Korulaatikon uutukaiset

 

Kerroinkin torstaina Talvisempaa ilmettä -postauksessani viettäneeni kivan hemmotteluhetken kampaajalla, jonka jälkeen kävin hieman koruostoksilla. Ajatuksenani oli hankkia jotain SNÖ of Swedenin mallistosta, mutta tällä kertaa en löytänytkään merkiltä mitään tarpeeksi miellyttävää. Löysin kuitenkin pari ihanuutta Glitteristä.

044-crop

Lempikorvikseni vuoden ympäri taitavat olla nuo helmikorvakorut, tykkään ylipaljon! Vaikkakin mielestäni helmikorut sopivat parhaiten talveen, ovat nuo usein kesäisinkin korvissani. Nyt löysin niille kaveriksi tuon kauniin kaulakorun, jossa on kolmessa ketjussa helmiä siellä täällä. Pääsevät varmasti ylle viimeistään jonain joulun pyhänä!

047

Kesällä ostin Oulusta tuon kuvassa näkyvän rannekorun, sekin sopii kivasti helmiteemaan. Tosin suosin koruissa yleensä teemaa less is more eli en ehkä pukisi noita kaikkia kolmea ylle samanaikaisesti. Mulla on myös sellainen hassu (?) sääntö, että jos korvikset on roikkuvaa mallia, ei niiden kanssa sovi kaulakoru (korut eivät saa olla kosketuksissa toisiinsa :D), mutta nappimallisten korvisten kanssa voi hyvin käyttää kaulakoruakin. Joulukuusessa runsas koristelu on kaunista, mutta ei mielestäni tässä. En siis pukisi ylleni sekä korvakoruja, kaulakorua, rannekorua että sormuksia. Onko muilla tämäntapaisia ”sääntöjä”?

059

Erityisen innoissani olen näistä hieman kookkaammista lehtimallisista korvakoruista, aivan ihanat ja välkehtivät! Suosin oikeastaan aina hopeakoruja, mutta nyt vaihteeksi kullansävy miellyttää. Nämä taitavat päästä osaksi asuani jo ensi kuun alussa, jolloin suuntaamme Vesa-Matti Loirin upeaan joulukonserttiin! Loirin joululevy on ikisuosikkini, mutta sitä alan yleensä kuunnella vasta joulukuun puolella. Viimeksi olimme Loirin joulukonsertissa neljä vuotta sitten, ihana päästä sinne nyt uudestaan!

066

Olen toistaiseksi ostanut vasta yhden äitiyspaidan (ja -housut); se on juhlaan sopiva, musta ja siinä on koristuksena kolme kullanväristä nappia rintamuksessa. Sopii kivasti noiden korvisten kaveriksi ja paidan napit korvaavat samalla kaulakorunkin.

061

Onpa ihanaa ja tunnelmallista aikaa tämä talvisesonki, kun on monenlaista juhlaa! Olen niin onnellinen, että jalkani ehtii hyvin parantua jouluksi ja nyt jo voin tehdä lyhyehköjä reissuja ominpäin. Tänään kokoonnumme porukalla mökille; siellä on vain pientä viilausta vaille valmista enkä ole päässyt käymään siellä viikkokausiin, jännittää! Tämän sunnuntain ohjelmassa on kuulemma piparinpaistoa, joten taidan pakata pari joululevyä käsilaukkuuni… :)

Olin eilen huolissani lumitilanteesta, sulivat hieman päivän aikana eivätkä puut olleet enää kauniin valkoiset. Yön aikana saimme kuitenkin lisää lunta, nyt ulkona on taas valtavan kaunista ja voi miten valoisaa! Maa on niin kirkkaan valkoinen että ihan häikäisee! Niin onnellinen mieli eikä jouluunkaan ole enää kuin tasan kuukausi <3. Nämä joulua edeltävät viikot onkin parhaita, nauttikaamme!

 

Comments

 1. 24.11.2013 / 11:29

  Hih, mulla on ihan vakiovarusteena korvikset, kaulakoru ja sormukset. Yötä päivää :) Ulos lähtiessäni nappaan toiseen ranteeseen vielä kellon ja toiseen Nomination-rannekorun. Tosin koruni ovat aika neutraaleja, ei mitään isoja ja alhaalla roikkuvia.

  • 24.11.2013 / 19:13

   Riippuu tosiaan paljon siitä, millaisia korut ovat :). Jos kovin hillittyjä niin eri asia kuin jos olisivat kovinkin huomiotaherättäviä. Ja niinhän niitä pitää käyttää, miten itse tykkää!

 2. 24.11.2013 / 11:54

  Todella kauniit lehtikorvakorut.
  (mistä olet löytänyt)?

  Vesa- Matti Loiri on niin hyvä ja joulua ei tule ellei
  Sylvian joululaulua kuule..ihanaa konserttia sinulle.

  Olen vastíkään löytänyt blogisi, tykkään..tulehan piipahtamaan
  minunkin puolelle kun kerkiät.
  Huomasin että samaa pääkatua tallataan ;)

  • 24.11.2013 / 19:11

   Kiitos Mirka! Korvikset on Glitteristä, hintaa 8,90 €.
   Ja kiitos, odotan konserttia jo innolla! Loiri on kyllä Suuri Tulkitsija, niin upea ääni, joka sopii täydellisesti joululauluihin.
   Mukavaa, että olet löytänyt blogiini! Kävin sivuillasi ja oli niin kiva löytää sieltä paljon tuttuja kotikaupungin juttuja :).

 3. Johanna
  24.11.2013 / 14:38

  Nuo lehdet löytyy täältäkin ;) Helmikoruja hieman vieroksun itselleni ja muiden yllä niitä ihastelen, ehkä joskus vielä itsekin uskaltaudun. Korvikset korvissa ja sormukset sormessa, joskus kaulakoru. Näin mennään meillä.

  Sitten aivan toiseen asiaan. Meillä hajosi vähän aikaa sitten leipäkori enkä ole uutta kivaa löytänyt mistään. Saako udella mikä teillä toimittaa leipäkorin virkaa ja onko sinulla antaa hyviä vinkkejä. Voisin sellaisen joulupukilta pyytää ;)

 4. 25.11.2013 / 19:57

  Voi,miten kauniita koruja. Minulla on hieman samantyylinen kaulakoru ja olen tykännyt siitä kovasti :) Blogissani on sinulle haaste.

  • 26.11.2013 / 07:52

   Kiitos! Ja kiitos haasteestakin Hanna! :) Jäin miettimään, että oiskohan sen vaatekaupan tilalle voinut keksiä jotain muuta, en keksi siihen viittä :D. Uusi sana? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.