Ilo esiin!

 

Nyt kun olo on helpottunut, tuntuu kivemmalta kirjoitella taas kevyestä sisustusaiheestakin! Kotimme jouluun sonnustautuminen starttaa jo perinteisesti tästä kynttelikkö-kaunottaresta. Olemme saaneet jo muutamana iltana nauttia tämän Design House Stockholmin Joy-kynttelikön tunnelmasta, on se niin kaunis! Taidan pitää siitä joka vuosi vain enemmän ja enemmän.

003

Kynttelikön mukana tulee käsittääkseni muutama lisävalo (5 kpl?); määrästä en ole varma, koska silloin kolmisen vuotta sitten kun itse tämän tilasin, jäi lisävalot jostain syystä saamatta, höh. Niitä voi kuitenkin tilata erikseenkin! Ainakin ROOM21 näyttäisi myyvän 5 kpl lisävalopakettia 9 euron hintaan. Yksikään lamppu ei ole tästä omasta kyntteliköstäni vielä palanut, mutta ehkä tuollaisen paketin voisi tilata jo varalle.

010

Olen jo miettinyt joulukuusen paikkaakin hieman… Sehän on yleensä jouluisin ollut tuossa lepotuolinurkkauksessa ja se onkin sille ihan loistava ellei jopa täydellinen paikka. Nyt ajattelin, että jos sen laittaisikin aluksi olohuoneen puolelle: ikkunanurkkaukseen suht etäälle ikkunoista, jolloin esim. kissat pääsisivät hyvin sen taakse patsastelemaan ja ikkunoista ulos tuijottelemaan. Tällöin myöskin olohuoneen ikkunatähdet jäisivät paremmin näkyviin. Jos paikka ei tunnukaan ihan täydelliseltä, voisi sen sitten siirtää tuohon vanhaan paikkaansa (mies kun niin tykkää sen siirtelemisestä :P).

016

Kurkkasin tuossa äsken vuoden takaiseen postaukseeni Ensimmäinen askel kohti joulua. Tuonkin postaukseni pääosassa näytti olleen samainen kynttelikkö ja olipa muutenkin samanlaisia mietteitä kuin nyt, heh!

019

Viikonlopun ostoslistalle kirjautuu aivan ehdottomasti vaniljainen ja mustikkainen glögi sekä piparit; sellaiset aivan ohuen ohuet, ne on parhaita! Oikein mukavaa marraskuun ensimmäistä päivää ja viikonloppua teille! 

 

Comments

 1. 1.11.2013 / 12:38

  Tuo Joy on kyllä ihana! Täälläkin pikkuhiljaa alan kaivella joulu-, tai kausijuttuja esille. Viime viikonloppuna laitoin makkariin lyhdyn jossa on valosarja sisällä, tänään meinasin viritellä sen toimintaankin :) Ihanaa kun on jo marraskuu ja voi jo vähän alkaa hössöttää :))
  Ja hei, mulla olis yks pyyntö; voisitko ID:n it-tyypeiltä kysäistä jos saatais sun blogin kommentointiin se ’ilmoita kommenteista sähköpostitse’ täppä, helpottais elämää kummasti :) Kiitos!

  • 2.11.2013 / 10:50

   Samat sanat, enää puuttuu lumi ja miinusasteet!
   Ja olipa hyvä että otit puheeksi tuon kommenttiasian, mun on pitänyt siitä teiltä kysyäkin, mutta aina se on jäänyt/unohtunut. Se on ehdottomasti saatava toimintaan! Laitoin heti eilen viestiä eteenpäin, toimiikohan jo..?

 2. Sara
  1.11.2013 / 13:34

  Kaunis on tuo Joy. Marraskuussa voi jo hyvillä mielin alkaa fiilistellä joulua.

  Meillä on tällainen valkoinen Konstsmiden kynttelikkö:
  http://www.konstsmide.se/products.asp?PID=9587&vg=2&pg=220&pf=&lang=4

  (Tuo valojohto on muuten piilossa.)

  Kynttelikössä on 20 led-lamppua, ja niiden metsästäminen sesongin ulkopuolella oli täyttä tuskaa. Eli kannattaa hankkia suosiolla valmiiksi jo ne varalamput.

 3. kissatäti
  1.11.2013 / 13:41

  Ihanat tunnelmat! Kynttilöitä poltellaan ahkerasti. Pihaan olen hakenut metsästä havuja, kanervia ja muuta kivaa. Joulukuusesta tuli hauskoja mieleen. Tyttäreni kissa oli meillä hoidossa, miehet raahasivat kuusen sisään intoa puhkuen, pelkäsin pahinta. Voi sitä ilmettä, kun kissa keksi kuusen vieläpä oltiin keritty koristelemaankin. Meni pari minuuttia kun kissa karautti latvaan, puu kaatui ja kaikki pallot lensivät, niitä sitten kontattiin sohvien alta. Kuusta en ole tuonut sen jälkeen sisälle :)

  • 2.11.2013 / 11:07

   Voi mikä ihana joulukuusi-muisto :D. Meilläkin on hauska muisto vanhemman kisuneitimme ensimmäisestä joulusta, oli ihan pieni ja villi pentu silloin vielä. Olin kissan kanssa vanhemmillani joulua viettämässä, heillä oli aito joulukuusi olohuoneessaan. Kissa villiintyi siitä täysin ja tepasteli eräänä aamuna aivan muina kissoina otsa ihan pihkassa meitä vastaan :D. En muista, oliko jopa kuusi hieman kallellaan silloin, mahdollisesti. Saksia joutui käyttämään, jotta pihkapallerot pois saatiin :D.

 4. 1.11.2013 / 20:29

  Tosi kaunis kynttelikkö ja ihania valoa muutenkin. Minusta kaikenlaiset valot kuuluvat niin tiivisti tähän syksyn pimeyteen, kun ulkona on märkää ja pimeää, eikä lunta vielä kuulu.

  http://niittykulma.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.