Venetsialaisten tunnelmia

 

Nyt kuukauden takaisiin tunnelmiin, jolloin oli hieman lämpimämpää, sillä ups, meinasin unohtaa siirtää tämän vuoden venetsialaisten kuvamuistot blogiin! Kaikki tällaisetkin täytyy tänne tallettaa, sillä tänne niitä on mukava joskus aina palata katsomaan… Esim. kahden vuoden takaisia venetsialaisia voi palata muistelemaan Venetsialaisten viettoa -postaukseni äärelle.

018

020

Kotona en juurikaan jaksanut tänä venetsialaisviikonloppuna ulkotulia ym. laitella, sillä perjantai-iltana tunsin kuumeen alkavan nousta. Lauantainakin oli vielä vähän lämpöä, mutta neljän seinän sisällä oleminen alkoi sen verran tympiä, että päätimme lähteä ihastelemaan kaupungin venetsialaisjuhlintaa.

Suuntasimme ensimmäisenä Meripuistoon, jossa saimme ihastella illan ensimmäistä ilotulitusta. Kuvasin siellä myös upeaa auringonlaskua; kuvia nähtävillä Lauantai-illan auringonlasku -postauksessani.

022

Ilotulitus starttasi juuri kun venetsialaisillan soihturisteily starttasi.

025

039

064

090

Meripuiston jälkeen suuntasimme rantatietä pitkin Hickarön suuntaan; tuon tien varresta löytää aina upeimmat venetsialaistulet, niin tälläkin kertaa. Jätimme auton parkkiin ja kävelimme tietä pitkin rannikon valoshowta ihastellen. Ei ihme, että juhlaa kutsutaan veden, tulen ja valon juhlaksi.

104

108

133

139

136

Hickarön suunnalta lähdimme kohti kaupungin keskustaa – torille, joka olikin täynnä venetsialaisjuhlijoita. Halusin ehdottomasti kuulla livenä Sini Sabotagen Levikset repee ja etukäteen ajattelin, että torilla taitaa lisäkseni olla vain teinejä muutama sata, mutta kyllähän siellä oli monen ikäistä ja niinpä tällainen kolmekymppinen pariskuntakin sulautui joukkoon vallan mainiosti :D.

050

Tunnelmallista lauantai-iltaa! 

 

Comments

 1. Rags
  30.9.2013 / 10:33

  Ihanan tunnelmallista ja ennen kaikkea rauhallista! Taalla kaikki rantakohteet ovat niin kaupallisia…

  Mukavaa viikkoa! :-)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   30.9.2013 / 11:10

   Sellaista juuri olikin! Kiitos, mukavaa viikkoa sinullekin :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.