Nimipäiväyllätys

 

071

Elämää ja arkea piristää pienet yllätykset silloin tällöin; toisen muistaminen silloin kun ei välttämättä ole oikein varsinaista syytäkään tai sitten jonkin pienimmänkin syyn vuoksi. Muutaman vuoden nimipäiväunohtamisten jälkeen mies ei ehkä sitä enää unohda ;). Eilen hän kotiutui työpäivän jälkeen kauppakassien ja pienen yllärin kera.

Harmitteli ruusujen huonoa laatua, mutta siinä missä muitakin asioita, myös kukkasia on laidasta laitaan. Keltaisten ruusujen lisäksi sain sesonkisuklaata: maitosuklaata ja piparkakkua – oletteko maistaneet? Aika erikoisen makuinen, tuli heti mieleen että varmasti herkullista glögin kanssa!
Saamme illemmalla vanhempani kylään, joten mietinkin tässä, että pitäisiköhän lämmittää tämän vuoden ensimmäiset glögit jo tänään! Aiempina vuosina olen aina odottanut joulukuulle, mutta ei kai tuossa mitään sääntöä ole…

068

074

Mies lähti mökille asentamaan lattialaminaattia, itse istun sohvalla ja katselen, kun ulkona myrskyää. Sohvalla vieressäni kaksi tehokasta lämmitintä: toinen ihan sammakkona jalkojeni päällä ja toinen sohvalla vieressäni, ihan pienellä kerällä ja ihan reidessä kiinni. Mitähän mun murtunut pohjeluuni tästä asennosta tuumaa :D.

P.S. Puin koko aamuyön vauvallemme erilaisia kietaisubodeja, mistä lie moinen vaatekappale noin mieleeni syöpyi… ;)

 

Comments

 1. 19.10.2013 / 12:25

  Pienet yllätykset on ihania! Kukat piristää aina mieltä♥ Enpä ole maistanut tuollaista suklaata koskaan, jouluiselta varmasti maistuu ja pakko tuota on kokeilla viimeistään joulunaikaan! :)

 2. 19.10.2013 / 13:43

  Kivan yllätyksen oletkin saanut. Tuo suklaa on kuulunu pari viime vuotta mun joulusuklaiden ehdottomiin lemppareihin. On kyllä niiin hyvääää!! En ookaan viä huomannu et sitä saa jo kaupasta. Pitääkin seuraavalla kerralla ostaakin sitä.

  • 20.10.2013 / 10:29

   Tuo taitaa aika vahvasti jakaa mielipiteet: joko siitä tykkää tai sit ei. Itse ehkä mieluiten nautin suklaan suklaana ja piparkakut piparkakkuina, mut kiva oli maistaa niin tietääpähän, millaista se on! Mutta hyvin sopi muuten glögin kaveriksi :P

 3. Irma
  19.10.2013 / 15:12

  Hyvää nimipäivää Satu ja terveisiä vanhemmillesi. Mihin osoitteeseen voisin laittaa vanhoja valokuvia.

 4. Nanna
  19.10.2013 / 20:02

  Mun on nyt kyllä ihan pakko huudahdella täältä taustalta. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden, mutta harvemmmin kommentoin mitään. Nyt on vaan niin hauska saatuma, että yksi lemppari blogini kirjoittelijan LA on samassa kuussa, kuin omanikin. Ihan mahtavaa päästä nyt seurailemaan odotustasi täältä blogin kautta, kun itsellä samat jännittävät hetket meneillään. Onnea paljon odotukseen! :)

  • 20.10.2013 / 10:35

   Voi mukavaa, kiva että huudahtelit! Kiitos ja kovasti onnea sinnekin :). Ja saa jatkossakin jättää viestejä, jos haluat :). Mukava jakaa näitä juttuja täällä, koska kukaan ystäväni ei (ainakaan toistaiseksi) samassa tilanteessa ole.

 5. Niina ja 4kisua
  19.10.2013 / 21:09

  Ne pienet muistamiset on parasta :) Mä täällä muistan itse itseäni aika ajoin ;) Piristää kummasti ;D

 6. Rags
  19.10.2013 / 21:58

  Hyvaa nimipaivaa, Satu! Kommentoin nykyisin niin harvoin, koska luen postaukset tabletilta ja tama korjaa kaikki sanat, kommentointi hard work… :-(

  PS. Saa haaveilla ja ihania kisukuvia! Aina piristaa paivaa. ;-)

  • 20.10.2013 / 10:33

   Kiitos! Älä huoli kommentoimisesta, kiva että olet siellä taustalla ja että kuitenkin silloin tällöin jätät merkkiä itsestäsi :) <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.