Blogikissojen Instagram-viikko

 

Täällä on eräs yökukkuja (enkä tarkoita nyt nuorempaa kissaamme…) herännyt klo 5.40 pirteänä kuin peipponen. Tunnin yritin saada unta, mutta ei. Tuolloin oli vielä niin ihanan pimeää ja teki kyllä kovasti mieli nukkua, peiton uumeniin oli niin kiva kaivautua, mutta unta ei tullut. Taidan sammahtaa tuossa puolenpäivän tienoilla :). Mikä ihme siinä on, että jos olisi pitänyt aikaisin töihin, olisi kellon herättäessä väsyttänyt niiiiiiin paljon, mutta kun ei tarvitsisi herätä, herää oma-alotteisesti jo aamuyöllä niiiiiiin pirteänä että!

Instagramiin on kiva näpsiä kuvia tästä meidän kissakaksikostamme. Tässä muutama otos viime päiviltä: ruokatunti, perjantai-illan päähieronta, yhteispäikkärit sekä haikeus kesän päättymisestä. Yhteispäikkäreillä nuoremman kisun tassut olivat vahingossa ja todellakin epähuomiossa joutuneet tyynyksi: jos vanhempi murmeli moisen olisi huomannut, olisi siitä oitis seurannut sähinää, vaikka hän itse olikin se nauttiva osapuoli :D! Vielä kuuden vuoden jälkeenkin tuon kissakaverin on paras pysytellä tietyn etäisyyden päässä, ainoastaan mami ja muutama muu saa rutistella ja pyöritellä ja halia ja käyttää tyynynä ja minä vain <3.

cats

Kuulun muuten siihen porukkaan, joka kuvaa Instagram-kuvansa kännykällä (vaikka laatu ei päätä huimaakaan), sillä se on mun mielestä siinä koko hommassa vähän niin kuin pointtina…

Seuraavassa kuvanelikossa niin ikään ihania hetkiä viime päiviltä: kun herään päikkäreiltä, löydän kisun tyynyltäni. Hän ei ollut siinä kun nukahdin, mutta oli siinä kun heräsin <3. Nuorempi kisukin tykkää silloin tällöin torkahtaa ihan viereen; hänen tavaramerkkinsä on tuo tassu, joka pidetään kiinni vierellä olevassa, jotta tiedetään, milloin tämä liikkuu… Ja nousee mahdollisesti ruokaa tarjoilemaan..?

cats

Sitten normi-ilta meidän kotona: yksi odottaa selvästi iltalenkkiä takan edustalla, toinen pesee sohvapöydällä turkkiaan, mies yrittää hänen ylitseen katsella telkkaria ja banaaninkuoretkin soman kotoisasti siinä pöydän kulmalla.
Sain kerran hauskan kommentin, jossa lukija kirjoitti ettei pidä kissoista, koska ne ovat niin ärsyttäviä ja laiskojakin. Viimeisen kuvan kohdalla voisin tokaista, etten ymmärrä mitä hän tarkoitti…
Kuvassa perinteinen iltalenkki kissojen kera: 6-vuotias kissaneiti tuumasi, että tiedätkö, olisinkin mieluummin sylissä kuin maassa. Niinpä se joka pysähdyksellä lahkeessa roikkuva oli helpompi kaapata syliin. Puolustukseksi täytyy todeta, että lihansyöjinä kissojen vuorokaudesta noin 16 tunnin kuuluisi kulua unten mailla. Hereilläoloaikaa jää siis vain vaivaiset 8 tuntia, jonka vuoksi joku asiasta tietämätön saattaa pitää heitä ärsyttävinä laiskiaisina. Noiden onnettomien yöunieni jälkeen ottaisin aika mieluusti tuollaisen 16-tuntisen päikkärituokion, höystettynä muutamilla ruokatarjoiluilla :). Kissamaista lauantaita!

 

Comments

 1. sanna
  21.9.2013 / 10:56

  Miten ihania kissoja ja niin kauniisti heistä kirjoitat :) Kissat on <3

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   21.9.2013 / 11:32

   Oi, miten ihanasti sanottu, kiitos! Kissat todellakin on <3 ja enemmänkin :).

 2. 21.9.2013 / 11:25

  Oi, mitä kisukuvia! Ja itse kuulun samaan porukkaan – eli olen sitä mieltä, että Instagram-kuvien juttu on se, että ne on otettu kännykällä ja julkaistaan samantien, kun ne on otettu…

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   21.9.2013 / 11:33

   Nimenomaan! Muuten tuntuu, että koko palveluhan on ihan turha kun vastaavia kuvapalveluita on pilvin pimein… :) Mutta kukin tyylillään toki! Itse ehkä bloggaajana näkee asian toisin, että ne kamerakuvat on muita kanavia varten.

