Keskittäminen kannattaa

 

Varmaan monelle tuttu lausahdus, ainakin jostain yhteydestä..? Tottahan se on, keskittäminen kannattaa aina, oli sitten kyse lähes mistä tahansa! Tuo lause on mulla nyt aika lailla takaraivossa, koska olemme kilpailuttamassa vakuutusyhtiöitä… Mutta nyt ja tässä tapauksessa kyse on Ostohyvitys.fi -palvelusta, jossa keskittämällä hankinnat ns. yhden katon alle (vaikkakin satoihin eri liikkeisiin), säästää itselleen mukavasti euroja. Olen itse mukana Indiedaysin ja Ostohyvitys.fi -palvelun yhteistyökampanjassa ja niinpä kerronkin teille tästä nyt hieman lisää!

Lyhyesti ja ytimekkäästi kyse on siitä, että Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa. Mukana olevat kauppiaat/liikkeet löytyvät Ostohyvitys.fi -palvelun sivuilta. Jokaisen liikkeen kohdalle on merkitty joko prosenttiluku tai euromäärä, joka tarkoittaa asiakkaalle/shoppailijalle maksettavaa komissiota.

025

Miten tilaus Ostohyvitys.fi -palvelun kautta sitten käytännössä toimii? Palvelun käyttö on täysin ilmaista, alkuun täytyy vain rekisteröityä ja tätä varten tarvitaan sekä sähköpostiosoite että salasana, tämä tapahtuu ihan käden käänteessä. Minun blogini kautta (täältä) palvelun käyttäjäksi liittymällä 1000 ensimmäistä tulee saamaan koodin, jolla voi hakea ilmaisen Fazerin suklaalevyn (200 g) R-kioskilta. Tarjous koskee siis vain uusia käyttäjiä!

Jotta bonukset alkavat kertyä, ei tarvitse tehdä muuta kuin siirtyä palvelussa haluamansa liikkeen kohdalle, avata sivu ja klikata sieltä vihreää Siirry kauppiaan sivuille -nappia ja alkaa haalimaan tavaraa ostoskoriin! Tästä eteenpäin ostotapahtuma sujuukin ihan entiseen tapaan. Tärkeää on kuitenkin muistaa, ettei vieraile muilla sivuilla ennen ostosten maksamista (erityisesti alennuskoodisivuilla vierailu estää usein bonusten kirjautumisen). Kannattaa siis aina ensin sulkea kaikki muut välilehdet!

014

Itse tein hankintani Finnish Design Shopista; ostin kolme sellaista tuotetta, jotka ovat olleet mielessäni jo toooosi pitkään. Koko ostotapahtuma aina tilausvahvistukseen saakka sujui Ostohyvityksen kautta moitteettomasti. Oman tilaukseni loppusummaksi tuli 115,50 € ja hetken kuluttua tilauksestani sain sähköpostiini viestin, jossa luki, paljonko hyvitystä tilauksestani oli kertynyt.

cats-crop

Tilauksen tekemisen jälkeen myöskin omalta Ostohyvitys-sivulta näkee oman hyvitystilanteensa (kuva yllä) ja 15 euron minimimaksurajan ylittyessä hyvitysrahat maksetaan haluamalleen tilille. Tässä on mielestäni juuri se paras osuus (sen lisäksi, että hyvitystä ostoksista ylipäätään saa): raha maksetaan suoraan tilille, se ei jää mihinkään Ostohyvitys-tilille, jolloin rahat täytyy käyttää uuteen hankintaan, vaan raha menee käteisenä suoraan omalle tilille, josta sen voi käyttää aivan mihin tahansa. Osan hyvitysrahoista voi myös halutessaan parilla klikkauksella laittaa Ostohyvityksen sivulta ohjautumaan hyväntekeväisyyteen; joko WWF:lle tai Unicef:lle!

Haluatte varmastikin tietää, mitä oma tilaukseni sisälsi (vaikka tuossa nyt pari kuvaa jo vilahtelikin)?

003

Uuteen sohvatyynyvalikoimaani ensimmäiseksi tyynyksi päätyi kaunis Marimekon Bottna-tyynynpäällinen (seuraava valikoiman jäsen odottaakin jo noutoa postissa!). Valkoinen, tasasivuisista kolmioista muodostuva Muuton Crushed-kulho pääsi heti käyttöön mm. pienenä välipalakulhona. Saman merkin (Muuton) kauniit puiset Toss Around -salaattiottimet ovat niin ikään olleet mietinnässä jo pitkään, odottavat erityisesti kesäisiä salaattiherkkuja!

