Michael Kors -ihanuuteni

 

Ehkä muistattekin viime talvisen Milanon matkamme? Matkalla tuli tehtyä loistohankintoja ja shoppailtua kiintiö täyteen pitkäksi aikaa. Tuolta matkalta sain nimittäin ensimmäiset Outlet-kokemukseni, jotka olivat erittäin positiivisia. Vierailimme sekä FoxTownissa että Serravallessa. FoxTown Outlet -postauksessani kerroin tuosta Sveitsin puolella sijaitsevasta Outletista hieman enemmän, kun taas Serravallea esittelin tarkemmin Serravalle Outlet -postauksessani.
Jos eteeni tulee joskus vielä kolmas Milanon matka, taitaa yksi ehdoton vierailukohde olla juurikin tuo Serravallen Outletkylä – siellä itse tein parhaat löydöt ja mielestäni siellä oli hieman laajempi valikoimakin. Puhumattakaan pikkukylän viihtyisyydestä!

002

Matkalla tekemiäni ostoksiani esittelin Milanon tuliaisia -postauksessani ja nyt reilun puolen vuoden jälkeen voin todeta, että jokainen hankinta osui ihan nappiin. Kaikki ovat olleet tosi ahkerassa käytössä eikä suinkaan vähiten tämä Michael Korsin laukku (joka tuosta tuliaispostauksesta aikoinaan unohtui ja josta olette sittemmin kuvia toivoneet):

031

Laukusta on tainnut tulla eniten käytetyin arkilaukkuni, tykkään kovasti sen ihanan pehmeästä, mutta paksusta nahasta sekä rennosta lookista. Aluksi hieman vierastin laukun kultaista olkahihnaa, mutta nyt olen jo tottunut siihen. Olkahihna majaileekin oikeastaan laukun sisäpuolella, sillä kanniskelen laukkua mieluiten käsivarrella.

013

014

On varmaan aika yleinen ajatus, että laukun (ja muiden asusteiden) metalliosat ovat samaa sävyä käytettyjen korujen kanssa, mutta itse olen tullut toisiin ajatuksiin. Käytän hopeisia koruja, vaikkakin tämän laukun valitsin kultaisilla metalliosilla. Mielestäni ruskea nahka sopii parhaiten yhteen lämpimien, kullanväristen yksityiskohtien kanssa kun taas musta nahka hopeisten. Niinpä olenkin pariin otteeseen harmitellut, kun tuli hankittua se konjakinruskea MICHAEL Michael Korsin Hamilton Continental Wallet hopeisten yksityiskohtien kera. Tosin muunlaisia ei silloin ollut saatavilla enkä olisi tätä ehkä ilman tuota lompakkoa edes oivaltanut… :)

cats

Nyt täällä on muuten niin syksyinen ilma ettei tosikaan! Taivas on harmaa ja vettä sataa oikein urakalla. Tästä ei selviä ilman villasukkia, kynttilöitä ja höyryävää teekuppia! Tunnelmallisia syyshetkiä täällä piipahtaville!

 

Comments

 1. Hanna
  19.9.2013 / 14:09

  Juuri tuollaista yksinkertaista nättiä laukkua olen yrittänyt itselleni etsiä, mutta ei vaan tahdo löytyä sopivaa. Tai löytyyhän niitä vaikka kuinka, mutta niissä sitten hinnatkin on sen verran korkeat etten vain ole raaskinut ostaa, minä kun saatan puolen vuoden kuluttua siihen sitten kyllästyä. Ja minä haluan ehdottomasti mustan, en oikein ole koskaan osannut käyttää ruskeaa.
  Mä niin haaveilen noista Milanon outleteista, luin sillon sinun postauksesi niistä ja myös yhdessä toisessa blogissa oli joku myös niissä käynyt ja voi että toivoisin niihin joskus pääseväni. Yritinkin miehelle ehdottaa, että josko siitä lentopelosta voisi yrittää päästä eroon, hypsoosilla tai jollain, no seurauksena siitä hän näki pari yötä painajaisia että hänet pakotettiin lentokoneeseen. Eli ei siis ainakaan vielä ole tekemässä tuolle pelolle mitään.

  Aika viileä keli on täälläkin ja itsekin join juuri kupin kuumaa teetä niin vähän helpotti vilukin.

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   19.9.2013 / 21:17

   Mullakin on eniten mustia, mutta nyt vaihtelun vuoksi ruskea.
   Hypnotisoijan avulla pelosta pääsee eroon ainakin useaksi vuodeksi, kokemusta on :). Luulisi kyllä, että hän haluaisi itsekin pelosta eroon.

 2. elina
  19.9.2013 / 16:59

  Heippa! Pakko vähän oikaista. Tämä ei varsinaisesti ole Hamilton satchel, sillä se nimi tulee siitä lukosta joka Hamilton mallissa roikkuu :-) Vaikka tämä onkin saman mallinen kuin kyseinen laukku, niin ei tätä virallisesti voi Hamiltoniksi kutsua. Tämähän on vain Outlet-markkinoille suunnattu laukku, eikä löydy siis tavallisesta mallistosta!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   19.9.2013 / 21:18

   Voih :D. Ehkä tuo kertoo, kuinka sokeutunut olen laukun ihanuudesta :D. Hyvä, että oikaisit niin korjaan tekstiin.

 3. Suffeliini
  19.9.2013 / 19:25

  Ihana laukku! Täälläkin haaveillaan MK:n Hamilton laukusta ja olenkin päättänyt että viimeistään kahden vuoden päästä hankin sen jos en aikaisemmin saa sitä hankittua. ;)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   19.9.2013 / 21:19

   Ei muuta kuin haavetta toteuttamaan, vaikka heti! :)

 4. aava
  19.9.2013 / 23:24

  Moikka! Ihana laukku! Saanko kysyä mikä laukun noin hinta outletissa oli? :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   20.9.2013 / 11:36

   Kiitti Aava! Se oli vähän alle 200 euroa.

 5. adelheid
  20.9.2013 / 15:59

  Postauksesi tuli juuri oikeaan aikaan! Varasin viime viikolla lennot Milanoon ja taidanpa lisätä outlet-kierroksen tehtävien asioiden listalle. Itselläni on ollut hieman huonoja kokemuksia outletpaikoista (Gdansk ja Praha, tosin näistä paikoista puuttui ihana Michael Kors), joten taidan kokeille vielä Milanossa outlet onnea ;)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   20.9.2013 / 17:42

   Wau, huippua! Tulin tosi iloiseksi tästä :). Voin kyllä suositella noita, erityisesti Serravallea, josta mm. Michael Korsin liike löytyy. Ihanaa Milanon matkaa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.