Kerron sulle salaisuuden…

 

Reilun kolmen blogivuoden aikana olen ehtinyt saamaan monenlaisia kommentteja, kurkistin lukumääränkin ja niitä näyttää olevan reilusti yli 30 000 kappaletta. Arvostan kommenttejanne todella korkealle ja ne ovatkin suuressa motivointiroolissa tässä koko bloggaamisessa. Näiden vuosien aikana muutama kommentti on syöpynyt niin syvälle mieleeni, etten unohda niitä koskaan. Yksi tällainen kommentti on Hansulin minulle vuonna 2011 jättämä. En tiedä, onko Hansuli enää siellä taustalla, mutta jotenkin tämä kommentti oli niin hyväntahtoinen ja sydämellinen, että se teki minuun vaikutuksen ja jäi mieleeni näinkin pitkäksi aikaa. Kommentti kuului näin:

Tunnut suhtautuvan noihin ihaniin kissakavereihisi aika äidillisesti, joten toivottavasti saat ehkä (jos siis haluatte) jonain päivänä myös ihmislapsia :).

 

f25d00815e0af58f899d9fb1ecde6-orig-crop

Kuten ehkä tiedättekin, olen vahvasti tunneihminen ja tunneihmisen on joskus vaikea pitää jotain asiaa vain omana salaisuutenaan. Jos asia on iloinen, tekisi mieli hihkua ja hyppiä ja pomppia ja ilosta itkien kertoa se mahdollisimman monelle. Jos asia on surullinen, senkin haluaa kertoa ja jakaa, mutta eri tunteiden sävyttämänä. Mulla on ollut tästä sellainen hassu ajatus, että mitä useampi asiasta tietää, sitä varmemmin jotain menee pieleen… Mutta eihän se asia noin ole ja jos jotain ikävää sattuu, ei se ole meidän käsissämme. Niinpä ajattelin, että nyt tänä myrskyisenä sunnuntaina on sopiva hetki jakaa tämä asia teidän kanssanne (ennen kuin lipsautan sen jossain postauksessa, huh että on ollut haastavia viikkoja! :D).

Muita samassa tilanteessa olevia, kenties jopa samassa vaiheessa odotusta?

Onnellisina ja kiitollisina me kaksi sekä aavistuksen kauhistuneet kissat :).

 

Comments

 1. 14.10.2013 / 18:44

  Ihanaa! Onneksi olkoon koko perheelle! Ihanaa odotuksen aikaa. ^^ Meillä vielä odotellaan ja yritetään josko saataisiin itsekin joskus yhtä iloisia uutisia. :)

 2. 14.10.2013 / 19:10

  Oi miten mahtavia uutisia! <3 miten kummassa minullakin oli tälläinen kutina vatsanpohjalla, että teiltä saattaisi kuulua tälläisiä uutisia!

  Isot onnentoivotusrutistukset! <3

 3. Jen
  14.10.2013 / 19:46

  Oikein paljon onnea! :) Minäkin olen pitänyt hiljaiseloa vähän samasta syystä ;) Meille syntyi viime kuussa pienokainen ja se on onnistunut saamaan tämän äidin aikataulun niin täyteen etten ole pariin viikkoon ehtinyt blogissasi käymään. Ohimennen aina luen facebookista, että missä mennään. Nyt koitan kuitenkin tehdä parannuksen, kun tuntuu päivärytmikin löytyneen pienokaisen kanssa. :)

  • Jen
   14.10.2013 / 22:38

   Täytynee tähän vielä lisätä, että olen kans odotellut moisia uutisia kesästä lähtien. Jotenkin arvasin silloin, että teille myös on tulossa perheenlisäystä :)

   • 15.10.2013 / 08:48

    Jaa niinkö! Hehkuttelin siinä kesän aikoihin muitakin onnistuneita asioita (tästähän tiedetty vasta loppukesästä), joten joku oli luullut niitä hehkutuksia vauvaan liittyviksi :).

 4. 14.10.2013 / 20:32

  Ihania uutisia! Paljon onnea odotukseen! <3

 5. - Suvi
  14.10.2013 / 22:57

  Ei oo totta, tänään luen jo toistamiseen vauvauutisia suosikkiblogeistani, ONNEA HURJASTI! Yritähän nauttia raskaudestasi kaiken keskellä!

  • 15.10.2013 / 08:50

   :) Kiitos Suvi! Saanko udella, mikä tuo toinen blogi on..? Olisi kiva seurata toista samassa tilanteessa olevaa :).

   • - Suvi
    15.10.2013 / 11:39

    Blogi on Xenia’s day :) eiköhän noita mammablogeja löydy aika paljonkin!;) onnea vielä teille!

