Leppoisa lauantai

 

Sellainen meillä, toivottavasti myös teillä! Sain aamusella valtavan energiapiikin: ehdin tyhjentää kuivausrummun, laittaa uuden koneellisen pyörimään ja siistiä paikkoja vähän siellä täällä, kunnes jalka kehotti istumaan. Vielä olisi huvittanut (!) puunata keittiö ja vessat, mutta kun ei niin ei. Jääkööt myöhemmäksi.

Mies oli eilen työnsä kautta saunaillassa, itse menin ystävien luo illanistujaisiin perjantaipullo (a.k.a. muumilimsa) ja popcornit kainalossa. Voi kyllä mua passattiin! Koko ajan kyseltiin, haluanko lisää limsaa, mahdollisesti jotain iltapalaa, tarjouduttiin jopa kokkaamaan mulle illallinen! Loppuillasta tokaisivat, ettei heidän illanistujaisissaan ennen ole paksuna ollutta naista ollutkaan. Kaverit; jos palvelu on tuollaista, kerta ei ehkä jäänyt viimeiseksi! :D

003

Kävin ystäväni avomiehen kanssa mielenkiintoisen keskustelun bloggaamisesta ja itsensä ilmaisemisesta. Hän kertoi ihailevansa ihmisiä, joilla hyvä äidinkielen osaaminen on ikään kuin takaraivossa ja sen myötä myös oikeinkirjoitus on helppoa. Kertoi, että hänelle itsensä ilmaiseminen kirjoittamalla on erittäin haasteellista, mutta puhuminen ja ilmaisu musiikin avulla sen sijaan helppoa. Mielestäni yhtä hienoja ja arvokkaita taitoja kaikki, niitä ei voi laittaa paremmuusjärjestykseen. Jäin miettimään tuota asiaa enemmänkin, mielenkiintoista. Kaikilla tosiaan on se omin ja itselleen luonnollisin tapa ilmaista itseään ja voi hetken kestää, ennen kuin sen oman tavan löytää – mikä se sinun kohdallasi on?

027

Mies otti pyynnöstäni valoköynnöksen esiin, olin säilyttänyt sitä hieman huonosti ja nyt tuo putkilo on paikka paikoin aika lysyssä. Ehkä se oikomalla siitä taas pyöristyy. Nyt sille pitäisi löytää paikka jostain, meinaa vain noita tunnelmavaloja jo olla siellä sun täällä, erityisesti olohuone-ruokailutila -akselilla (Joy, ikkunatähdet, pallovalot sekä valot takan puutilassa)… Mies hienovaraisesti jo tuumasikin ettei ehkä näihin huoneisiin enää mitään valoja :D. Hmm, johonkin makuuhuoneista?

024

Tänään vietetään ihan rauhallista kotilauantaita. Mies katselee ohjelmiaan boxilta ja kissat nukkuvat sohvalla siellä täällä… Taidan liittyä jonon jatkoksi; aamullinen energiapiikki ja suht lyhyet yöunet saa jo luomet lupsumaan. Joten pienet päikkärit, sitten cappuccino ja ruokaa valmistamaan!

014

020

Loisteliasta lauantaita!  

 

Comments

 1. 16.11.2013 / 13:17

  Lökösää lauantaita sinne! :) Mulla kauhee lötrö olo flunssan takia joten en aio jaksaa tänään juuri mitään.. ;)

  Ja kysymykseesi; Mulle on aina pilkut ja yhdyssanat tuottaneet ongelmia. Mutta mutta, ehkä mun blogissa ilmaisu on kuvapainotteinen. :)

  • 16.11.2013 / 16:57

   Kiitos! Flunssassa ei saa tehdäkään muuta kuin levätä, se on ainoa lääke mikä auttaa :). Pikaista paranemista!
   Luulen, että kaikilla on jotain ongelmia kieliopin kanssa, paitsi ehkä alan parissa työskentelevillä. Valokuvaus onkin loistava ilmaisutapa!

 2. 18.11.2013 / 10:01

  Onpas kaunis tunnelma kuvissa. Ja ihana toi valopötkö. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.