Lukijan toive: näkymä ikkunasta

 

Torstaiseen Lunta sataa hiljalleen -postaukseeni sain Tiinalta toiveen kurkata takapihamme lumista näkymää. Otin sitten hänen vinkistään sohvalta käsin pari kuvaa :)

012

Grilli oli tuolloin vielä unohtunut terassille, mutta eilen mies kantoi sen isäni kanssa talvisäilöön. On niin valtava möhkäle, etten todellakaan jaksa sitä toisessa päässä kannatella enkä nyt muutenkaan sitä jalkani vuoksi edes yrittäisi.

Tällainen samanlainen luminen maisema ikkunoista avautuu tänä sunnuntainakin. Eilen lunta satoi vielä hieman lisää, joten lumihangen pinta on ihan puuterinen, kaunis ja kimaltava. Taivas on upean sininen ja aurinko paistaa. Vielä ei kuitenkaan ihan niin lumisia näkymiä kuin viimevuotisessa Ensilumi-postauksessani, mutta hyvä alku tämäkin!

013

Joku on ominut muutaman tyynyn sekä torkkupeiton… Ilmekin aika tuollainen pehmokasan kuningatar -henkinen:

017

Aika monella suunnalla varmaan jo lunta..? Ihanaa sunnuntaita joka kotiin! 

 

Comments

 1. tttiiina
  20.10.2013 / 11:48

  Jee! Kiitos! :D

  Täälläkin satoi eilen lunta, mutta luulenpa että ne tämän päivän aikana katoaa.

  Kivaa sunnuntaita sinnekkin!

 2. Pesunalle
  20.10.2013 / 12:10

  Kaunista lunta <3 Meillä ei ole lumesta tietoakaan. Muutamana päivänä on satanut rakeita. :D Aurinko paistaa, joten jotain hyvää edes. :D

 3. Elisabeth
  20.10.2013 / 13:06

  Hei Satu! Olen lukenut blogiasi valtavasti ja kotisi on aivan ihana :) Muutamia ideoita olen sinulta napannut tai soveltanut itse. Kun luin postauksiasi joulusta, tuli minulle melkein itku kun ajattelin sitä miten lyhyt joulu on, niimpä aloin eilen keskellä päivää kuuntelemaan joululauluja, juomaan glögiä ja askarteleman höyhenlamppua :) Poikaystäväni on sanonut joskus minulle, että taasko sä luet sitä blogia, koska yleensä tästä nimittäin on seurannut ikea-reissu :)
  Asumme vuokra-asunnossa joten täällä kaikki tekeminen on hieman rajoitettua, toivottavasti joskus vielä omakotitalo-haave totetuu :) Minulla on olohuoneessa oikeastaan kaikki muu valkoista paitsi tv ja olohuoneen pöytä, joka on tummaa puuta. Olenkin miettinyt että voisinkohan yhdistää tähän muuten valkoisen olohuoneeseen ja ruskeaan pöytään vaikka pastellinsävyisiä tyynyjä, kuten roosaa, harmaata tai beigeä? Kuitenkin pitämällä tämän vaaleana ja suhteellisen valkoisena :) Niin ja tosiaan lattia on sellainen perus tammen värinen jota en oikeastaan voi sietää… :) Ymmärrän kyllä jos et ehdi vastaamaan sisustuskysymykseeni :)

  Mukavaa talven odotusta;

  ~E

  • 20.10.2013 / 14:56

   Oi, olipa niin ihanasti kirjoitettu, lämmin kiitos Elisabeth! Kuulostaa ihanalta eiliset puuhailusi, mullekin joulu on enemmänkin yksi vuodenaika kuin pelkästään yksi lyhyt juhla :). Elämässä pitää tehdä sitä mistä nauttii, keskittyä niihin mukaviin asioihin ja ottaa ilo irti sieltä, mistä sen saa.
   Juuri nuo mainitsemasi tyynysävyt sopisivat mielestäni tosi kauniisti olohuoneeseenne! Toisivat sen pisteen iin päälle ja vähän kerroksellisuutta sävymaailmaan, ei muuta kuin tuumasta toimeen! Ja voisihan se beigen sävyinen tyyny olla vaikka aika lähellä lattian sävyä niin nivoutuisivat vielä paremmin yhteen..? Noita samoja sävyjä voisi löytyä vaikka sohvapöydältä kynttilöiden tai seiniltä taulujen muodossa, jos tykkäät.
   Ihania joulunodotteluhetkiä sinulle! :)

   • Elisabeth
    21.10.2013 / 21:03

    Voi kiitos Satu vastauksestasi, se piristi päivääni :)
    On täysin totta tuo että pitäisi tehdä mistä nauttii, nykyään keskitytään pelkkään suorittamiseen aivan liikaa, itse ainakin uskon että on tärkeää saada toteuttaa itseään jos on yhtään sellainen ihminen.
    Jos haluat voin laittaa kuvan tekemästäni lampusta johonkin kun se on valmis :) Vaikka instagramiin :)

    Iloisin terveisin
    E

 4. Miia
  20.10.2013 / 15:52

  Ensinnäkin, suuret onnittelut <3 Lueskelin eilen noin 200 eri blogipäivitystä läpi (kone ollut rikki ja puhelimen appi niin surkea toimimaan) ja kommentoimaan en sillon vielä ryhtynyt… Paljon oli tapahtunut 3 viikon aikana :) Jalalle hirmuisesti paranemista ja mahalle kasvamista! Meilläkin kisu vie tällä hetkellä parhaimmat paikat vilttien, tyynyjen ja lampaankarvan päältä. Muut voivat asettua sitten siihen viereen, mielellään rapsuttelemaan tai muuten lämmittämään! Aurinkoista sunnuntaita ja oikein ihanaa syystalven jatkoa, tuo lumi kyllä piristi!

  • 20.10.2013 / 19:10

   Voi kiitos Miia! <3 Jätitpä ihanan viestin! Ja ohhoh, sullahan ollut luku-urakkaa :).
   Täällä kissat nautiskelee takkatulesta, ihana katella miten nukkuvat turkit lämpöisinä <3. Kivaa iltaa sulle!

 5. Arja
  20.10.2013 / 16:00

  Hei. Silmiini osui tästä tuo teidän ihana lattia, onko se mitä? Muutenkin teillä on tosi kaunis koti. Itsellä lattian vaihto ajankohtaista, siksi utelen :)

 6. Niina ja 4kisua
  20.10.2013 / 19:14

  Täällä on omittu mamin (kallis josta EI pitänyt tulla kisujen omaisuutta) torkkupeitto ja ai sitä ihanuutta kun pääsee sen päälle polkemaan ja kehräämään ;)
  Mitä sitä mami ei tekisi kullanmurujen vuoksi ;D Onneksi saan itsekkin sitä välillä käyttää heheh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.