    • 15.10.2013 / 11:49

     Ok, kiitos tiedosta! Jotenkin enemmän kiinnostaa lukea jonkun ennestään tutun bloggaajan blogia ja sellaista, joka ei ole ihan pelkästään mammablogi :).

 6. Tina
  15.10.2013 / 01:29

  Eikä, ihanaa! Tulin katsomaan miten olet toipunut onnettomuudestasi, mutta täällähän olikin vallan positiivisia juttuja meneillään. Joten onnea kovasti tuleville vanhemmille! :) ps. Lastenhuoneen sisustusjuttuja odotellessa…. :)

  • 15.10.2013 / 08:52

   Kiitos Tina! Täällä tuli paranemisen suhteen eilen hieman takapakkia kovempien kipujen muodossa, mutta eiköhän tämä tästä :).

 7. Rita
  15.10.2013 / 08:00

  Oi, ihana uutinen ja onnea oikein sylin täydeltä <3 Hyvin kaikki menee ja kissatkin varmasti tottuvat pienokaiseen :)

 8. Maru
  15.10.2013 / 09:39

  Ihania uutisia, kaikkea hyvää odotukseen!! <3 jännittävää aikaa:) Olen jo pidempään blogisi parissa viihtynyt. Eikä ainakaan vähiten kissajuttujen ansiosta:D Olen itse 32-vuotias ja vauvauteluita alkaa tulla ahdistavuuteen saakka. Sosiaalinen paine on kamalaa, yritti siitä olla välittämättä tai ei. Kysyisin sinulta, oletko lähempänä 3- vai 4- kymppiä? Meillä ei vielä vauvahaaveita, vaikka olen jo näin VANHA…. :-/ Kissojen ja koiran hoivailu riittänyt tähän asti:)

  • 15.10.2013 / 11:51

   Voi kiitos Maru! Voi että ne utelut on rasittavia, en ymmärrä miksi niitä täytyy esittää… En tiedä, tuntuuko se kenestäkään mukavalta niitä kuulla/saada, huoh… Ja monien ihmisten on vaikea ymmärtää sitäkin, että kaikki ei välttämättä halua lapsia ja se on aivan yhtä hyväksyttävää kuin haluta niitä. Jokaisen oma henkilökohtainen päätös, sosiaaliset paineet on kyllä buuuuuuuuuuuuuuuu!!!

 9. Annastiina
  15.10.2013 / 10:02

  Onnea, onnea teille! Oman lapsen saaminen on Luojan lahjoista suurin! :)

 10. Maru
  15.10.2013 / 10:16

  Jatkoa edelliseen… Pöhkö kysyy ensin ja yrittää selvittää itse vasta sitten..:D olet siis samaa ikäluokkaa. Ihanaa syksyn jatkoa teille!:)

 11. PipSa
  15.10.2013 / 11:40

  Oikeen paljon onnea!

  En ole pitkään aikaan kommentoinut mitään, vaikka silloin tällöin tulee luettua blogiasi. Mutta nyt piti kyllä onnitella, sillä täällä on myös yksi samassa tilassa oleva :) Meillä tosin on LA maaliskuun puolella, mutta ehkäpä törmätään joskus neuvolassa tai kenties synnärillä ;)

  • 15.10.2013 / 11:54

   Kiitos paljon! Ja voi, isot onnittelut teillekin! Tehän asuittekin tässä aika lähistöllä, jos en ihan väärin muista :). Oispa kiva törmätä, tuuhan hihkaisemaan jos mut tunnistat!

 12. SatuK
  15.10.2013 / 13:09

  Todella ihania uutisia! ♥
  Oikein paljon onnea tuleville vanhemmille ja kaikkea hyvää odotukseen!

 13. 15.10.2013 / 14:02

  Oijoi, PALJON onnea sinne ♥

 14. Miia
  15.10.2013 / 17:47

  Hetkeen en ehtinyt lukemaan blogiasi ja jo oli suuria uutisia ilmaantunut! Paljon onnea ja ihanaa odotusta! Ollaan kaikki hengessä mukana :)

  • 15.10.2013 / 19:39

   Heheh, paljon tapahtuu heti kun on hetken poissa :). Kiitos ihanasta viestistäsi Miia, mulla on täällä valtavan ihana lukijajoukko hengessä mukana <3.

 15. Pinja
  15.10.2013 / 19:45

  Oi ihanaa, lämpimät onnittelut <3! Täällä tuhisee vieressä pieni tyttönen, 2 viikkoa 3 päivää vanha <3. Tämä alkuaika on ollut rankkaakin mutta on tuo pieni vaan niin ihmeellinen. Onnea ja tsemppiä odotukseen!

  Pinja

  PS. Odotas synnytyksen jälkeisiä tunnemyrskyjä, jää raskausajan vastaavat kauas toiseksi :D.

