Musiikkiaiheiset voittajat

 

Lukijakilpailu on päättynyt ja ehdin jo arpomaan voittajatkin; heitä sain tällä kertaa arpoa kolme kappaletta! Voittajat voittivat itselleen Deezerin kuuden kuukauden Premium-koodin. Kiitos osallistuneille, arvontakommenteista saa muuten tosi kivoja musiikkivinkkejä! Tässäpäs arpaonnen suosimat voittajakommentit:

1

2

3

Onnittelut! Olen välittänyt sähköpostiosoitteenne eteenpäin ja sinne kilahteleekin tuota pikaa Premium-koodi! Mukavaa keskiviikkoiltaa!

 

Comments

  1. Äippä
    13.11.2013 / 21:03

    Siis MÄ voitin, jeee! Ensimmäinen voitto blogista, kiitos paljon – ja kiva, kun se oli tästä mun suosikkiblogista :) Kiitos!

    • 14.11.2013 / 07:17

      Voi miten ihana reaktio, niin aito ja aivan liikuttava! Mukava voida ilahduttaa. Aivan huikean upeaa saada olla jonkun suosikkiblogi, kiitos kunniasta! Ja kiitos itsellesi muutenkin blogini ahkerasta seuraamisesta, kuulut jo ihan vakiokalustoon! <3 :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.