Muutama kuva Milanosta

 

Ciao tutti! Olen kyllä sitä mieltä, että aina on aikaa pienelle matka(ja joulu-)haaveilulle vai mitä?
Ensimmäisenä on kuitenkin ihan pakko hihkaista, että hyvät Pinterest-seuraajani, olette varmaan innoissanne pienimuotoisesta joulupinnailusta(-pommituksesta) tuossa aamutuimaan, näin syyskuussa..? :D

Mutta nyt näin viikon alkajaisiksi (jotta saan joulujuttujen rinnalle hieman muutakin ajateltavaa…) hieman matkafiilistelyä, selailin nimittäin vanhoja matkakuviani ja jumiuduin niissä etenkin Milanoon. Niinpä palaamme nyt hetkeksi viime helmi-maaliskuuhun, jolloin lomailin siellä muutaman päivän.

034

cats

Joka-aamuinen tapa oli hypätä aivan hotellimme viereiseltä metropysäkiltä metroon ja suunnata Duomolle.

097

042

Jos joku haluaa matkafiilistellä hieman enemmänkin tai suunnittelee kenties matkaa Milanoon (suosittelen!), niin linkitän tähän muutaman vanhemmankin Milano-postaukseni:
Upeaa ja vaikuttavaa Duomoa näkyy lukuisten kuvien muodossa postauksessani Milanon sydämessä. Ja vähän lisää Duomoa sekä Piazza del Duomoa kuvasin Piazzalta Galleriaan -postaukseeni, jossa nimensä mukaisesti kurkistetaan myöskin Galleria Vittorio Emanuele II:n uumeniin.

085

cats

091

141

Tämän kahvila-ravintolan kuvasin ihan sen vuoksi, etten enää erehtyisi sinne menemään…

166

168

Café Olimpia, jonne istahdimme haukkaamaan jotain ennen kuin suuntasimme Sveitsin puolella sijaitsevaan FoxTown Outletiin. Mies sai joten kuten syötyä ruokansa, mutta omani jäi lautaselle eli ei suosituksia tälle paikalle. Harvemmin näin päin, onneksi!

cats

Milanossa vieraillessa kannattaa ehdottomasti piipahtaa myös Duomon huipulla, sieltä on huikeat Korkealla Milanon sydämessä -postauksen kaltaiset maisemat!

285

Tämän kuvan kohdalla en voinut olla miettimättä, miltäköhän tämän upean tavaratalon joululook mahtaa näyttää… Onko joku teistä nähnyt? Itse kun olen käynyt Milanossa vain kevättalvella sekä loppusyksystä, en ole moista näkyä päässyt ihastelemaan…

338

239

372

373

Duomolta johtaa suora tie tämän linnoituksen luokse; kyseessä on Castello Sforzesco, jonka edessä tuo kiva suihkulähde sijaitsee.

208

Piazza del Duomoa pimeällä:

404

410

425

Oi Milano, pääsisinpä sinne vielä jonain päivänä kolmannen kerran!

 

Comments

 1. 23.9.2013 / 15:26

  Upean näköinen paikka! Voi kun oliskin kiva tuonne joskus päästä! :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   24.9.2013 / 09:38

   Se kyllä on! Toivottavasti jonain päivänä pääset :).

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   24.9.2013 / 09:41

   Suosittelen kyllä lämpimästi! Milano tosin ei ole ollenkaan tyypillinen Italian kohde, mutta muuten vain tosi kiva kaupunki. Kiitos paljon Tiia haasteesta! Toteutan ehdottomasti, sekoitin tämän haasteen aluksi toiseen :D.

 2. Jonna
  23.9.2013 / 22:18

  Tämäpä tuli juuri sopivaan väliin, itselläni on edessä milanon reissu kuukauden päästä! Vaikuttaa kyllä ihanalta paikalta :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   24.9.2013 / 09:43

   Mahtavaa! Oikein mukavaa matkaa :). Tuuhan sitten kertomaan, joko siellä näkyi joulujuttuja! Itse olin ensimmäistä kertaa Milanossa lähes parisen viikkoa lokakuun lopussa ja silloin ei muistaakseni vielä joulua näkynyt…

 3. adelheid
  25.9.2013 / 12:37

  Italiassa joulukoristelu alkaa melko myöhään. Muistaakseni 8.12 vietetään pyhän Giorgon päivää ja vasta tämän jälkeen joulukoristelut alkavat todenteolla. Olin viime vuonna 1-6.12 Italiassa ja koristelu oli vielä melko hillittyä. Tosin Duomon läheisyydessä oli iso kuusi

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   25.9.2013 / 12:49

   No näin minäkin sen sitten päättelin, koska kerran olin siellä ihan lokakuun lopussa enkä muista nähneeni mitään jouluun viittaavaakaan… Täällähän on silloin ihan täysi joulutohina kaupoissa :).

 4. adelheid
  9.11.2013 / 12:55

  Palasin juuri Milanosta. Kiitos vinkistä Serravalle outlet oli todella positiivinen kokemus! Itselläni on ollut aiemmin huonoja kokemuksia outlet-kylien suhteen, mutta tämä kokemus muuttaa kyllä näkemystäni. Mukaan tarttui mm. kaksi Michael Korssin iiiiihanaa nahkalaukkua! Voi kun sinne pääsi useammin ;)

  • 9.11.2013 / 18:32

   Mahtava kuulla! Itsekin tykkäsin tuosta outlet-kylästä kovasti, voisin helposti vierailla siellä uudestaankin :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.