Valkoinen tiiliunelma

 

Viikonloppu alkoi tunnelmallisilla Parvi-kuvilla ja päättyy kuvilla kodikkaasta asunnosta, jossa on käytetty viehättävästi valkoista pintaa sekä punaista tiiltä:

SFDF5D6F0B6ADC742B88F88094D5642F60E_1024x

cats

Huomaa hienosti hyötykäytetty tila portaiden alla!

cats

Täällä on tänään ollut melkoisen tapahtumarikas ja hieman turhankin jännittävä päivä, josta tulen kertomaan teille hieman enemmän huomenna tai ylihuomenna… Nyt kuitenkin reilusti lepoa ja aamulla levänneenä uuteen päivään ja viikkoon!

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

 

Comments

 1. 30.9.2013 / 07:50

  Tiiliseinä on niin elävä ja persoonallinen. Se luo asuntoon sellaista ihanaa rustiikkisuutta. Vaatii vaan mielestäni tilaa ympärilleen. Kivaa viikkoa :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   30.9.2013 / 11:10

   Elävä onkin hyvä sana kuvaamaan sitä! Kiitos Erja, kivaa viikkoa sinnekin suuntaan! :)

 2. 30.9.2013 / 12:56

  Tiiliseinä on kyllä upea! Punatiili ja tuo musta rautainen kaide on ihan napakymppi-yhdistelmä! Mä olen niin haksahtanut tuohon tiileen, että sitä on tulossa meille ensi kesän rempan yhteydessä. Tuollaista aitoa seinää on tietty vähän vaikea jäljitellä, mutta verhoilukivillä saa ihmeitä aikaan.

  Mukavaa päivää! :)

 3. Hanna
  30.9.2013 / 21:06

  Nuo portaiden alla olevat säilytystilat ovat kyllä niin hyvä keksintö, itse voisin kuvitella tekeväni tuolalisen jos olisi portaat enkä haluaisi avoimia portaita. Tuollainen tiiliseinä onkin kaunis, mutta iso punatiilitakka ei ole kaunis näky ja mun seuraava projekti tapetoinnin jälkeen on tuon meidän takkahirvityksen maalaaminen valkoiseksi. Mies kun ei suostu purkamaan koko höskää ja laittamaan uutta takkaa vielä, joten muutetaan väriä siksi aikaa, että joskus saadaan uusi takka.

 4. 2.10.2013 / 00:54

  oi olispa mun koti tollanen!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.