 3. Mg
  21.9.2013 / 11:26

  Grrnau! Täälläkin parhaillaan on kissa kainalossa unilla ja päivähän on vasta alussa.. kuinkahan monet päikkärit keretään vielä ottaa. :)

  Lämpöistä lauantaita teille!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   21.9.2013 / 11:36

   Voi, olipa iloinen yllätys kuulla susta! Oon nimittäin just viime päivinä miettiny, et seuraatkohan blogiani vielä ja olettekohan jo tehneet sen unelmienne häämatkan… :) Vai oliko se vasta tuloillaan..?

   • Mg
    21.9.2013 / 12:04

    Täällä ollaan, jokainen postaus luetaan! :)

    The matka koittaa viikon päästä, iik! Täytyy sanoa, että tulee kyllä sopivaan saumaan irtiotto, kun jotenkin tää syksy tuntuu niin ylitsepääsemättömältä sateineen päivineen, huh.

    Tekee mieli jo vähän suunnitella seuraavaa matkaa, se vois olla kaupunkilomapiipahdus kenties Pariisissa! :)

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
     21.9.2013 / 19:02

     Voi kiva! :)
     Pariisi on ihana kaupunkilomakohde, suosittelen. Ja oikein ikimuistoista häämatkaa, jos ei sitä ennen enää ”puheissa” olla! :)

 4. 21.9.2013 / 13:09

  Kiitos ihanasta piristyksestä. Itselläkin toinen kuorsauskehrää tossa jalan päällä. Jumissa koneen ääressä, kun ei oikein henno herättääkään…..

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   21.9.2013 / 19:05

   Ole hyvä! Ihana kuulla, että piristi. Nukkuvaa/nautiskelevaa kissaa ei kyllä huvita mennä siirtämään :).

 5. Pilvi
  21.9.2013 / 13:37

  <3

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   21.9.2013 / 19:02

   :)

 6. Minna
  21.9.2013 / 16:02

  OIJJOIJ mitä nöpösiä <3 t.kahden kisun ja koiran emäntä :))

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   21.9.2013 / 19:03

   Heh, kiitti kivasta kommentista Minna :)

 7. Pesunalle
  21.9.2013 / 18:34

  Olet aiheuttanut näillä kissakuvillasi kauhean kissakuumeen minulla! :D Onneksi saa silitellä naapurin kissoja, mutta se ei ihan ole sama asia… :D

  Hyvää viikonloppua! :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   21.9.2013 / 19:04

   Hieno homma! :D
   Ehkä joulupukki kuulee tämän..? ;)
   Kiitti samoin!

 8. rags
  21.9.2013 / 19:25

  Suloiset blogi-kissat! <3

  Rupesi naurattamaan tuo kommentti, ettei pida kissoista, kun ne ovat niin arsyttavia ja laiskoja. :-D People who love cats have big hearts. ;-)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   22.9.2013 / 10:46

   Indeed! Mutta ehkä ihminen, joka on tuota mieltä kissoista, on vaan kateellinen niille..? ;)

 9. Elisa
  23.9.2013 / 09:27

  Ihania kisuja! Teidän kissojen ruokintapaikan ratkaisu vaikuttaa todella kätevältä ja hienolta, mutta missä pidät kissojen vesikuppia? Se ei kai voi olla tuolla suljettavassa sokkelilaatikossa? Kissanomistajana tässä suunnittelen keittiöremonttia…

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   23.9.2013 / 13:14

   Vesikuppi on ihan tuolla samassa laatikossa. Laatikko suljetaan vain silloin, kun hääräämme keittiössä ja se on tiellä, muuten kissoilla on sinne vapaa pääsy koko ajan :). Tosin harvemmin juovat vettä vesikupista, parempia paikkoja ovat altaat ja suihkun lattia ja mikä milloinkin :D

 10. Niina ja 4kisua
  24.9.2013 / 19:38

  Ja taas täällä tykättiin kovasti kisu kuvista ;) Hassut tilanteet tulee kisuille niin nopeasti että kuva pitää ottaa äkkiä ja useimmin ulottuvilla on vain kännykkä ja sillä sitten räppästä kuva nopeasti. Juuri otin kuvan kun kisuni meni rentoutumaan pitkää pituuttaan stereoiden päälle ;D Hassu !

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   25.9.2013 / 10:04

   Kiva! Stereoiden päälle :D. On ne hassukaisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.