainakin kissan mielestä mutta onhan siinä haastetta saada se sopimaan sisustukseen mutta kuitenkin sellaiseen paikkaan etta seurallinen kissa siellä viihtyy.

    Miten muuten teillä on mennyt kisun kanssa, onko tullut sohvaan kynsien jälkiä yms?

    Kiitos!

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
     13.9.2013 / 21:05

     Juu kissojen raapimispuu on kodinhoitohuoneessa sekin ja se on juurikin tuo, joka kuvissa hieman näkyy. Ohimennen sitä raapivat, talvisin enemmän kun ulkoillaan vähemmän. Sohvia eivät ole koskaan raapineet. Tai nuorempi joskus villiintyessään saattaa ihanasti vetää itseään lattialla selällään – ottaa siis kynsillään kiinni sohvan alaosista ja vetää itseään eteenpäin lattialla. Tietää sen kyllä olevan kiellettyä ja että toruminen seuraa, mutta pakko aina silloin tällöin kokeilla :D

     • Anne
      23.9.2013 / 11:25

      Hih kuulostaa tutulta! Meillä on ollut nyt kissanpennun vuoksi iso vaalea kulmasohva vuorattuna vilteillä jo pari viikkoa, auttanut kyllä siinä että kisu ei täysin ymmärrä mikä ah niin ihana raapimismateriaali siellä vilttien alla lymyääkään ;)

      Ihana blogi! Lueskelen tätä todella usein, löytyy aina niin helposti Facebookin kautta.

      • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
       23.9.2013 / 13:19

       Nuo viltit onkin hyvä keino! Meillä oli sellaiset myös käytössä edellisessä kodissa, kun nuorempi oli pentu ja välillä oli meno niin villiä et kissoja lenteli sohvien yli… Suojasi sohvia hyvin!
       Ja voi kiitos, ihana kuulla että viihdyt blogini parissa :).

 2. 11.9.2013 / 13:58

  Olisi kyllä kiva nähdä teidän kodin pohjapiirrustus :) Jotenkin ei yhtään osannut ajatella, että mihnä tuo kylppäri sijaitsi.
  Ja oo! Olisi kiva päästä vaatehuonekierrokselle :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   12.9.2013 / 09:19

   Olen sen postaillut joskus kolme vuotta sitten, jonkinmoisen raakileen sillä oikeaa pohjaa meillä ei sähköisessä muodossa ole. Löytyy tuolta sivupalkin Haku-palkin avulla nimellä pohjapiirros, tässä suora linkki:
   http://allyouneediswhite.indiedays.com/2010/09/05/pyynnosta-pohjapiirros/
   Vaatehuonekierrosta ei ehkä ole tulossa, mutta varmaan jonkinmoista kuvaa sitten kun saan sen yhden seinän vielä valmiiksi :)

   • 12.9.2013 / 11:11

    Kiitos linkkauksesta :) En ole tainnut vielä olla lukijanasi, kun olet tuon aikanaan postannut. Enhän mä osannut sitä sitä lähteä etsimään. Kiitos kun jaksoit linkata :)

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
     12.9.2013 / 11:20

     Voi eipä kestä! Pieni vaiva :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   12.9.2013 / 09:20

   Kiitos kovasti Saga! Minunkin mielestä valkoinen on niin kaunis ja rauhallinen väri :)

 3. SanMa
  11.9.2013 / 15:14

  Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti ja tuohon teidän ruokailutilanäkymään ei kyllä kyllästy, niin ihana (kuten kotisi muutenkin). Mulla heräsi kysymys, että minne lopulta päätyi Latva-naulakko ja oletko ollut naulakkoon tyytyväinen? Se on mulla seuraavana haavelistalla ja ajattelin sen ostaa seuraavan alekoodin ilmestyttyä :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   12.9.2013 / 09:22

   Ja kiitos sinulle siitä! <3 Ja kiitos myös kauniista sanoistasi kotiamme kohtaan :).
   Naulakko on päässyt paikoilleen vasta nyt syksyllä, hyvä että muistutit niin kuvaan sen lähiaikoina! Se on musta tosi kaunis, pidän juuri siitä ettei näytä niin perinteiseltä naulakolta, silti on kuitenkin tosi käytännöllinen, mikä luonnollisesti on toinen ratkaiseva piirre ;).

 4. 11.9.2013 / 18:33

  Sulla on tainnut jossain olla pohjapiirustus, mutta en sitä löytänyt kun silloin mietin, että mistä sinne olkkariin pääsee. Paremmin osaa hahmottaa kun näkee kuvasta :)
  Minä jotenkin ajatteli, että tuossa oven oikealla puolella, keittiöstä päin katsottuna olis vähän matkaa seinää, mutta taitaakin olla avoin tila käytävälle. Oliko teillä kaikki makkarít tuolla puolen taloa?

  • Hanna
   11.9.2013 / 18:38

   Löyttyihän se pohjapiirros, oli pakko etsiä kun jäi vaivaamaan :) Ei siinä ollutkaan kuin yksi makkari tuolla seinällä. On niin vaikea kyllä hahmottaa kun ei näe pohjaa :)

   • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
    12.9.2013 / 09:24

    Kiva juttu! :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   12.9.2013 / 09:23

   Ihan totta, pohjapiirros avaa asiaa usein aivan eri tavalla! Juu käytävä siinä tosiaan on. Ja makuuhuoneet on kaikki lähekkäin olohuoneen vastaisella puolella taloa :).

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   13.9.2013 / 11:04

   Oi kiitos Erja! :)

 5. Elina
  14.6.2014 / 23:38

  Siis hyvänen aika ! En osaa muuta sanoa ! Miten sinulla voikaan olla noin kaunis koti ! Näyttää aivan unelmalta ja sitäkin paremmalta. Henkeäsalpaavan kaunista. Ihan kuin leijuisi pilvissä kun sitä katsoo :) Ja kaikki asiat, joka ikinen aivan samaa tyyliä millainen olisi omassa unelmieni kodissa. Kunpa joku päivä :)

  • 15.6.2014 / 12:26

   Voi apua, mitä tähän osaisi sanoa :). Kiitos vain näin ilahduttavasta kommentistasi Elina. Toivon kovasti, että toiveesi joku päivä toteutuu! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.