Onnellisena kotona

 

Hei ihanat blogimaailmalaiset! 
Takana 15 tunnin matkustaminen taksilla, lentokoneella (parillakin sellaisella) ja taas taksilla… Niin ja pyörätuolia ja kyynärsauvoja ei tietenkään sovi unohtaa :). Ikimuistoinen kotimatka, voin kyllä sanoa. Ennen kotiosoitetta piipahdimme vielä päivystyksessä, jossa kirurgi tutki jalkani todella tarkkaan ja huolellisesti. Sanoi lopulta, että aika lailla 100 % varmuudella voidaan sulkea murtumat pois. Aamulla kuitenkin vielä jatkotutkimuksiin, mutta mikä helpotus jo tuokin! Kipsitkin ovat nyt mennyttä.
Ihanat vanhempani hoitivat rakkaat kissamme lomamme ajan ja hemmottelivat heitä yllin kyllin, olivat täyttäneet jääkaapin meille valmiiksi ja hankkineet pyörätuolin mua odottamaan. Miehen vanhemmat olivat nikkaroineet portaillemme rampin, jotta potilas pääsee turvallisesti kotiin. Olemme kyllä niin onnekkaita ja kiitollisia. Tuntuu, että kipukin on jo vähentynyt, kun pääsi koko perheen pariin <3. Myöskin vanhempi kisuneitinen, joka yleensä erossaolon jälkeen mamille jonkin aikaa kiukuttelee, tuli suosiolla syliin ja kehräsi voimakkaasti <3.

Niin, viikon aurinkolomamme Mallorcalla kääntyi hieman erilaiseksi kuin olimme suunnitelleet, jo kolmantena lomapäivänä. Sellaistahan tämä elämä on, koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu ja asiat voivat muuttua jo sekunnissa. En harmittele jossain mittakaavassa mahdollisesti pilalle mennyttä lomaamme, sillä sain tilalle aivan valtavasti erilaisia ja yllättäviä kokemuksia. Sain myös satoja kertoja nauraa mahani kipeäksi. Erilaisia matkamuistoja, mutta ei yhtään merkityksettömämpiä kuin aiemmatkaan. Huumoriastiakin täyttyi heti eilisen aikana, kun vihdoin saimme tietää, milloin tulemme pääsemään kotiin. Paluulentotietoja odotellessa olo kävi nimittäin välillä kovin epätoivoiseksi ja -uskoiseksi, mutta kun tieto tuli, alkoi taas helpottaa.

Tämän kuvan nappasin iltapäivällä Helsinki-Vantaalla, kun odottelimme jatkolentoa. Miten osasinkin ennen matkaa valita tuon kynsilakan ihan sävysävyyn siteiden raitojen kanssa :D.

cats-crop

Viikon loma venyi tosiaan kymmenen päivän mittaiseksi, sillä tarvitsin koneessa kaksi paikkaa (toisen jaloilleni, sillä vakuutusyhtiön lääkäri ei antanut lupaa lentää jalat koneen lattialla), joten kesti hetken, että vakuutusyhtiö sai lennot järjestymään. Aivan täydellistä toimintaa vakuutusyhtiöltä, en voi kuin kiitellä. Niin yksityiskohtaista ja harkittua, esim. kyynärsauvatkin minulle toimitettiin hotellille sairaalasta taksilla! Vakuutusyhtiön suomalaislääkäriltä sain puolestaan aivan mahtavia ja perinpohjaisia neuvoja, joita espanjalaislääkärit eivät huomanneet mainita. Ei koskaan, ei koskaan kannata matkustaa minnekään ilman matkavakuutusta! Melkoisessa pulassa olisimme ilman sitä olleet, ei uskalla edes ajatella.

Mutta nyt iltapesulle ja omaan sänkyyn, mahtavuutta! Vieläkin hytisyttää: jalkani kipsattiin +30 asteessa, joten sanomattakin selvää, ettei siellä sukkaa välissä ollut. Paljaita varpaita hiukan paleli koneesta ulos tultaessa eikä villasukka mahtunut kipsin päälle, hrrrrr… Nyt lämmittelemään – öitä!
P.S. Moon niiiiiiin onnellinen kotihiiri!

 

Comments

 1. Pilvi
  6.10.2013 / 23:06

  Oi, paranemisia! Ihanaa että olet kuitenkin iloisella mielellä :). Ilmeisesti puolisollekin korvattiin lisäpäivät matkavakuutuksesta? Nyt kisut nilkkoihin lämmittämään :).

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 19:28

   Kiva oli päästä kotiin!! Kyllä, hänenkin kotimatkansa ja lisäyöt korvattiin täysin, en olisi yksin kotiin selvinnyt, joten olisivat joutuneet palkkaamaan hoitajan.

 2. 6.10.2013 / 23:15

  Huh, mahtoi tosiaan olla ikimuistoinen reissu! Oma koti kullan kallis :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 19:28

   Todellakin! Ei ihan heti unohdu :).

