Kuparinen pilkahdus olohuoneessa

 

Tykästyin jokin aika sitten Kertun blogissa näkemääni kuparinväriseen kynttilälyhtyyn ja niinpä samanmoinen oli kotiutettava meillekin jokin aika sitten. Näitä kynttilälyhtyjä myydään Anttilassa ja kuparinsävyisten lisäksi vaihtoehtoina olivat sekä hopean- että kullansävyinen. Kauan mietin kullan- ja kuparinvärin välillä, mutta päädyin sitten tähän ja hyvä niin!

013

019

014

Tänään mulla on ollut täysin kotipäivä, eilinen menikin lähes kokonaisuudessaan tutkimuksissa. Seuraava lääkäripäivä on torstai eli tutkimukset jatkuvat edelleen. Olen nukkunut tänään lähes koko päivän, mistä tätä unta riittää… Kamala päänsärkykin jatkunut jo yli vuorokauden eli olossa ei kovinkaan ole kehumista ja mm. näiden syiden vuoksi en kykene koneella istumaan/blogia päivittämään. Oloa ei yhtään auta miehen ylipitkät työpäivät heti näin loman jälkeen, mutta onneksi äiti on päässyt avukseni. En tiedä miten selviäisin yksin, olo on kyllä niin avuton ja oma avuttomuus turhauttaa välillä perusteellisesti. Toivotaan, että mulla ois loppuviikosta jo parempia uutisia; tähän asti ollut melkoista ylä- ja alamäkeä…
Niin tutuksi on käynyt tämä olohuone taas, että pyörätuoli tuossa vieressä mustaturkooseine väreineen tuntuu täysin istuvan sisustukseemme :D. Yritän huomenna kaivaa jostain matkalaukkujen uumenista kameran piuhan, jotta saan matkakuvia koneelle. Sitten pikkuhiljaa luvassa jonkinmoisia matkakuvia, lähinnä pyörätuoliperspektiivistä ;).

 

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  8.10.2013 / 20:05

  Nätti kynttilälyhty. Mulla avolyhtyjen käyttö tosi vähissä, minkäs muunkaan kuin kisujen takia ;) Ja sen harvan kerran kun niitä käytän ne on pidettävä lähes katon rajassa.
  Tiedän niin tunteesi tuosta sairastamisen aiheuttamasta turhautumisesta/avuttomuuden tunteesta :( Itsellä ollut viimeiset 2v niin takkuista terveyden kanssa, mutta silti yritän tsempata itseäni että ei tämä ainaisesti jatku :)
  Hurjasti tsemppiä sulle ja joskus vielä toivottavasti naureskelet tapahtuneelle :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 20:28

   Voi ihana Niina, toivon sydämeni pohjasta sulle takutonta terveyttä jatkoon! <3
   Tiedostan kyllä koko ajan, että en sais valittaa, asiat vois olla paljon huonomminkin, mutta välillä vain iskee turhautuminen ja tekis mieli vetää pienet itkupotkuraivarit (tosin voisin potkia vain toisella jalalla...). Ihmisiähän tässä kuitenkin vain ollaan. Naurua on riittänyt kyllä jo tässä reilun viikonkin aikana ihan kyyneleihin asti, mutta välillä tulee näitä pieniä kuoppia :).

 2. 8.10.2013 / 20:20

  Kupari on ihanaa, tuo lyhty sopis Hyypiöläänkin.
  Hitto, loma blogistaniasta ja heti on tapahtunut jotain ikävää. En ollut kuullutkaan ikävästä tapaturmastasi, voi kamala kuinka ikävästi on käynytkään!
  Nyt toivot todellakin nopeaa toipumista ja että jalkasi tulisivat kuntoon, tuskan kanssa ei ole kiva elää :)
  Paljon paranemishaleja ja pusuja, onneksi naiset on rautaa!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.10.2013 / 20:31

   Voi Outi, oot niin sydämellinen aina. Kiitos niin paljon kivasta ja kannustavasta viestistäsi <3. Toinen jalka on onneksi jo huomattavasti parempi, mutta toisen kohtalo vielä epäselvä... Kiitos sulle vielä :).

 3. H/ A Place to call Home
  8.10.2013 / 20:43

  Tsemppiä ja jaksamista toimettomuuden keskelle! <3

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   9.10.2013 / 18:16

   Kiitos! <3

 4. Äippä
  8.10.2013 / 20:50

  Onpa kaunis lämmin valo kuparisessa lyhdyssä. En tiedä mitä sanoisin, mutta koita jaksaa! Tietysti saat valittaa ja purnata, se kuuluu asiaan ja helpottaa, ja pitäähän itseäkin sääliä :)) On sulla kyllä hyvää huumoriakin, pyörätuolin sävystä toisella jalalla potkimiseen – ihanaa.. kyllä se siitä, olen niin hengessä mukana :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   9.10.2013 / 18:17

   Joo pieni valituskohtaus silloin tällöin kyllä hieman auttaa :).
   Huumorilla on kyllä vedetty ainakin 96 %, se on hyvä keino! Kiitos kovasti hengessä mukana olemisesta :).

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   9.10.2013 / 18:18

   Niin ja mieskin tuumasi pyörätuolista, että se istuu tänne jo niin hyvin että vois oikeastaan jäädä meille. Siirretään se kuulemma ikkunanurkkaukseen varatuoliksi ja että se tois tänne sellaista tehdastyyliä :D

 5. Aikku
  9.10.2013 / 10:07

  Ihana lyhty! Kelpais mullekin :) Ymmärrän turhautumisesi (itellä 2 viikkoa keuhkoputkentulehdusta ja kamalaa yskimistä takana –>toinen turhautunut), mutta kyllä siitä ajan myötä paranee… Ja kisut on hyviä hoitajia <3 Ihana, jos jaksat laittaa lomakuvia! Meillä on maanantaina lähtö Espanjaan :) Jaksuja sulle ja hirrrmusesti terkkuja ihanille raitapöksyille!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   9.10.2013 / 18:21

   Lomakuvia tulossa viimeistään viikonloppuna, jos en huomenna ehdi, koska huomenna on todella hektinen päivä ja kuluu varmaan kokonaisuudessaan sairaalassa. Pikaista paranemista sulle! <3
   Katsohan uusimmasta postauksesta, millainen mun pienin hoitajani on ;).

   • Aikku
    9.10.2013 / 21:43

    Hah! Mähän katsoin… ja repesin!!! :) :) :) Se ekan kuvan ilme…

 6. Pirjo
  9.10.2013 / 13:37

  No voi rähmä, kuinka on päässyt käymään. Olet sinä silti sitkeä sissi. Ota iisisti ja nauti kynttilän rauhoittavasta valosta. Minkä kokoinen tuo uusi kuparinen ihanuutesi muuten on?

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   9.10.2013 / 18:23

   Voi kiitos, kiva kuulla jos musta välittyy sitkeyttä :). Se näyttäis olevan vähän alle 10 cm korkea.

 7. 9.10.2013 / 17:53

  Kupari on tosi kaunis teillä valkoista vasten :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   9.10.2013 / 18:23

   Kiitos, mustakin sopii kivasti tänne ja tuo lämpöä :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.