Blogini ehdolla…

 

Ja taas on aika kiittää teitä! Olette varmaankin jo kuulleet Inspiration Blog Awardseista..? Indiedays palkitsee Inspiration Blog Awards -juhlassaan 16.11.2013 Suomen blogitaivaan tähdet seuraavissa kategorioissa: muoti, kauneus, lifestyle, sisustus ja ruoka.

 

badge
Sain reilu viikko sitten kuulla, että olitte ilmoittaneet blogini ehdolle sinne, lämmin kiitokseni!, ja vieläpä kahteen kategoriaan: lifestyle ja sisustus. Valitsin blogilleni lopulta tuon lifestyle-kategorian,  koska koen ettei blogini käsittele pelkästään sisustamiseen liittyviä asioita. Mukana on muitakin arkipäivän juttuja, kissojen kuulumisia, matkoja, herkuttelua sekä monenlaista mitä naisen elämään nyt mahdollisesti kuuluukaan, uusimpana tämä pienen päivänsäteemme odotus <3.

Olen todella otettu, jos haluat antaa äänesi blogilleni! Äänestysaikaa on aina 10.11.2013 saakka. Inspiration Blog Awards -sivulta löytyvät tarkemmat äänestysohjeet – voit esim. äänestää yhtä blogia joka kategoriassa! Mielestäni tämä äänestys on siitäkin mukava, että itse blogien lukijat (mikä olisikaan parempi raati?) ovat saaneet päättää kaikki ehdokkaat ja nyt äänestää heistä voittajat!

blog

 

Sivuston loppupuolella on linkit kaikkiin ehdolla oleviin blogeihin, että jos kaipaat uutta blogilukemista, niin en keksi mistä muualta niitä helpommin voisi löytää ;). Valtavasti blogeja ja tosi monta sellaista, joista en ollut aiemmin edes kuullut!

Mukavia äänestys- ja lukuhetkiä!

 

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  2.11.2013 / 12:30

  TOTTAKAI ääneni meni sinun blogillesi :)

  • 3.11.2013 / 10:07

   Voi kiitos sulle! Noin valtavassa ja mainiossa blogijoukossa voitto on melkoisen epätodennäköistä; kivalta tuntuu jo sekin, että lukijat ovat blogini sinne ehdolle ilmoittaneet :).

 2. Rags
  2.11.2013 / 15:18

  Paljon onnea, olet ehdokkuuden ansainnut ehdottomasti ja tietysti kavin aanestamassa sinun blogiasi! :-)

 3. 3.11.2013 / 10:35

  Kävin äänestämässä. Ja ihana kuulla, että vauvalla on kaikki hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.