 3. 6.10.2013 / 23:31

  Ihanaa, kun paasitte onnellisesti kotiin. Nyt annat kisujen hellia ja hoitaa. <3

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 19:29

   Niinpä. Vanhempi kisu vaistoaa, ettei kaikki ole hyvin. Kyhjöttää kyljessä päivät ja yöt, mun pieni rakas <3.

 4. Heidi
  6.10.2013 / 23:36

  On sulla ollut melkonen matka! Onneksi kaikki ainakin luetusta päätellen sujui hyvin vaikkakin lentoa jouduitte vähän odotteleen, mut ei onneksi sen pidempään. Nyt vaan rauhallisesti ja ilmoittele taas pian kuulumisia! :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 19:30

   Kyllähän siellä vähän koti-ikävä tässä tilassa vaivasi, mutta hienosti asiat järjestyivät. Kiva kuulla susta Heidi :).

 5. 6.10.2013 / 23:45

  No huh! Olihan sulla (teillä) varsinainen kokemus! Mä jotenkin ihan ajattelin, että tää tapahtu Suomessa… no ehkä mä en vaan taas ole ihan messissä. ;) Mut hyvää palvelua olette kyllä saaneet ja samoin kotona läheiset on olleet hienosti avuksi. Voisi melkein sanoa, että kyllä sun kelpaa. :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 19:31

   Älä muuta sano! Ei ihme, että ajattelit tapahtuneen Suomessa – tässähän vasta Mallorcan mainitsin :). Kyllä, apua on saatavilla <3.

 6. Tipi
  7.10.2013 / 08:02

  Ohoh! Jopas oli lomakokemus. Voin vain kuvitella sitä epätietoisuuden ja harmin määrää mikä kaukana kotona tällaisen vahingon sattuessa valtaa mieltä.
  Loppu hyvin ja olet kotona! Siltä osin ei hyvin, että kinttu on räks.
  Toivon nopeaa parantumista ja sitä tassuterapiaakin raitapöksyiltä, kun nyt kotiin vihdoin pääsitte. :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 19:32

   Todellakin loppu hyvin, toivotaan nyt vielä pikaista paranemista :). Ihana oli saada kisutkin syliin <3.

 7. 7.10.2013 / 09:19

  Voi Satu. <3
  Mä lähetän täältä paljon virtuaalihaleja ja paranemisia.
  Tiedän mitä tuo tuska on…
  Mutta onneksi olette nyt kotona kisujen luona. :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 19:32

   Kiitos paljon, niitä tarvitaan! <3

 8. Niina ja 4kisua
  7.10.2013 / 09:53

  Kyllä kotona parantuu ainakin 100 kertaa nopeammin :)Ja kisumisuilta lisää paranemis terapiaa :)
  Mun ei tarvitse olla kuin yksi yö poissa niin jo kisulauma muistuttaa siitä ja mua ei päästetä silmistä ja otetaan vahinko takaisin ;D

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 19:33

   Näin uskon minäkin. Pääsis tästä hedarista eroon ni ois jo vähän parempi olo…

 9. 7.10.2013 / 11:17

  Ihana asenne sulla, vaikka odotettu loma menikin osittain pipariksi. Tuosta pitäisi ottaa mallia :) Parempaa onnea ensi kertaan ja hyviä vointeja sinne :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 19:34

   Jep, kyllähän tässä vois itsesäälissäkin rypeä, mutta ei sillä pitkälle pötki :). Kuten äitinikin heti asiasta kuultuaan sanoi: matkoja tulee aina uusia, terveys ennen kaikkea! Kiitos paljon sulle.

 10. 9.10.2013 / 08:54

  Ou nou, oli sulla kyllä melkoisen ikimuistoinen matka! Mutta hienoa että jalkojen suhteen alkaa näyttää jo valoisammalta! Pikaista paranemista <3
  Ja matkavakuutus on kyllä ihan ehdoton! Mä 5 vuotta sitten kanarialla sairastuin vatsatautiin ja jouduin sairaalaan ja jouduin jäämäänkin yksin sinne muun perheen lähtiessä Suomeen. Itkuhan siinä tuli, mutta älyttömän hienosti vakuutusyhtiö kyllä hoiti mut kotiin sieltä :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   9.10.2013 / 18:19

   Vasemman jalan kanssa pärjää jo mainiosti, oikea edelleen kipuilee ja mietityttää…
   Voi tuo ois niin kurjaa, jäädä yksin hoitoon ku muut lähtee jo kotiin :(.

 11. Outi
  17.9.2014 / 22:32

  Mistä sulla oli tuo hyvin toiminut matkavakuutus?

  Outi

  • 18.9.2014 / 08:54

   Heippa Outi! Nordean Mastercard Gold -korttiin kuuluu ulkomaan matkavakuutus. Riittää, kun yhdellä perheenjäsenellä on kortti: se vakuuttaa koko perheen matkan! Vakuutusyhtiön nimeä en nyt tähän hätään muista, mutta päivystyspiste sijaitsi Tanskassa (sai myös suomalaista palvelua). Aivan huippu kaikin puolin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.