  • 15.10.2013 / 19:46

   Kiitos Pinja! <3 Ja lämmin onnentoivotus teillekin, minkä ihanan pienen aarteen olettekaan saaneet :).
   Noita mainitsemiasi tunnemyrskyjä odotellessa :D.

 16. Marjaana
  15.10.2013 / 20:33

  Valtavasti onnea odotukseen. Tällaisia uutisia on aina niin ihana kuulla. :)
  Jätän kommenttini tällä kertaa ”salanimellä” ja ilman blogini tietoja, sillä tunnustan olevani aika vauvakuumeinen. Raskaana en voi vielä ilmoittaa olevani, mutta haaveissa olisi oma käärö vuodelle 2014.

  • 15.10.2013 / 20:39

   Iso kiitos Marjaana, onnea aina tarvitaan! :)
   Voi kamala ku mua alkoi nyt mietityttämään ja vaivaamaan, kuka olet :D. Jos haluat, niin voit laittaa mulle vastauksen kommenttina, jätän sen sitten julkaisematta… T. utelias :D ja toivon kovasti, että haaveesi toteutuu!

  • 15.10.2013 / 21:03

   Kiitos että kerroit, mukava nyt kun tietää kuka olet :). Ilman muuta jää vain minun tietooni, ei huolta siitä!

 17. Ellu H
  16.10.2013 / 00:09

  Paljon paljon ONNEA! Maailman ihanin asia. Mikään, ei mikään koskaan ole parempaa kuin oma lapsi. Pieni suloinen vauva, touhukas taapero ja siitä eteenpäin mitä milloinkin. Joskus tuntuu, että tekee miei rutistaa vähän liiankin lujaa, niiiin rakas on oma lapsi, mutta joskus kyllä tuntuu myös, että laitetaan ”annetaan lapsi”- ilmoitus lehteen =D Vaan väsymyksen, kiukuttelun ja kaiken voittaa lapsen hymy. Ja se rajaton riemu milloin mistäkin pienestä asiasta, nauru sydämen pohjasta, ja se, kun illalla kuulee: mäkin lakastan sua äiti <3

  • 16.10.2013 / 13:30

   Lämmin kiitos! Ihanasti kirjoitit, tuli ihan kyyneleet silmiin <3. Uskon, että tuo kaikki pitää niin täydellisesti paikkansa!

 18. 16.10.2013 / 14:52

  Voi miten hieno uutinen, lämpimät onnittelut!! :)

 19. LOVE
  18.10.2013 / 10:08

  ONNEA ONNEA ONNEA <3 <3

 20. Anskuli
  18.10.2013 / 22:30

  Täällähän tämä uutinen olikin.. eli lämpimät onnittelut vielä <3

 21. Henna
  22.10.2013 / 10:43

  Voi tuhannesti onnea!

  Olen tällainen taustailija blogissasi, ihania juttuja kirjoitat. Paristi olen jopa jotain tainnut kommentoidakin :) Nyt en ole hetkeen käynyt, mutta vauvan villapuku postaus herätti kiinnostuksen – ihan vain senkin vuoksi, että itse samassa tilanteessa ollaan :D

  Täällä nyyttiä odotetaan saapuvaksi helmikuussa, puoliväli meni jo viuhahtaen ohi. Pesänrakennusviettiä puskee – mies ihan kauhuissaan, kun joka ilta pitää olla kaappeja siirtelemässä ;D Varoituksen sanana vain omalle kullallesi, että ehtii henkisesti valmistautua :)

  Hyviä vointeja sinulle!

  • 23.10.2013 / 09:31

   Kiitos paljon Henna! Ihanan viestin jätit :).
   Ja oikein hyviä vointeja sinnekin ja muutenkin onnea odotukseen. Hyvä varoituksen sana, välitän perille! :D

 22. 23.10.2013 / 20:20

  Lämpimät onnittelut! Aivan ihana uutinen! <3 Kohtalotovereita ollaan, huhtikuun alussa meilläkin esikoisen laskettu aika :)

  • 23.10.2013 / 20:29

   Kiitos Anna! Valtavasti onnea sinnekin :)). Ihanaa, että on muita samassa tilanteessa ja vieläpä noin lähellä lasketut ajat!

 23. Maria
  23.10.2013 / 20:32

  Oikein paljon onnea!