004

020

Periaatteessa Ostohyvitys-palvelun kautta tehdyissä ostoksissa säästää kuin huomaamatta ja ikään kuin ilmaista rahaa, sillä miksi ei hyödyntäisi ilmaista palvelua, jos on muutenkin aikeissa tilata palvelussa mukana olevista liikkeistä jotain? Liikkeitä on tällä hetkellä mukana noin 400 kappaletta, sekä kotimaisia että ulkomaisia, ja niiden tarjonta vaihtelee aina vaatteista elektroniikkaan, palveluista lentoihin ja hotelliöihin saakka! Olin erityisen innoissani huomatessani, että myös Booking.com on mukana palvelussa: olen kyseisen varauskanavan ahkera käyttäjä ja nytpä tiedän, mitä kautta sinne seuraavan kerran itseni klikkailen! Muita omia ns. vakio-ostospaikkojani tuolla ovat Finnish Design Shop, ROOM21 sekä Sokoksen verkkokauppa.

Mietin tuossa hetki sitten, että mun ei ehkä kannata laskeskella, kuinka paljon olisin rahaa säästänyt, jos olisin tästä palvelusta aiemmin tiennyt, mutta onneksi tilanteen voi korjata! :) Jos siis kutkuttaisi pieni suklainen herkkuhetki, niin ei muuta kuin täältä palveluun liittymään! Aika kiva näin joulusesonkinakin lahjaostoksia silmälläpitäen ;).

 

Comments

 1. Hanna
  25.11.2013 / 17:41

  Minäkin otin pari viikkoa sitten käyttööni tuon ostohyvityksen ja muutama euro jo kertynyt ostoista :) Lapsille tilattiin joululahjoja lekmeriltä ja siitä myös sai ostohyvitystä. Joistakin lehdistä saa sitä myös.
  Ihan kyllä kätevä juttu, kunhan aina muistaa ensin tarkistaa, että löytyykö se verkkokauppa tuolta listalta josta olet tilaamassa.

  • 26.11.2013 / 07:50

   Huomasin, että myös muutamia matkanjärjestäjiä on mukana tuossa! Kiva, että olet tykännyt palvelusta. Siitä ei tosiaan mitään haittaa ole, ainoastaan hyötyä :).

 2. 25.11.2013 / 21:14

  En ole koko päivänä saanut Ostohyvityksen sivuja auki. :o Olisin halunnut liittyä!

  • 26.11.2013 / 07:48

   Hmmm omituista… Mulla sivut kyllä aukesivat, äskenkin testasin, aukeavat myös kännykällä ihan moitteettomasti. Mitä tapahtuu kun yrität sivuille ja menetkö noiden postausteni linkkien kautta?

   • 26.11.2013 / 10:49

    En edelleenkään pääse Googlen, suoran osoitteen tai linkkiesi kautta. :o Sivun lataamisvirhe, kun aikansa yrittää ladata. Jaahas, kokeilin toista selainta ja toimii. Minulla on mainosesto Firefoxissa, joten se varmaankin estää pääsyn sivuille!

 3. Ella M
  26.11.2013 / 09:35

  Hei,
  mistä nuo eri korkuiset valkoiset tuikkukynttiläjalustat olet löytänyt? Ihanat!

 4. Jaana
  26.11.2013 / 14:11

  Tuli noista puisista salaattiottimista mieleen eräs sisustusongelmani, jossa vosit ehkä auttaa. Eikö sinulta löytynyt joku puinen kynttilänjalka (kruunukynttilälle)? Mistä olet sen löytänyt? Tuntuu ettei mitään modernimpaan sisustukseen sopivia löydy mistään.

  • 26.11.2013 / 15:45

   Joo löytyy puinen kynttilänjalka! Olen ostanut sen viime vuonna Village-sisustusliikkeestä (joka nyt syksyllä Kokkolassa lopetti, harmi!).

 5. Emma
  26.11.2013 / 14:22

  En tiedä, pistikö se niin kovasti silmiin, että tuo otikko on niin tuttu kaikkien maailman plussaketjujen ja kumppanien mainoksista, mutta jtenkin tässä kohden alkoi tosissaan kyllästyttää useiden blogien toimiminen pelkkinä mainoskokoelmina. Luulisi, että on vähän tylsää päivästä toiseen toimia eri firmojen tiedotteiden välittäjänä. Maksetaanko näistä mainoksista tosiaan niin hyvin vai mikä motivaatio tässä hommassa oikein on?

  • 26.11.2013 / 15:48

   Taisit hieman oikoa mutkassa minun blogini kohdalla näissä: ”blogien toimiminen pelkkinä mainoskokoelmina” ja ”vähän tylsää päivästä toiseen toimia eri firmojen tiedotteiden välittäjänä”. En tiedä, oletko aiemmin blogiani seurannut, tuosta vetäisin johtopäätöksen että et, sillä aika nopeasti on yhden käden sormilla laskettavissa mainospostaukset viimeisten kuukausien ajalta. Niitä kun vertaa postausten kokonaislukumäärään, on prosenttiosuus aika pieni. Täällä on aina ollut yhteistöitä ja tulee aina olemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.