Tunnelmaa makuuhuoneeseen

 

Voi valtava mikä myrsky meidän pientä Suomen maata riepottelee! Yöllä ei tullut nukkumisesta juuri mitään, pelkäsin koko ajan että puu kaatuu talon päälle tai konesaumakatto saa kyytiä… Mitään vahinkoa ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi ole tapahtunut, yksi puu kaatui naapuritontilla autotallimme takana, mutta poispäin autotallistamme. Onko Eino-myrsky tehnyt tuhojaan teilläpäin?

Päädyin laittamaan eilisessä postauksessa näkyneen valoköynnöksen makuuhuoneeseen tunnelmavaloa tuomaan, joulunpunainen tyynykin on jo päässyt esiin:

027

045

Aivan niin kivalta ei kyllä kuvissa näytä kuin livenä, harmi. Oli niin mukava aamulla laittaa köynnökseen valot ja alkaa sen kivassa valaistuksessa katsomaan telkkaria.

035

Pallovalojakin mietin jossain vaiheessa tuohon sängyn päätyyn, mutta johtoa on turhan pitkästi: ne täytyisi laittaa kolmin kerroin eli ei oikein hyvä. Köynnös on reilun kahden metrin pituudessaan tuohon juuri sopiva. Mukava nyt iltaisin, kun makuuhuone ei ole aivan pimeänä.

Tätä varten täytyisi miehen kanssa vaihtaa nukkumapuolia, mutta eikö vain sopisikin aika loistavasti tuohon ikkunanurkkaukseen katosta roikkuva Leander-kehto? ;)

039

Pieni kisunen yritti olla ihan rauhassa ja ihan sängyn laidalla, jotta häntä ei siirrettäisi pois kuvien ottamisen ajaksi. Ikään kuin joskus olisin niin edes tehnyt… <3

051

Ai niin, tästä mun on pitänyt kysyä jo aiemminkin! Muistatteko Kysyttävää mieheltä -postaukseni? Löytyisikö vielä jotain kysyttävää..? Ajattelin nimittäin istuttaa miehen alas ja esittää kysymykset ensi viikon aikana!

Mukavaa sunnuntaipäivää – toivotaan myrskyn pikaista laantumista!

 

Comments

 1. 17.11.2013 / 14:11

  No joo..risuja pihassa, kastelukannu ja kenkä oli lentänyt nurmikolle – eipä muuta..

 2. Nimetön
  17.11.2013 / 15:13

  Aivan ihanan tunnelmalliselta näyttää kuvissakin, saati sitten paikan päällä! Kiva idea! :) Mulla on itellä joku outo ”kammo” laittaa vauvan/lapsen sänkyä ikkunoiden eteen.. Mietin et käykö talvella veto, ukkosella salamat räiskää, ja et vähintäänkin joku hirvi hyppää sisään :D Mut näyttäis hyvältä!

  • 17.11.2013 / 15:16

   Kiitos, tosi kiva kuulla! :)
   Aivan ääneen nauroin tuota hirveä :D. Meidän vauva ei taida enää ensimmäisenä talvenaan kehdossa kölliä, silloin jo pinnis käytössä eikä nämä ikkunat vedä. Salamat ois noista vaihtoehdoista todennäköisin, mutta hänet voi ukkosen ajaksi aina siirtää pois, jos silloin sattuu nukkumaan :D.

 3. Sara
  17.11.2013 / 17:20

  Mä niin näen sen kehdon tuossa paikassa! Ja vitsit miten onkin valoköynnös ihana. Mä tykkäisin nukkuakin niin et ois himmeähköt pikkuvalot päällä mutta mies haluu että on täysin pimeää :(.
  Me käytiin myrskyisen sunnuntain kunniaksi katsomassa mun himoitsemia vaunuja ja kaupathan niistä syntyi :D. Semmonen 5kk ennenkuin on nyyttiä niihin laittaa mutta kun mä kerran just ne halusin… Nehän piti siis ”koeajaa”, työnnellä ympäri pihaa ja pohtia onko hyvät ja kevyet työntää ja voin sanoa että tykkäsin; aika perus Emmaljungat kyseessä. Noita on lähipiirissä kehuttu ja itse en syty kolmipyöristä sun muista eli aika klassikkovalinta meiltä.
  Ootkos itse vielä vaunuasiaa pohtinut? :)

  • 18.11.2013 / 16:13

   Mahtavaa, koska niin näen minäkin! :D
   Mä just eilen sanoin miehelle et jouluyönä nukutaan tunnelmavalaistuksessa, heh.
   Hienoa, että löysit mieluisat vaunut! Meillä tuo(kin) urakka vielä edessä… Ajattelin vuodenvaihteen jälkeen alkaa sitten tavaraa haalimaan :D. Mutsy-merkkisiä vaunuja oon itse sillä silmällä katsellut, mutta vielä vaikea sanoa mitään sen tarkemmin…

 4. Susq
  17.11.2013 / 17:34

  Jos laitatte vauvansängyn ikkunan eteen, kannattaa hankkia jotain pimennysverhoa, että vauva osaa kesällä nukkua. Huhtikuussa syntynyt esikoisemme alkoi valvomaan kesällä aamuyöstä, koska kuvitteli, että on jo aamu koska huoneessa oli niin kirkasta :) Sälekaihtimetkaan eivät auttaneet, ja makuuhuoneen ikkunassa roikkui sitten koko kesän ajan pussilakana…:D

  • 18.11.2013 / 16:15

   Hyvä vinkki! Täytyypä katsoa sitten miten pikkukäärölle uni maistuu kesäöinä :). Tosin tuo ikkunan edusta ei valoisuuteen vaikuta: yhtä valoisa koko huone ja koti muutenkin (paitsi isompi vessa ja vaatehuone…) :).

 5. 17.11.2013 / 18:31

  Oi kun näyttää kauniilta ja kutsuvalta tää makkari! :)

 6. elina
  21.11.2013 / 11:38

  Mistä tuo päiväpeite on? entä valkoiset verhot? Kuinka pitkät nuo verhot mahtaa olla?

  • 21.11.2013 / 15:50

   Päiväpeite on Luhta Homen (blogin kautta saatu) ja verhot olen teettänyt kangasliikkeessä, voilee-kangasta. Ikkunan yläkarmi on 230 cm korkealla että varmaan aika lähelle tuota on verhojen pituus :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.