  Olen jo pitkään seurannut blogiasi, mutta en ole tainnut jättää kommenttia. Nyt oli kuitenkin pakko kommentoida, koska minäkin olen jostain syystä arvannut uutisesi jo jonkin aikaa sitten. Ehkä se johtuu siitä, että ollaan kohtalotovereita. Meillekin olis ensimmäinen pikkuinen tulossa maaliskuussa :)

 24. Varpu
  24.10.2013 / 09:36

  Aivan mahtavan paljon onnea, ihana uutinen! Lämmittää niin mieltä kun toinen on noin onnellinen :) Pienehkö shokki ehti tulla tuosta hankinta vauvalle-postauksesta jonka juuri äsken luin että mitä ihmettä, pariin viikkoon en ole päässyt täällä vierailemaan niin yhtäkkiä tapahtunut aivan huikeita muutoksia elämässä! Äkkiä selaamaan loput postaukset että milloin tällainen uutinen on kerrottu. Monta vuotta tätä blogia olen jo seuraillut lähes päivittäin ja nyt kun kerrankin tuli pitempi tauko lukemisessa niin heti tapahtuu, tottakai :D Mutta näin hyvistä uutisista onneksi järkyttyy ihan mielellään! Onnea vielä odotusaikaan, sinä jos kuka osaat varmasti ottaa siitä kaiken irti ja nauttia olostasi.

  • 24.10.2013 / 10:38

   Voi ihanaa, kiitos kovasti Varpu! Oli varmasti yllätys :D. Kiitos vielä tästä viestistäsi, tuli niin hyvä ja iloinen mieli :).

 25. Sara
  24.10.2013 / 17:37

  Ihana uutinen, paljon onnea teille! Samassa veneessä ollaan, mullakin ensimmäinen ja la huhtikuussa… Jotenkin siis erityisen mielellään lukee näitä sinun vauva-aiheisia postauksia :).

 26. Rouva M
  24.10.2013 / 21:11

  Voi S!!!

  Liikutuin täällä ihan kyyneliin – onnea tuhannesti!!!

  Mahdatko vielä tunnistaa minua..? ;)

  Seurailen blogiasi edelleen, mutta sen jälkeen kun itse poistuin tästä blogistaniasta en enää ole niin aktiivisesti kommentoinut saati aina vieraillutkaan täällä. Luin vasta pyörätuolikokekmuksistasikin, onneksi kaikki on nyt paremmin. Ja voi, mitä uutisia. <3 <3 <3

  Taidamme muuten odottaa vauvaa todella samoihin aikoihin, meille on tulossa toinen pieni niin ikään huhtikuussa.

  Kaikkea hyvää sinulle ja miehellesi! <3

  • 24.10.2013 / 21:26

   <3 Tottakai mä muistan sut! Kiitos! Aivan ihanan viestin mulle jätit, se aivan tihkuu onnea toisen puolesta :). Ja sylin täydeltä onnea teillekin!!! <3 Onpaa ihanaa odottaa samaan aikaan sun kanssa :). Minkäs ikäinen teidän esikoistytär nyt onkaan..?

   • Rouva M
    25.10.2013 / 15:05

    <3

    Ihana olet! Muistan kun aikoinaan kerroin sinulle naimisiinmenosta ja vauvan odotuksesta ja onnittelit minua silloin niin sydämellisesti – on ihanaa onnitella vuorostaan nyt sinua!

    Meidän typy on nyt reilu puolitoistavuotias, aika tarkkaan kahden vuoden ikäero siis tulossa. Jännä nähdä, tuleeko sieltä tällä kertaa tyttö vai poika!

    Täytyykin seurailla nyt ahkerammin blogiasi, en halua missata yhtäkään vauvajuttua. <3 <3 <3

    Ihanaa viikonloppua! :)

    Olet ihana, sinusta tulee varmasti mielettömän ihana äiti tulevalle lapsellesi.

    • 25.10.2013 / 19:15

     Voi sinua <3. Herkistyin niin tästä! Voiko kauniimmin toiselle sanoa kuin tuo viimeinen lauseesi <3. Kiitos paljon <3. Ihanaa viikonloppua sinnekin suuntaan! Tuntuu niin mukavalta, että noin pitkäaikainen lukija kuin sinä, on vieläkin siellä ruudun ääressä :).

 27. 7.11.2013 / 21:00

  Pakko laittaa kommentti tänne kun kuukausien jälkeen eksyin blogiisi. Välillä aina mietin et mitähän jos kävisin kurkkaamassa blogiasi jos vaikka olis teille vauva tulossa. Ja nyt kun ehdin (kahden pienen lapsen äitinä ei aina ehdi olla kauan koneella) niin heti selvisi, että sinä odotat vauvaa! Ihana uutinen <3 Alankin taas seurata useammin blogiasi. Itsekin saan huhtikuussa vauvan (tosin kolmannen) :) Onnea odotukseen! Täälläkin ekoja liikkeitä odotellaan!

  • 8.11.2013 / 08:06

   Voi kiitos kovasti Anna! Onnea sinnekin suuntaan! :)
   Mukavaa, että päätit nyt piipahtaa blogissani pitkästä aikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.